You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Fri, 28 Jan 2022 12:41:15 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: (GMT+01:00) Dublin
8:00 AM
8:00 AM
Registration Open
6 hours, 8:00 AM IST - 2:00 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Event Hours

9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open
9 hours, 9:00 AM IST - 6:00 PM IST

Event Hours

Afshan Azad Photograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Afshan Azad (Participant)

Dan Fogler Autograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Hero Fiennes-Tiffin Photograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

Katie Leung Autograph Session
50 minutes, 9:00 AM IST - 9:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Katie Leung (Participant)

9:30 AM
9:30 AM
Presenter Meetup
20 minutes, 9:30 AM IST - 9:50 AM IST

- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Meetup

10:00 AM
10:00 AM
Good Witch, Mad Series: Portrayals of Women in Harry Potter
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Panel

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Sierra Fox (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)

Workshop

Julia Rittenberg (Participant)

Gracie Rittenberg (Participant)

Live For Love: How Harry Helped Strangers Become Family
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Ben LeVon (Participant)

Kevin R. (Participant)

Courtney Conway (Participant)

Bethany McQuiston (Participant)

Amanda Brooke (Participant)

When in Doubt, Go to the Library
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Robin Brenner (Participant)

Katie Dickson (Participant)

Post-Potter Creators
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Citywest Suite 1

Panel

Lauren Fairweather (Participant)

Lizzie Keiper (Moderator)

Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant)

Eliyannah Amirah Yisrael, Sunshine Moxie Entertainment (Participant)

Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)

Louis Cordice Autograph Session
1 hour 50 minutes, 10:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Evanna Lynch Autograph Session
20 minutes, 10:00 AM IST - 10:20 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Afshan Azad Autograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Afshan Azad (Participant)

Hero Fiennes-Tiffin Autograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

Team StarKid Photograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Nick Lang (Participant)

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Dan Fogler Photograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Katie Leung Photograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Katie Leung (Participant)

Charlotte Skeoch Autograph Session
1 hour 50 minutes, 10:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Charlotte Skeoch (Participant)

Alfred Enoch Autograph Session
50 minutes, 10:00 AM IST - 10:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Alfred Enoch (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Evanna Lynch Q&A
25 minutes, 10:30 AM IST - 10:55 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Evanna Lynch (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
From Storyboard to Screen
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Interview

Jim Cornish (Participant)

Lizzie Keiper (Moderator)

19 Years Later: The Heroines Who Followed Hermione
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Ashley Romans (Participant)

Stephanie Ezekiel (Participant)

Megan Grogan (Participant)

Eliyannah Amirah Yisrael, Sunshine Moxie Entertainment (Participant)

Alice McDougall (Participant)

The Great Cursed Child Debate
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Fantastic Scores and Who Conducts Them
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Citywest Suite 1

Panel

Jordan Edwards, Mischief Management (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Brian Acunis (Participant)

Hero Fiennes-Tiffin Q&A
25 minutes, 11:00 AM IST - 11:25 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

Dan Fogler Autograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Alfred Enoch Photograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Alfred Enoch (Participant)

Afshan Azad Photograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Afshan Azad (Participant)

Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Katie Leung Autograph Session
50 minutes, 11:00 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Katie Leung (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Hero Fiennes-Tiffin Autograph Session
20 minutes, 11:30 AM IST - 11:50 AM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Live PotterCast
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Podcast

John Noe, PotterCast (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

Dancing at the Yule Ball
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor)

Workshop

Hannah Dare (Participant)

The Vastly Misunderstood Plight of Marietta Edgecombe
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Talk

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Rape Culture and Harry Potter
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Talk

Christine Richardson (Participant)

Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

We Need to Talk About Peter Pettigrew
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Panel

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

Aliza Weinberger (Participant)

The Definitive Snape
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Citywest Suite 1

Talk

Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)

Dan Fogler Photograph Session
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Katie Leung Photograph Session
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Katie Leung (Participant)

Alfred Enoch Autograph Session
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Alfred Enoch (Participant)

Hero Fiennes-Tiffin Photograph Session
50 minutes, 12:00 PM IST - 12:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Hero Fiennes-Tiffin (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
LeakyCon Closing Ceremony
50 minutes, 1:00 PM IST - 1:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Special Event

Evanna Lynch Autograph Session
50 minutes, 1:00 PM IST - 1:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Louis Cordice Autograph Session
50 minutes, 1:00 PM IST - 1:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Charlotte Skeoch Autograph Session
20 minutes, 1:00 PM IST - 1:20 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Charlotte Skeoch (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
Charlotte Skeoch Q&A
25 minutes, 1:30 PM IST - 1:55 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Charlotte Skeoch (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Open Mic! Presented by Wizards in Space Literary Magazine
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- MainStage (Citywest Suite 2-3)

Special Event

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Moderator)

Dylan Saunders Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Meredith Stepien Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Nick Lang Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Nick Lang (Participant)

Joey Richter Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Joe Walker Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Katie Leung Q&A
25 minutes, 2:00 PM IST - 2:25 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Katie Leung (Participant)

Clark Baxtresser Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Brian Holden Autograph Session
2 hours 50 minutes, 2:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Charlotte Skeoch Autograph Session
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Charlotte Skeoch (Participant)

Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Alfred Enoch Photograph Session
50 minutes, 2:00 PM IST - 2:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Alfred Enoch (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Katie Leung Autograph Session
20 minutes, 2:30 PM IST - 2:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Katie Leung (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Katie Leung Photograph Session
50 minutes, 3:00 PM IST - 3:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Katie Leung (Participant)

Alfred Enoch Autograph Session
20 minutes, 3:00 PM IST - 3:20 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Alfred Enoch (Participant)

Louis Cordice Photograph Session
50 minutes, 3:00 PM IST - 3:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Charlotte Skeoch Photograph Session
50 minutes, 3:00 PM IST - 3:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Charlotte Skeoch (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Alfred Enoch Q&A
25 minutes, 3:30 PM IST - 3:55 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Alfred Enoch (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Louis Cordice Q&A
25 minutes, 4:00 PM IST - 4:25 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Charlotte Skeoch Autograph Session
1 hour 50 minutes, 4:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Charlotte Skeoch (Participant)

Evanna Lynch Photograph Session
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Evanna Lynch (Participant)

Katie Leung Autograph Session
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Katie Leung (Participant)

Alfred Enoch Photograph Session
50 minutes, 4:00 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Alfred Enoch (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Potter Puppet Pals Q&A
25 minutes, 4:30 PM IST - 4:55 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Q&A Session

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)

Louis Cordice Autograph Session
20 minutes, 4:30 PM IST - 4:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Team StarKid Photograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)

Nick Lang (Participant)

Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)

Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)

Joey Richter, Team StarKid (Participant)

Joe Walker, Team StarKid (Participant)

Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)

Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)

Brian Holden, Team StarKid (Participant)

Potter Puppet Pals Photograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)

Louis Cordice Photograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Photograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Alfred Enoch Autograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Alfred Enoch (Participant)

Evanna Lynch Autograph Session
50 minutes, 5:00 PM IST - 5:50 PM IST

- Marketplace (Convention Centre 1)

Autograph Session

Evanna Lynch (Participant)