Skip to main page content

Josh Wittge

He/Him/His

Participates in 10 items
Josh Wittge has been a member of the Leaky, Geeky, and Mischief families since 2007. He is currently a member of the Creative Programming team for LeakyCon. He proudly ascribes to the identifier of “professional geek” thanks to his day job as associate PR manager for Blizzard Entertainment and writer/host of pub quizzes for Geeks Who Drink. He is a native Texan living in sunny Southern California so he can continue following his passion: a career in video games.

Sessions in which Josh Wittge participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Behind the Magic
12:00 PM
12:00 PM IST - 12:50 PM IST | 50 minutes
Fandom
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous WorldFandom
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
FandomSpecial Event
6:00 PM
6:00 PM IST - 7:20 PM IST | 1 hour 20 minutes
Special Event

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
10:00 AM
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Cursed Child
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic
5:00 PM
5:00 PM IST - 5:50 PM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous WorldFantastic BeastsRathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)