Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
9:30 AM
9:30 AM IST - 9:50 AM IST | 20 minutes
Meetups
10:00 AM
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Meetups
10:00 AM IST - 10:50 AM IST | 50 minutes
Cursed Child
10:00 AM IST - 6:00 PM IST | 8 hours
Marketplace Hours
10:30 AM
10:30 AM IST - 10:50 AM IST | 20 minutes
LeakyCon Story
11:00 AM
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Behind the Magic
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous World
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
MeetupsFandom
11:00 AM IST - 11:50 AM IST | 50 minutes
12:00 PM
12:00 PM IST - 12:50 PM IST | 50 minutes
Behind the MagicExpanding the Wizarding World
12:00 PM IST - 12:50 PM IST | 50 minutes
Fandom
12:00 PM IST - 12:50 PM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous WorldExpanding the Wizarding World
1:00 PM
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Expanding the Wizarding World
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Flourish and BlottsInternational Magical Cooperation
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Flourish and Blotts
1:00 PM IST - 1:50 PM IST | 50 minutes
Constant VigilanceFantastic Beasts
2:00 PM
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Behind the MagicExpanding the Wizarding WorldFantastic Beasts
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
2:00 PM IST - 2:50 PM IST | 50 minutes
Constant VigilanceExpanding the Wizarding World
3:00 PM
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous World
3:00 PM IST - 3:50 PM IST | 50 minutes
Constant VigilanceFandom
3:00 PM IST - 4:50 PM IST | 1 hour 50 minutes
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)Included Signings
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Behind the Magic
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Expanding the Wizarding World
4:00 PM IST - 4:50 PM IST | 50 minutes
Character StudyCursed Child
4:59 PM
4:59 PM IST - 5:49 PM IST | 50 minutes
Expanding the Wizarding WorldFlourish and Blotts
5:00 PM
5:00 PM IST - 5:50 PM IST | 50 minutes
LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)
5:00 PM IST - 5:50 PM IST | 50 minutes
Harry's Wondrous WorldFantastic BeastsRathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
8:00 PM
8:00 PM IST - 8:20 PM IST | 20 minutes
LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)
8:20 PM
8:20 PM IST - 12:00 AM IST | 3 hours 40 minutes
LeakyCon StoryMainStage (Citywest Suite 2-3)Special Event
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.