Thursday 31 August, 2017

Time Zone: IST/Dublin
3:00 PM
3:00 PM
Registration Open - 1 hour 50 minutes - 3:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1)
4:30 PM
4:30 PM
Opening Ceremony Doors Open - 30 minutes - 4:30 PM IST  -  5:00 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3)
5:00 PM
5:00 PM
LeakyCon 2017 Opening Ceremony - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
The Cursed Child Script - 1 hour 50 minutes - 6:00 PM IST  -  7:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Meetup
Leah Cornish, Mischief Management (Participant)
8:00 PM
8:00 PM
Wizard Rock: Night 1 - 2 hours 50 minutes - 8:00 PM IST  -  10:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Lauren Fairweather (Participant) Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Amy Snow (Participant)

Friday 1 September, 2017

Time Zone: IST/Dublin
9:00 AM
9:00 AM
Presenter Meetup - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Registration Open - 9 hours - 9:00 AM IST  -  6:00 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
How Do You LeakyCon? - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Lexi Whittemore (Participant) Tony Oglive (Participant) Thraen (Participant) Brian Acunis (Participant)
Inside the Age Line: Fans Over 30 - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Mardie Baldo (Participant)
What Does Your House Mean To You? - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Courtney Fortier (Participant) Tia Fortier (Participant) Cheryl Fortier (Participant)
Marketplace Open - 8 hours - 10:00 AM IST  -  6:00 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Event Hours
10:30 AM
10:30 AM
Morning Story Session - 20 minutes - 10:30 AM IST  -  10:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
11:00 AM
11:00 AM
Post-Potter Parlay - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Charlotte Skeoch (Participant) Josh Wittge (Moderator) Louis Cordice, Harry Potter films (Participant) Hero Fiennes-Tiffin (Participant) Afshan Azad (Participant)
Hufflepuff Meetup - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Lizzie Keiper (Participant)
Inclusivity and World-Building - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Elizabeth Wein (Participant) Juno Dawson (Participant) Proma Khosla, Mashable (Moderator) Joshua Khan (Participant) Catherine Johnson (Participant)
LGBTQIA+ Meetup - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Hannah Tomaselli (Participant) Tony Oglive (Participant) Thraen (Participant) Brian Acunis (Participant)
"I’ve Seen Cursed Child Onstage" Meetup - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Kathleen Frisch (Participant) Kirsty Stanley (Participant) Janine Holmes (Participant)
Fantastic Beasts 2: What Do We Know So Far? - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Sierra Fox (Participant) Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Wizard Rock Retrospective - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Bradley Mehlenbacher, Draco and the Malfoys (Participant) Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Matt Maggiacomo (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Catherine Hall (Participant) Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant) Amy Snow (Participant) Alice Ripley (Participant) Oscar Forslund, Solitary Snape (Participant) Jimmy Kleiner, Solitary Snape (Participant) Andrej Kotevski Lindwall, Solitary Snape (Participant) Catherine Cowdrey, Siriusly Hazza P (Participant) Laura Crow, Siriusly Hazza P (Participant) Jim Howe, Siriusly Hazza P (Participant)
Slytherin Meetup - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
Harry Potter's Influence - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Juno Dawson (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Joshua Khan (Participant)
Extending the Universe: The Business of the Wizarding World - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Proma Khosla, Mashable (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Aliza Weinberger (Participant)
Redemption in Cursed Child - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)
19 Years Earlier: Your Early Fandom Memories - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Lizzie Keiper (Participant) Josh Wittge (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
The Women of Harry Potter: Year Two - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Lizzie Keiper (Participant) Lisa DeGroodt (Participant) Jenae Williams (Participant)
Gryffindor Meetup - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Tony Oglive (Participant) Charlotte Lawrence (Participant)
Spoonie Meetup - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Thraen (Participant) Lexi Whittemore (Participant)
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Ali Matthews (Participant)
Answers Anonymous - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Malia Paige (Participant) Gabriella Serralles (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Bludgers and Broomsticks and Wands, Oh My! - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Pierre Bohanna (Participant)
What about the Ravenclaws? - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant) Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)
A Whole New World - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Joshua Khan (Participant) Aliza Weinberger (Moderator) Melinda Salisbury (Participant) Elizabeth Wein (Participant)
Magical Acts of Resistance - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Matt Maggiacomo (Participant) Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)
The Stuff You Want to Yell Back at PotterCast - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
John Noe, PotterCast (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Josh Wittge (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Dumbledore's Army - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Alfred Enoch (Participant) Evanna Lynch (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator) Katie Leung (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant) Afshan Azad (Participant)
The Wizard, The Witch, and the Wardrobe - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Tori Bryan (Participant) Kylie Madden, Mischief Management (Participant)
Engaging in Positive Fandom - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant) Lauren Fairweather (Participant) Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)
Who is the Minister of Social Services and Can They Be Fired? - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Lisa DeGroodt (Participant) Sierra Fox (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Lizzie Keiper (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Harry Potter Fanfiction - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
Panel
Margaux Herrera, Mischief Management (Participant) Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant) Kylie Madden, Mischief Management (Participant)
Family Feud - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Alfred Enoch (Participant) Evanna Lynch (Participant) Josh Wittge (Moderator) Louis Cordice, Harry Potter films (Participant) Katie Leung (Participant) Hero Fiennes-Tiffin (Participant) Charlotte Skeoch (Participant) Afshan Azad (Participant)
Tackling the Patriarchy in Fiction - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Lisa DeGroodt (Participant) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Juno Dawson (Participant)
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Corentin Faniel (Participant)
Diversity in Harry Potter - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Aliza Weinberger (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Kathy Paz (Participant) Jenae Williams (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Potter Puppet Pals - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant) Alora Lanzillotta, Potter Puppet Pals (Participant) Ming Doyle (Participant)
We Are Family: Building Community Through Fandom - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Panel
Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
Mechanics of Magic - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Grant Williams (Participant) Tristan Hall (Participant) Charlotte Lawrence (Participant)
I Was a Teenage Writer - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Elizabeth Wein (Participant) Lizzie Keiper (Moderator) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Juno Dawson (Participant) Joshua Khan (Participant) Catherine Johnson (Participant)
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
PotterCast Movie Commentary: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 - 2 hours 20 minutes - 5:00 PM IST  -  7:20 PM IST
- Citywest Suite 1 Special Event
John Noe, PotterCast (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant)
6:00 PM
6:00 PM
Harry Potter Trivia Showdown - 1 hour 20 minutes - 6:00 PM IST  -  7:20 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Special Event
Josh Wittge (Moderator)
8:00 PM
8:00 PM
Evening Story Session - 20 minutes - 8:00 PM IST  -  8:20 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
8:20 PM
8:20 PM
Wizard Rock: Night 2 - 3 hours - 8:20 PM IST  -  11:20 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Bradley Mehlenbacher, Draco and the Malfoys (Participant) Oscar Forslund, Solitary Snape (Participant) Jimmy Kleiner, Solitary Snape (Participant) Andrej Kotevski Lindwall, Solitary Snape (Participant) Alice Ripley (Participant) Catherine Cowdrey, Siriusly Hazza P (Participant) Laura Crow, Siriusly Hazza P (Participant) Jim Howe, Siriusly Hazza P (Participant)

Saturday 2 September, 2017

Time Zone: IST/Dublin
9:30 AM
9:30 AM
Presenter Meetup - 20 minutes - 9:30 AM IST  -  9:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
10:00 AM
10:00 AM
Reading, Researching, and Writing - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Elizabeth Wein (Participant) Sarah Griff (Participant) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Catherine Johnson (Participant)
Cosplay Meetup - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Neil Charlotte (Participant)
Potterheads of Color Meetup - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
Cursed Child: Reading v Viewing - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Jordan Edwards, Mischief Management (Participant) Sierra Fox (Participant) Josh Wittge (Participant) Brian Acunis (Participant)
Marketplace Open - 8 hours - 10:00 AM IST  -  6:00 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Event Hours
10:30 AM
10:30 AM
Morning Story Session - 20 minutes - 10:30 AM IST  -  10:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
11:00 AM
11:00 AM
Alfred Enoch: From Dean Thomas to Wes Gibbons - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Talk
Alfred Enoch (Participant)
Wizarding World Body Art Meetup - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Neil Charlotte (Participant)
Verbing! - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Workshop
Juno Dawson (Participant) Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Moderator) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Catherine Johnson (Participant)
Hogwarts Houses: Beyond the Sorting Hat's Song - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Catherine Hall (Participant) Tori Bryan (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant) Kylie Madden, Mischief Management (Participant) Aliza Weinberger (Participant)
How We Found Harry - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Lizzie Keiper (Participant)
Wands and Wandlore - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Pierre Bohanna (Participant) Greg Laslo (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Design Wizardry: Creating the Visual Magic of the Wizarding World - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Jordan Edwards, Mischief Management (Moderator) Miraphora Mina (Participant)
Macroeconomics for Muggles: Harry Potter & The Order of Keynes - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Lillian Karabaic (Participant)
Theory Culture and Harry Potter - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Lizzie Keiper (Participant) Josh Wittge (Participant)
Harry Potter is My Job - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Matt Maggiacomo (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Moderator) Sierra Fox (Participant) Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)
PotterMORE: The Post-DH Revelations - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Catherine Hall (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Margaux Herrera, Mischief Management (Participant) Jenae Williams (Participant) Aliza Weinberger (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Costume Contest - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Josh Wittge (Moderator)
Wizardry and Improv: Acting in Harry's World - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Workshop
I Love to Hate You - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Elizabeth Wein (Participant) Sarah Griff (Participant) Joshua Khan (Participant) Catherine Johnson (Participant)
Harry Potter and Foreign Languages: Translate the Magic - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Isa Schmidt (Participant) Thiago James (Participant) Mako Chan (Participant) Alix Houllier (Participant)
It's Not Really Goodbye, After All - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Brian Acunis (Participant)
Fantastic Queer Characters and Where to Find Them - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Sophie Duncan (Participant) Kathryn Bell (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Frankie Franco, PotterCast (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Miraphora Mina (Participant) John Noe, PotterCast (Participant) Jim Cornish (Participant) Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)
Potter Doodles: For Complete Beginners! - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Meetup
Moyra Blayney (Participant)
Is There Life After High School? Writing for Young Adults - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
Juno Dawson (Participant) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Charlotte Skeoch (Participant)
Wizards in Space Literary Magazine: Let Us Tell Your Story - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)
Snapecast: A Celebration of All Things Snape - 1 hour 20 minutes - 2:00 PM IST  -  3:20 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Podcast
Rachel Vaughn (Participant) Shannon Sauro (Participant) Lorrie Kim (Participant)
Mutual Respect and Kinship: Race and Harry Potter - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
She's Just As Sane As We Are: Evanna Lynch - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Keynote
Evanna Lynch (Participant) Proma Khosla, Mashable (Moderator)
Will Hogwarts Ever Get WiFi? - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Kathryn Bell (Participant) Hannah Tomaselli (Participant)
There Are Only Two Things Certain in Life: Death Eaters and Taxes - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Lecture
Kylie Madden, Mischief Management (Participant) Aliza Weinberger (Participant)
Accio Identity: How Harry Potter Shaped Us All - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Lecture
Claudia Morales (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Moderator) Lauren Fairweather (Participant) Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant) Abby Ritter, Mischief Management (Participant)
LeakyLit Authors Included Signing - 1 hour 50 minutes - 3:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Elizabeth Wein (Participant) Moïra Fowley-Doyle (Participant) Melinda Salisbury (Participant) Juno Dawson (Participant) Joshua Khan (Participant) Catherine Johnson (Participant)
3:30 PM
3:30 PM
Miraphora Mina Free Signing - 50 minutes - 3:30 PM IST  -  4:20 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1)
Miraphora Mina (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
I Wish I Was a Wizard: Dan Fogler - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Keynote
Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant) Josh Wittge (Moderator)
A Stitch on Quidditch - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Talk
Alice McDougall (Participant) Kait McDonald (Participant) Jessica Schmidt (Participant) Ben LeVon (Participant) Alisa Speirs (Participant)
The State of the Fandom - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Talk
Lauren Fairweather (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant) Leah Cornish, Mischief Management (Participant) John Noe, PotterCast (Participant)
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Workshop
Maggie Brevig (Participant)
Adulthood, Childhood, and Cursed Child - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Lecture
Margaux Herrera, Mischief Management (Participant) Sierra Fox (Participant) Lisa DeGroodt (Participant)
4:59 PM
4:59 PM
What Is Canon? - 50 minutes - 4:59 PM IST  -  5:49 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Jenae Williams (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
StarKid Performance - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant) Nick Lang (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant)
An Original LeakyCon Creation - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Workshop
Eliyannah Amirah Yisrael, Sunshine Moxie Entertainment (Participant) Megan Grogan (Participant) Julie Ryan (Participant) Alice Pearce (Participant)
OMG Obscurials! - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Leah Cornish, Mischief Management (Participant) Sierra Fox (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Josh Wittge (Participant)
8:00 PM
8:00 PM
Evening Story Session - 20 minutes - 8:00 PM IST  -  8:20 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
8:20 PM
8:20 PM
The Esther Earl Ball - 3 hours 40 minutes - 8:20 PM IST  -  12:00 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
8:30 PM
8:30 PM
Hermione Granger and the Quarter-Life Crisis - 1 hour 20 minutes - 8:30 PM IST  -  9:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre)

Sunday 3 September, 2017

Time Zone: IST/Dublin
8:00 AM
8:00 AM
Registration Open - 6 hours - 8:00 AM IST  -  2:00 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open - 9 hours - 9:00 AM IST  -  6:00 PM IST
Event Hours
Afshan Azad Photograph Session - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Afshan Azad (Participant)
Katie Leung Autograph Session - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Katie Leung (Participant)
Hero Fiennes-Tiffin Photograph Session - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Hero Fiennes-Tiffin (Participant)
Evanna Lynch Photograph Session - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Dan Fogler Autograph Session - 50 minutes - 9:00 AM IST  -  9:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)
9:30 AM
9:30 AM
Presenter Meetup - 20 minutes - 9:30 AM IST  -  9:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Meetup
10:00 AM
10:00 AM
Good Witch, Mad Series: Portrayals of Women in Harry Potter - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Panel
Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant) Sierra Fox (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Workshop
Julia Rittenberg (Participant) Gracie Rittenberg (Participant)
Live For Love: How Harry Helped Strangers Become Family - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Ben LeVon (Participant) Kevin R. (Participant) Courtney Conway (Participant) Bethany McQuiston (Participant) Amanda Brooke (Participant)
When in Doubt, Go to the Library - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Robin Brenner (Participant) Katie Dickson (Participant)
Post-Potter Creators - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Lauren Fairweather (Participant) Lizzie Keiper (Moderator) Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant) Eliyannah Amirah Yisrael, Sunshine Moxie Entertainment (Participant) Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)
Louis Cordice Autograph Session - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
Team StarKid Photograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant) Nick Lang (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant)
Katie Leung Photograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Katie Leung (Participant)
Evanna Lynch Autograph Session - 20 minutes - 10:00 AM IST  -  10:20 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Charlotte Skeoch Autograph Session - 1 hour 50 minutes - 10:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Charlotte Skeoch (Participant)
Hero Fiennes-Tiffin Autograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Hero Fiennes-Tiffin (Participant)
Alfred Enoch Autograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Alfred Enoch (Participant)
Dan Fogler Photograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)
Afshan Azad Autograph Session - 50 minutes - 10:00 AM IST  -  10:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Afshan Azad (Participant)
10:30 AM
10:30 AM
Evanna Lynch Q&A - 25 minutes - 10:30 AM IST  -  10:55 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Evanna Lynch (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
From Storyboard to Screen - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Interview
Lizzie Keiper (Moderator) Jim Cornish (Participant)
19 Years Later: The Heroines Who Followed Hermione - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Ashley Romans (Participant) Stephanie Ezekiel (Participant) Megan Grogan (Participant) Eliyannah Amirah Yisrael, Sunshine Moxie Entertainment (Participant) Alice McDougall (Participant)
The Great Cursed Child Debate - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant) Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant) Margaux Herrera, Mischief Management (Participant) Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)
Fantastic Scores and Who Conducts Them - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Citywest Suite 1 Panel
Jordan Edwards, Mischief Management (Participant) Proma Khosla, Mashable (Participant) Brian Acunis (Participant)
Alfred Enoch Photograph Session - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Alfred Enoch (Participant)
Dan Fogler Autograph Session - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)
Katie Leung Autograph Session - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Katie Leung (Participant)
Evanna Lynch Photograph Session - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Hero Fiennes-Tiffin Q&A - 25 minutes - 11:00 AM IST  -  11:25 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Hero Fiennes-Tiffin (Participant)
Afshan Azad Photograph Session - 50 minutes - 11:00 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Afshan Azad (Participant)
11:30 AM
11:30 AM
Hero Fiennes-Tiffin Autograph Session - 20 minutes - 11:30 AM IST  -  11:50 AM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Hero Fiennes-Tiffin (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Live PotterCast - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Podcast
John Noe, PotterCast (Participant) Melissa Anelli, Mischief Management (Participant) Frankie Franco, PotterCast (Participant)
Dancing at the Yule Ball - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Silken Thomas Suite (Citywest Hotel Second Floor) Workshop
Hannah Dare (Participant)
The Vastly Misunderstood Plight of Marietta Edgecombe - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Brittas Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Talk
Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)
Rape Culture and Harry Potter - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Newcastle Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Talk
Christine Richardson (Participant) Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)
We Need to Talk About Peter Pettigrew - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Rathcoole Suite (Citywest Hotel Leisure Centre) Panel
Margaux Herrera, Mischief Management (Participant) Aliza Weinberger (Participant)
The Definitive Snape - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Citywest Suite 1 Talk
Brad Ausrotas, Con of Thrones / LeakyCon (Participant)
Katie Leung Photograph Session - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Katie Leung (Participant)
Hero Fiennes-Tiffin Photograph Session - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Hero Fiennes-Tiffin (Participant)
Alfred Enoch Autograph Session - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Alfred Enoch (Participant)
Dan Fogler Photograph Session - 50 minutes - 12:00 PM IST  -  12:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
LeakyCon Closing Ceremony - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Louis Cordice Autograph Session - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
Evanna Lynch Autograph Session - 50 minutes - 1:00 PM IST  -  1:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Charlotte Skeoch Autograph Session - 20 minutes - 1:00 PM IST  -  1:20 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Charlotte Skeoch (Participant)
1:30 PM
1:30 PM
Charlotte Skeoch Q&A - 25 minutes - 1:30 PM IST  -  1:55 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Charlotte Skeoch (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Open Mic! Presented by Wizards in Space Literary Magazine - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- MainStage (Citywest Suite 2-3) Special Event
Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Moderator)
Alfred Enoch Photograph Session - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Alfred Enoch (Participant)
Dylan Saunders Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Dylan Saunders, Team StarKid (Participant)
Jaime Lyn Beatty Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant)
Joe Walker Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Joe Walker, Team StarKid (Participant)
Charlotte Skeoch Autograph Session - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Charlotte Skeoch (Participant)
Joey Richter Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Joey Richter, Team StarKid (Participant)
Lauren Lopez Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Lauren Lopez, Team StarKid (Participant)
Meredith Stepien Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Meredith Stepien, Team StarKid (Participant)
Nick Lang Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Nick Lang (Participant)
Katie Leung Q&A - 25 minutes - 2:00 PM IST  -  2:25 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Katie Leung (Participant)
Evanna Lynch Photograph Session - 50 minutes - 2:00 PM IST  -  2:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Brian Holden Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Brian Holden, Team StarKid (Participant)
Clark Baxtresser Autograph Session - 2 hours 50 minutes - 2:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant)
2:30 PM
2:30 PM
Katie Leung Autograph Session - 20 minutes - 2:30 PM IST  -  2:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Katie Leung (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Katie Leung Photograph Session - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Katie Leung (Participant)
Louis Cordice Photograph Session - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
Charlotte Skeoch Photograph Session - 50 minutes - 3:00 PM IST  -  3:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Charlotte Skeoch (Participant)
Alfred Enoch Autograph Session - 20 minutes - 3:00 PM IST  -  3:20 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Alfred Enoch (Participant)
3:30 PM
3:30 PM
Alfred Enoch Q&A - 25 minutes - 3:30 PM IST  -  3:55 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Alfred Enoch (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Katie Leung Autograph Session - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Katie Leung (Participant)
Louis Cordice Q&A - 25 minutes - 4:00 PM IST  -  4:25 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
Evanna Lynch Photograph Session - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Charlotte Skeoch Autograph Session - 1 hour 50 minutes - 4:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Charlotte Skeoch (Participant)
Alfred Enoch Photograph Session - 50 minutes - 4:00 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Alfred Enoch (Participant)
4:30 PM
4:30 PM
Potter Puppet Pals Q&A - 25 minutes - 4:30 PM IST  -  4:55 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Q&A Session
Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator) Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)
Louis Cordice Autograph Session - 20 minutes - 4:30 PM IST  -  4:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Team StarKid Photograph Session - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Clark Baxtresser, Team StarKid (Participant) Nick Lang (Participant) Meredith Stepien, Team StarKid (Participant) Lauren Lopez, Team StarKid (Participant) Joey Richter, Team StarKid (Participant) Joe Walker, Team StarKid (Participant) Jaime Lyn Beatty, Team StarKid (Participant) Dylan Saunders, Team StarKid (Participant) Brian Holden, Team StarKid (Participant)
Evanna Lynch Autograph Session - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Evanna Lynch (Participant)
Potter Puppet Pals Photograph Session - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Neil Cicierega, Potter Puppet Pals (Participant)
Louis Cordice Photograph Session - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Photograph Session
Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)
Alfred Enoch Autograph Session - 50 minutes - 5:00 PM IST  -  5:50 PM IST
- Marketplace (Convention Centre 1) Autograph Session
Alfred Enoch (Participant)