Friday 11 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open to Marauder Passholders 1 hour 9:00 AM EDT  -  10:00 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:00 AM
10:00 AM
Marketplace Open 8 hours 10:00 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:15 AM
10:15 AM
Writing Antagonists 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Are the Unforgivable Curses Unforgivable? 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Participant Anna Snyder | Participant Ryan Bennett (Trico Group) | Participant Ryan Snyder | Participant Julie Bennett
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Cursed Child Fan Meetup 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
Beyond the Books and Films
How Do You LeakyCon? 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Participant Brian Acunis | Participant Lexi Whittemore | Participant Ally Haley | Participant Bethany McQuiston
Meetup
FandomThe Muggle World
You CAN Choose Your Own House 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Participant Jessi Dickinson | Participant Sam Harris
Panel
FandomThe Four HousesExamine the CanonQuestions of the Wizarding World
Always and Forever: A Look at the Series’ Most Quotable Quote 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Participant Summer Barbeau
Lecture
Character StudyThe BooksHarry Potter Movies and Other Media
Spotlight: Stanislav Yanevski 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
11:30 AM
11:30 AM
From Fan Creator to Published Author 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Magical Laws and How to Found Them 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
Questions of the Wizarding World
Gryffindor Meetup 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Meetup
The Four Houses
Ridiculous Harry Potter Fan Theories That Ended Up Being True 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Roundtable
Examine the Canon
Science in Harry Potter 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Panel
Wizarding World Knowledge & SkillsQuestions of the Wizarding World
Participant Caitlin Harper
Lecture
The BooksExamine the Canon
12:45 PM
12:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Friday A 30 minutes 12:45 PM EDT  -  1:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Slytherin Meetup 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Participant Brian Acunis | Participant Emily Hahn
Meetup
The Four Houses
Rape Culture in the Wizarding World 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Hufflepuff Meetup 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Participant Lizzie Keiper
Meetup
The Four Houses
1:30 PM
1:30 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Friday A 15 minutes 1:30 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Fandom Fatigue: What Is It and How Do We Deal With It? 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Participant Brian Acunis | Participant Rhianna Horner
Roundtable
Fandom
The Vastly Misunderstood Plight of Marietta Edgecombe 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
Character StudyExamine the Canon
Lecture
Constant VigilanceThe Muggle World
Spotlight: Louis Cordice 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Inside the Age Line: Fans Over 30 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Participant Mardie Baldo
Meetup
FandomThe Muggle World
2:45 PM
2:45 PM
Chris Rankin Photograph – Friday A 30 minutes 2:45 PM EDT  -  3:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Louis Cordice Photograph – Friday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Chris Rankin Autograph – Friday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
LGBTQIA+ Meetup 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Meetup
The Muggle World
The Order of the Planners 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Participant Jackie Garrecht | Participant Archer Chattin
Workshop
FandomThe Muggle World
Wait and See: Gatekeeping in the Wizarding World and Beyond 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
FandomBeyond the Books and FilmsThe Muggle World
30 Panels in 60 Minutes 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Panel
Fandom
Ravenclaw Meetup 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Participant Lexi Whittemore
Meetup
The Four Houses
Fantastic Artists and Where to Find Them 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Panel
FandomThe Muggle World
3:30 PM
3:30 PM
Jackson Bird Autograph – Friday A 30 minutes 3:30 PM EDT  -  4:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Friday A 30 minutes 3:30 PM EDT  -  4:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
4:00 PM
4:00 PM
Louis Cordice Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM EDT  -  4:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Mason Deaver Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM EDT  -  4:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Preeti Chhibber Autograph – Friday A 30 minutes 4:00 PM EDT  -  4:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
4:30 PM
4:30 PM
Kacen Callender Autograph – Friday A 30 minutes 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Claudia Gray Autograph – Friday A 30 minutes 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Fantastic Scores and Who Conducts Them 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Film Studies
Participant Brigid Kawewehi | Participant Archer Chattin | Participant Jackie Garrecht | Participant Kim Le | Participant Michael Grella
Panel
Beyond the Books and FilmsExamine the CanonFilm Studies
Wizards in Space Open Mic 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Open Mic
FandomFan Creation
A Gryffindor's Guide to Surviving Burnout 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Panel
The Four HousesThe Muggle World
Writing in the World of Potter 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Participant Matt London Participant Josh Wittge |
Interview
Behind the Magic
6:00 PM
6:00 PM
LeakyCon Trivia 1 hour 30 minutes 6:00 PM EDT  -  7:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Moderator Josh Wittge
Special Event
Wizarding World Knowledge & SkillsFan Creation
7:00 PM
7:00 PM
Wizard Rock Concert 3 hours 7:00 PM EDT  -  10:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Wizard RockFan Creation

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
10:15 AM
10:15 AM
Magizoology: An In-Depth Examination of the Care of Magical Creatures 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Participant Leigh Kumpe
Lecture
The Muggle WorldFilm Studies
Harry Potter and the Question of Canon 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Participant Hayley Burson | Participant Michael Burson | Participant Savanah Czarnik | Participant Shelby Isaac
Panel
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
J.K. Rowling, Giftedness, and the Ghost of Ravenclaw 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Participant Lorrie Kim
Lecture
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
11:30 AM
11:30 AM
Dan Fogler Photograph – Saturday A 40 minutes 11:30 AM EDT  -  12:10 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Wandlore: An Ancient and Mysterious Magic 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
The BooksExamine the Canon
Credence: Human or Beast? 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
Examine the Canon
Snitchwiches Presentation 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Panel
Fandom
Trans Magic: Gender in the Wizarding World 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Roundtable
Constant VigilanceThe Muggle World
12:15 PM
12:15 PM
Louis Cordice Photograph – Saturday A 30 minutes 12:15 PM EDT  -  12:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Dan Fogler Autograph – Saturday A 40 minutes 12:15 PM EDT  -  12:55 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
12:45 PM
Luke Youngblood Photograph – Saturday A 30 minutes 12:45 PM EDT  -  1:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
Louis Cordice Autograph – Saturday A 30 minutes 12:45 PM EDT  -  1:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Lecture
The BooksExamine the Canon
Decreasing World Suck: Fan Activism Across the Globe 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Lecture
FandomThe Muggle World
Spoonie Meetup 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Participant Abigail Sienko | Participant Lexi Whittemore
Meetup
The Muggle World
Harry Potter: Hogwarts Mystery - A Retrospective 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Participant Matt London
Presentation
Behind the Magic
1:15 PM
1:15 PM
Luke Youngblood Autograph – Saturday A 30 minutes 1:15 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Hogwarts As A Home 2.0 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Participant Becki Osborne | Moderator Kevin R. | Participant Courtney Conway | Participant Bethany McQuiston | Participant Amanda Brooke
Panel
Fandom
The LeakyCon 2019 Gender-Expansive Meetup! 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
Stop. Howler Time! 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Roundtable
Fandom
Potterless Live: Tales of Beedle the Bard 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
The Muggle World
2:45 PM
2:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Saturday A 30 minutes 2:45 PM EDT  -  3:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Preeti Chhibber Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Claudia Gray Autograph – Saturday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Lecture
The Muggle WorldExamine the Canon
We Really Really Want to Discuss Cursed Child 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Discussion
Beyond the Books and Films
Speed Dating Fanfiction 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Panel
Fandom
3:45 PM
3:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Saturday A 30 minutes 3:45 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
4:30 PM
Jackson Bird Autograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Chris Rankin Photograph – Saturday A 30 minutes 4:30 PM EDT  -  5:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
When Fanfic Goes off the Rails 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Fandom
Theorizing for the Bored Witch and Wizard: After Dark Edition 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
FandomQuestions of the Wizarding World
The Other Chosen One: A New Musical 1 hour 10 minutes 4:30 PM EDT  -  5:40 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Performance
Fan Creation
Wizard Rock Cafe (Saturday) 1 hour 30 minutes 4:30 PM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Performance
Wizard RockFan Creation
5:15 PM
5:15 PM
Mason Deaver Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM EDT  -  5:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Chris Rankin Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM EDT  -  5:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
Kacen Callender Autograph – Saturday A 30 minutes 5:15 PM EDT  -  5:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
5:40 PM
5:40 PM
Author Reading: Jackson Bird's "Sorted" 30 minutes 5:40 PM EDT  -  6:10 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Special Event
Constant VigilanceMuggle Studies Book Club (LeakyLit)The Muggle World
8:00 PM
8:00 PM
The Esther Earl Ball 3 hours 30 minutes 8:00 PM EDT  -  11:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fandom

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes 8:30 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Attendee Check In
Event Hours
9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours 9:00 AM EDT  -  6:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Marketplace (Commonwealth Complex CDE)
Event Hours
9:30 AM
9:30 AM
Cosplay Contest Check-In 2 hours 9:30 AM EDT  -  11:30 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Programming Headquarters (Harborside Room)
Special Event
Fan Creation
10:15 AM
10:15 AM
Participant Tia Belleisle | Participant Elli Streifer
Roundtable
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Ethnic Communities in the Wizarding World 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Roundtable
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Robert Galbraith Meetup 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Meetup
The Muggle World
Managing The Hogwarts Houses 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
The Four HousesThe Muggle World
Everything You Ever Wanted to Know About Harry Potter Cosplay 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Participant Michael Burson | Participant Chelsea Hensley | Participant Hayley Burson
Panel
Fan Creation
Spotlight: Luke Youngblood 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
The Problem of Pince 1 hour 10:15 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Roundtable
The BooksExamine the Canon
10:45 AM
10:45 AM
Claudia Gray Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Mark Oshiro Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Preeti Chhibber Autograph – Sunday A 30 minutes 10:45 AM EDT  -  11:15 AM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
11:30 AM
11:30 AM
Luke Youngblood Photograph – Sunday A 30 minutes 11:30 AM EDT  -  12:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
How Cursed Child Turns a Critical Eye on the Harry Potter Books 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
Marvel, Star Wars, and More: Writing Tie-Ins 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Trans and Non-Binary Representation in YA 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Tattoo Meetup 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Participant Ally Haley | Participant Emily Hahn
Meetup
The Muggle World
MuggleCast Live! 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
FandomBehind the Magic
And My Soul, Dumbledore? The Snape-Dumbledore Relationship 1 hour 11:30 AM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Participant Lorrie Kim
Lecture
Character StudyExamine the Canon
12:00 PM
12:00 PM
Luke Youngblood Autograph – Sunday A 30 minutes 12:00 PM EDT  -  12:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
12:45 PM
12:45 PM
Chris Rankin Photograph – Sunday A 30 minutes 12:45 PM EDT  -  1:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
The Snitch, the Stone, and the Sword 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Lecture
Examine the Canon
The Forty-Line Stare: The Case for Remus/Sirius 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Panel
Examine the Canon
The Origin of House-Elves 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Swish & Flick Podcast Live: The Language of J.K. Rowling 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Podcast
Fan Creation
Can We Do Magic on Shabbat? 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Panel
The Muggle WorldQuestions of the Wizarding World
Let's Discuss Ravenclaws 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
The Four Houses
Potter Puppet Pals Performance 1 hour 12:45 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Performance
Fandom
1:15 PM
1:15 PM
Chris Rankin Autograph – Sunday A 30 minutes 1:15 PM EDT  -  1:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Dan Fogler 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Interview
Behind the Magic
Let's Talk About Bodies 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport Hotel Boston , Seaport Ballroom
Panel
Muggle Studies Book Club (LeakyLit)
Panel
Examine the CanonQuestions of the Wizarding World
Participant Brian Acunis
Panel
Film Studies
Panel
Constant VigilanceThe Muggle World
Beyond Ilvermorny 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Panel
The Muggle WorldExamine the Canon
Accio Identity: Wizard Rock and the Magic of Community 1 hour 2:00 PM EDT  -  3:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Panel
Beyond the Books and FilmsFan Creation
2:45 PM
2:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Sunday A 30 minutes 2:45 PM EDT  -  3:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
3:15 PM
3:15 PM
Mason Deaver Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 2
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Jackson Bird Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Kacen Callender Autograph – Sunday A 30 minutes 3:15 PM EDT  -  3:45 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 3
Autograph Session
Author Signing – Free Reservation Required
Harry Potter Film School 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Participant Max Kimble | Participant Dylan Brennan
Lecture
Film Studies
LeakyCon Boston Cosplay Parade and Contest 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Special Event
Fan Creation
Discussion
The Wider Wizarding World
History of Magic: Finding the Wizards in history 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Amphitheater
Participant Brian Acunis | Participant Jenae Williams | Participant Jessi Dickinson
Panel
The Muggle World
Harry Potter in Hawaiian 1 hour 3:15 PM EDT  -  4:15 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Lecture
The BooksThe Muggle World
3:30 PM
3:30 PM
Dan Fogler Photograph – Sunday A 30 minutes 3:30 PM EDT  -  4:00 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Photograph Area 1
Photograph Session
Photograph Session – Additional Ticket Required
4:00 PM
4:00 PM
Dan Fogler Autograph – Sunday A 30 minutes 4:00 PM EDT  -  4:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Autograph Area 1
Autograph Session
Autograph Session – Additional Ticket Required
4:30 PM
4:30 PM
It Was All Snape's Fault Anyway 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Cityview Ballroom
Roundtable
Character StudyThe Books
Wizard Rock Cafe (Sunday) 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Beacon Hill Complex
Performance
Wizard RockFan Creation
In Defense of Prisoner Azkaban, the Best Harry Potter Movie 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Waterfront Ballroom
Participant Hannah Hosking
Lecture
Film Studies
The Evolution of Grindeldore 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , Harborview Ballroom
Participant Whitney Milam | Participant August Brereton
Panel
Beyond the Books and FilmsExamine the Canon
PotterCast: The 300th Episode 1 hour 4:30 PM EDT  -  5:30 PM EDT  |  Seaport World Trade Center , MainStage (Commonwealth Complex AB)
Podcast
Fandom