Friday October 11, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open to Marauder Passholders 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:15 AM
Spotlight: Stanislav Yanevski 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Writing Antagonists 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Lecture
The BooksCharacter StudyHarry Potter Movies and Other Media
Are the Unforgivable Curses Unforgivable? 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
How Do You LeakyCon? 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Meetup
The Muggle WorldFandom
Cursed Child Fan Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
Beyond the Books and Films
You CAN Choose Your Own House 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
Examine the CanonFandomQuestions of the Wizarding WorldThe Four Houses
11:30 AM
11:30 AM
Lecture
Examine the CanonThe Books
Gryffindor Meetup 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Meetup
The Four Houses
Magical Laws and How to Found Them 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
Questions of the Wizarding World
12:45 PM
12:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Friday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Welcome Ceremony 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fandom
Hufflepuff Meetup 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Meetup
The Four Houses
Slytherin Meetup 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Four Houses
1:30 PM
1:30 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Friday A 15 minutes 1:30 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Louis Cordice 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Roundtable
Fandom
Lecture
The Muggle WorldConstant Vigilance
Inside the Age Line: Fans Over 30 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Meetup
FandomThe Muggle World
The Vastly Misunderstood Plight of Marietta Edgecombe 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
Character StudyExamine the Canon
2:45 PM
Chris Rankin Photograph – Friday A 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Louis Cordice Photograph – Friday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Chris Rankin Autograph – Friday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
The Order of the Planners 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Workshop
The Muggle WorldFandom
Ravenclaw Meetup 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Four Houses
3:30 PM
Jackson Bird Autograph – Friday A 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Friday A 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
4:00 PM
4:00 PM
Louis Cordice Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Mason Deaver Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Preeti Chhibber Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
4:30 PM
Kacen Callender Autograph – Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Claudia Gray Autograph – Friday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Panel
Examine the CanonBeyond the Books and FilmsFilm Studies
Writing in the World of Potter 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Interview
Behind the Magic
Wizards in Space Open Mic 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Open Mic
FandomFan Creation
6:00 PM
6:00 PM
LeakyCon Trivia 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Moderator Josh Wittge
Special Event
Fan CreationWizarding World Knowledge & Skills
7:00 PM
7:00 PM
Wizard Rock Concert 3 hours 7:00 PM  -  10:00 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fan CreationWizard Rock

Saturday October 12, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:15 AM
10:15 AM
Lecture
The Muggle WorldFilm Studies
Harry Potter and the Question of Canon 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
J.K. Rowling, Giftedness, and the Ghost of Ravenclaw 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Lecture
Examine the CanonBeyond the Books and Films
11:30 AM
11:30 AM
Dan Fogler Photograph – Saturday A 40 minutes 11:30 AM  -  12:10 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Snitchwiches Presentation 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Panel
Fandom
Trans Magic: Gender in the Wizarding World 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Roundtable
Constant VigilanceThe Muggle World
Wandlore: An Ancient and Mysterious Magic 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Examine the CanonThe Books
12:15 PM
12:15 PM
Louis Cordice Photograph – Saturday A 30 minutes 12:15 PM  -  12:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Dan Fogler Autograph – Saturday A 40 minutes 12:15 PM  -  12:55 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
Luke Youngblood Photograph – Saturday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Louis Cordice Autograph – Saturday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Harry Potter: Hogwarts Mystery - A Retrospective 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Presentation
Behind the Magic
Decreasing World Suck: Fan Activism Across the Globe 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Lecture
The Muggle WorldFandom
Lecture
Examine the CanonThe Books
Spoonie Meetup 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
1:15 PM
1:15 PM
Luke Youngblood Autograph – Saturday A 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Potterless Live: Tales of Beedle the Bard 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
The Muggle World
Stop. Howler Time! 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Roundtable
Fandom
The LeakyCon 2019 Gender-Expansive Meetup! 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
Hogwarts As A Home 2.0 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
Fandom
2:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Saturday A 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Preeti Chhibber Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Claudia Gray Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Lecture
The Muggle WorldExamine the Canon
3:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Saturday A 30 minutes 3:45 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
4:30 PM
Chris Rankin Photograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Jackson Bird Autograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM  -  5:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Panel
Questions of the Wizarding WorldFandom
When Fanfic Goes off the Rails 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Fandom
Wizard Rock Cafe (Saturday) 1 hour 30 minutes 4:30 PM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Performance
Fan CreationWizard Rock
5:15 PM
5:15 PM
Chris Rankin Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Kacen Callender Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mason Deaver Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM  -  5:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
5:40 PM
Author Reading: Jackson Bird's "Sorted" 30 minutes 5:40 PM  -  6:10 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Special Event
The Muggle WorldMuggle Studies Book Club (LeakyLit)Constant Vigilance
8:00 PM
8:00 PM
The Esther Earl Ball 3 hours 30 minutes 8:00 PM  -  11:30 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fandom

Sunday October 13, 2019

8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM  -  6:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
9:30 AM
Cosplay Contest Check-In 2 hours 9:30 AM  -  11:30 AM  |  Seaport World Trade Center , Programming Headquarters (Harborside Room)
Special Event
Fan Creation
10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Luke Youngblood 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Roundtable
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Panel
Fan Creation
The Problem of Pince 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Roundtable
Examine the CanonThe Books
Robert Galbraith Meetup 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
10:45 AM
Claudia Gray Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Preeti Chhibber Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM  -  11:15 AM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
11:30 AM
11:30 AM
Luke Youngblood Photograph – Sunday A 30 minutes 11:30 AM  -  12:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
MuggleCast Live! 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
FandomBehind the Magic
Lecture
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
Tattoo Meetup 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
And My Soul, Dumbledore? The Snape-Dumbledore Relationship 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Lecture
Character StudyExamine the Canon
12:00 PM
12:00 PM
Luke Youngblood Autograph – Sunday A 30 minutes 12:00 PM  -  12:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
Chris Rankin Photograph – Sunday A 30 minutes 12:45 PM  -  1:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Potter Puppet Pals Performance 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Performance
Fandom
The Origin of House-Elves 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
The Forty-Line Stare: The Case for Remus/Sirius 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Panel
Examine the Canon
The Snitch, the Stone, and the Sword 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Examine the Canon
Can We Do Magic on Shabbat? 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Panel
The Muggle WorldQuestions of the Wizarding World
1:15 PM
1:15 PM
Chris Rankin Autograph – Sunday A 30 minutes 1:15 PM  -  1:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Dan Fogler 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Panel
Film Studies
2:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Sunday A 30 minutes 2:45 PM  -  3:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Jackson Bird Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mason Deaver Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Kacen Callender Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM  -  3:45 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
LeakyCon Boston Cosplay Parade and Contest 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fan Creation
Harry Potter in Hawaiian 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Lecture
The BooksThe Muggle World
Harry Potter Film School 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Film Studies
Panel
The Muggle World
Discussion
The Wider Wizarding World
3:30 PM
Dan Fogler Photograph – Sunday A 30 minutes 3:30 PM  -  4:00 PM  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:00 PM
4:00 PM
Dan Fogler Autograph – Sunday A 30 minutes 4:00 PM  -  4:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
PotterCast: The 300th Episode 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
Fandom
The Evolution of Grindeldore 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Examine the CanonBeyond the Books and Films
It Was All Snape's Fault Anyway 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Roundtable
Character StudyThe Books
Lecture
Film Studies
Wizard Rock Cafe (Sunday) 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Performance
Fan CreationWizard Rock