Skip to main page content

Stanislav Yanevski

he/him

Participates in 6 items

Stanislav Yanevski is a Bulgarian actor. Yanevski was born in Sofia, Bulgaria and lived in England for five years, as well as Israel. While attending Mill Hill School in the United Kingdom with fellow actor Harry Melling, Yanevski had no particular acting aspirations and was not a drama student. He had only auditioned after being spotted by Fiona Weir, a casting director who prompted him to attend an acting workshop, which resulted in his casting. He was selected from 650 others, most of whom had auditioned in Sofia, Bulgaria.

Sessions in which Stanislav Yanevski participates

Friday 11 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT | 1 hour
Behind the Magic

What was it like to learn to fly? Become a Triwizard Champion? Dance at the Yule Ball? Find out during our conversation with Viktor Krum himself, Stanislav Yanevski.

12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

1:30 PM EDT - 1:45 PM EDT | 15 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT | 1 hour
Behind the Magic

They each have their own perspective on what being part of the Wizarding World has meant. We'll gather them all together for a conversation about acting, costars, and being part of the phenomenon.

2:45 PM EDT - 3:15 PM EDT | 30 minutes
Photograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.

3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT | 30 minutes
Autograph Session – Additional Ticket Required

Please arrive to your designated session at least 15 minutes before the end of the session. Those who arrive later will be accommodated if possible. Follow this link for instructions and more information or this link to buy tickets.