Skip to main page content

Elizabeth Wein

Participates in 6 items

Sessions in which Elizabeth Wein participates

Friday 1 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Constant VigilanceMuggle Studies Book Club (LeakyLit)
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
5:00 PM
5:00 PM IST - 5:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
10:00 AM
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
1:00 PM
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
3:00 PM
3:00 PM IST - 4:50 PM IST | 1 hour 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)Included Signings