You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 30 Jun 2022 01:28:40 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Jackson Bird

Author
Sorted: Growing Up
Participates in 12 items
Jackson Bird is a YouTube creator and the author of Sorted: Growing Up, Coming Out, and Finding My Place. His work revolves around demystifying the transgender experience by sharing his and others' stories with the world. You can hear some of those stories on his podcast, Transmission, as well as on his YouTube channel, jackisnotabird. Jackson is a TED Resident and his TED Talk “How to talk (and listen) to transgender people” has been viewed over a million times. He was also a 2018 GLAAD Rising Star Digital Innovator, a YouTube NextUp Creator, and is also known for his past work with the Harry Potter Alliance (HPA). Jackson lives in New York City and is a proud Gryffindor. You can follow him online @jackisnotabird.

Sessions in which Jackson Bird participates

Friday 11 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
From Fan Creator to Published Author
1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Melissa Lawson (Moderator)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

2:00 PM
2:00 PM

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Sam Harris (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Jackson Bird Autograph – Friday A
30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
A Gryffindor's Guide to Surviving Burnout
1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Kylie Madden, Mischief Management (Participant)

Charlotte Lawrence (Participant)

Tricia Hobbs (Participant)

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Author AMA
1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
How Harry Potter Influenced Us
1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Jackson Bird Autograph – Saturday A
30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

5:40 PM
5:40 PM
Author Reading: Jackson Bird's "Sorted"
30 minutes, 5:40 PM EDT - 6:10 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Special Event

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Managing The Hogwarts Houses
1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Lizzie Keiper (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Sierra Fox (Participant)

Shanyce Lora, Mischief Management (Participant)

Taekia Blackwell, Mischief Management (Moderator)

11:30 AM
11:30 AM
Trans and Non-Binary Representation in YA
1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Moderator)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Let's Talk About Bodies
1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Jackson Bird Autograph – Sunday A
30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Share this