You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 30 Jun 2022 13:41:00 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Claudia Gray

Author
The "Constellation" Series
Participates in 9 items

Claudia Gray is a pseudonym. I would like to say that I chose another name so that no one would ever learn the links between my shadowy, dramatic past and the explosive secrets revealed through my characters. This would be a lie. In truth, I took a pseudonym simply because I thought it would be fun to choose my own name. (And it is.) I write novels full-time, absolutely love it, and hope to be able to do this forever. My home is in New Orleans, is more than 100 years old, and is painted purple. In my free time I read, travel, hike, cook, and listen to music.

Sessions in which Claudia Gray participates

Friday 11 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Writing Antagonists
1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
From Fan Creator to Published Author
1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Melissa Lawson (Moderator)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Short Stories and Anthologies
1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Margaux Herrera, Mischief Management (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Claudia Gray Autograph – Friday A
30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Author AMA
1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
How Harry Potter Influenced Us
1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Claudia Gray Autograph – Saturday A
30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
Claudia Gray Autograph – Sunday A
30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Marvel, Star Wars, and More: Writing Tie-Ins
1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Moderator)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Share this