Skip to main page content

Charlotte Skeoch

Participates in 9 items

Sessions in which Charlotte Skeoch participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Behind the Magic
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
FandomSpecial Event

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
10:00 AM
10:00 AM IST - 11:50 AM IST | 1 hour 50 minutes
Autograph Session
1:00 PM
1:00 PM IST - 1:20 PM IST | 20 minutes
Autograph Session
1:30 PM
1:30 PM IST - 1:55 PM IST | 25 minutes
Marketplace Stage
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Autograph Session
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Photograph Session
4:00 PM
4:00 PM IST - 5:50 PM IST | 1 hour 50 minutes
Autograph Session