Friday 11 October, 2019

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes, 8:30 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Attendee Check In

Event Hours

9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open to Marauder Passholders 1 hour, 9:00 AM EDT - 10:00 AM EDT

Seaport World Trade Center - Marketplace (Commonwealth Complex CDE)

Event Hours

10:00 AM
10:00 AM
Marketplace Open 8 hours, 10:00 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Marketplace (Commonwealth Complex CDE)

Event Hours

10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Stanislav Yanevski 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Interview

Proma Khosla, Mashable (Moderator)

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

Writing Antagonists 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Lecture

Summer Barbeau (Participant)

Are the Unforgivable Curses Unforgivable? 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Panel

Anna Snyder (Participant)

Ryan Bennett, Trico Group (Participant)

Ryan Snyder (Participant)

Julie Bennett (Participant)

How Do You LeakyCon? 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Meetup

Brian Acunis (Participant)

Lexi Whittemore (Participant)

Ally Haley (Participant)

Bethany McQuiston (Participant)

Cursed Child Fan Meetup 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Jacqueline Wolpoe (Participant)

You CAN Choose Your Own House 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Jessi Dickinson (Participant)

Sam Harris (Participant)

11:30 AM
11:30 AM

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Podcast

Ariana Nedelman, Harry Potter and the Sacred Text (Participant)

Vanessa Zoltan, Not-Sorry productions and Harry Potter & the Sacred Text (Participant)

From Fan Creator to Published Author 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Melissa Lawson (Moderator)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Science in Harry Potter 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Andrew Shtulman (Participant)

Emily Greenwald (Participant)

Kathleen Schoolcraft, Dana-Farber Cancer Institute (Participant)

Logan Park, Southern Illinois University, Forestry Department (Participant)

Emi Hayashi, DVM, Southern Illinois University Carbondale (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Caitlin Harper (Participant)

Gryffindor Meetup 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Meetup

Megan Markle, Mischief Management (Participant)

Ally Haley (Participant)

Magical Laws and How to Found Them 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Maggie Brevig (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Robin Whittle (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Roundtable

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Hannah Hosking (Participant)

12:45 PM
12:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Friday A 30 minutes, 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

Welcome Ceremony 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Special Event

Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant)

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Participant)

Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant)

Lori Earl, This Star Won't Go Out (Participant)

Steph Anderson, Tonks and the Aurors (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Rape Culture in the Wizarding World 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Jennifer Dorsey, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Kaitlyn Gore, Florida State University (Participant)

Michaela Shenberger, Florida State University (Participant)

Hufflepuff Meetup 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Meetup

Lizzie Keiper (Participant)

Slytherin Meetup 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Brian Acunis (Participant)

Emily Hahn (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Podcast

Maggie Brevig (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Friday A 15 minutes, 1:30 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Louis Cordice 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Interview

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Leah Cornish, Mischief Management (Moderator)

Short Stories and Anthologies 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Margaux Herrera, Mischief Management (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Roundtable

Brian Acunis (Participant)

Rhianna Horner (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Cathy Leogrande, Le Moyne College (Participant)

Inside the Age Line: Fans Over 30 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Meetup

Mardie Baldo (Participant)

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Sam Harris (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

2:45 PM
2:45 PM
Chris Rankin Photograph – Friday A 30 minutes, 2:45 PM EDT - 3:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Louis Cordice Photograph – Friday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Chris Rankin Autograph – Friday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Podcasting With Potter 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Panel

Taekia Blackwell, Mischief Management (Moderator)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Mike Schubert, Potterless (Participant)

John Noe, PotterCast (Participant)

Vanessa Zoltan, Not-Sorry productions and Harry Potter & the Sacred Text (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

Ariana Nedelman, Harry Potter and the Sacred Text (Participant)

Eric Scull, MuggleCast (Participant)

Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant)

LGBTQIA+ Meetup 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Meetup

Brian Acunis (Participant)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Jacquelyn Melillo (Participant)

Madison Ironfield (Participant)

Alejandro Asin (Participant)

Jennifer Levine (Participant)

30 Panels in 60 Minutes 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Elisabeth Joffe (Participant)

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Hannah Hosking (Participant)

Alex Shade, The Oven Theatre Company (Participant)

Hannah Nesbat (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Fantastic Artists and Where to Find Them 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Panel

Sydney Dean (Participant)

Ana McKay (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Riley Wackernagel, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

The Order of the Planners 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Workshop

Jackie Garrecht (Participant)

Archer Chattin (Participant)

Ravenclaw Meetup 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Lexi Whittemore (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Maggie Brevig (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Jackson Bird Autograph – Friday A 30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mark Oshiro Autograph – Friday A 30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Louis Cordice Autograph – Friday A 30 minutes, 4:00 PM EDT - 4:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Mason Deaver Autograph – Friday A 30 minutes, 4:00 PM EDT - 4:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Preeti Chhibber Autograph – Friday A 30 minutes, 4:00 PM EDT - 4:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Kacen Callender Autograph – Friday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Claudia Gray Autograph – Friday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Fantastic Scores and Who Conducts Them 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Brian Acunis (Participant)

Jordan Edwards, Mischief Management (Participant)

Catherine Hall (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Brigid Kawewehi (Participant)

Archer Chattin (Participant)

Jackie Garrecht (Participant)

Kim Le (Participant)

Michael Grella (Participant)

Writing in the World of Potter 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Interview

Josh Wittge (Participant)

Matt London (Participant)

A Gryffindor's Guide to Surviving Burnout 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Kylie Madden, Mischief Management (Participant)

Charlotte Lawrence (Participant)

Tricia Hobbs (Participant)

Wizards in Space Open Mic 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Open Mic

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
LeakyCon Trivia 1 hour 30 minutes, 6:00 PM EDT - 7:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Special Event

Josh Wittge (Moderator)

7:00 PM
7:00 PM
Wizard Rock Concert 3 hours, 7:00 PM EDT - 10:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Special Event

Lauren Fairweather (Participant)

Tonks and the Aurors (Participant)

Draco and the Malfoys (Participant)

Harry and the Potters (Participant)

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes, 8:30 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Attendee Check In

Event Hours

9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours, 9:00 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Marketplace (Commonwealth Complex CDE)

Event Hours

10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Wizarding World Actors 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Interview

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Moderator)

John Noe, PotterCast (Moderator)

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

Author AMA 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Moderator)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Jill Kolongowski, College of San Mateo (Participant)

Vanessa Zoltan, Not-Sorry productions and Harry Potter & the Sacred Text (Participant)

Ariana Nedelman, Harry Potter and the Sacred Text (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Leigh Kumpe (Participant)

Harry Potter and the Question of Canon 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Hayley Burson (Participant)

Michael Burson (Participant)

Savanah Czarnik (Participant)

Shelby Isaac (Participant)

J.K. Rowling, Giftedness, and the Ghost of Ravenclaw 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Lecture

Lorrie Kim (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Dan Fogler Photograph – Saturday A 40 minutes, 11:30 AM EDT - 12:10 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Snitchwiches Presentation 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Panel

Joe DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)

Paul DeGeorge, Harry and the Potters (Participant)

Trans Magic: Gender in the Wizarding World 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Roundtable

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Rae Mreen (Participant)

Wandlore: An Ancient and Mysterious Magic 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Greg Laslo, Hungarian Wand Shop (Participant)

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Credence: Human or Beast? 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Katie Petras (Participant)

Eric Scull, MuggleCast (Participant)

Terrance Pinkston, Hogwarts Radio (Participant)

Bailey Riddle, Hogwarts Radio (Participant)

Tiffany O’Malley, Swish and Flick Podcast (Participant)

Sarah O'Malley (Participant)

Megan Petras (Participant)

Gretchen Roesch, Hogwarts Radio (Participant)

An Excess of "Phlegm" and the Lack of Femme 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Delia Gallegos, Black Girls Create (Moderator)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Jasmine Rose Schmitt, University of Texas at Austin (Participant)

12:15 PM
12:15 PM
Louis Cordice Photograph – Saturday A 30 minutes, 12:15 PM EDT - 12:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Dan Fogler Autograph – Saturday A 40 minutes, 12:15 PM EDT - 12:55 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

12:45 PM
12:45 PM
Luke Youngblood Photograph – Saturday A 30 minutes, 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

Louis Cordice Autograph – Saturday A 30 minutes, 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Louis Cordice, Harry Potter films (Participant)

Harry Potter: Hogwarts Mystery - A Retrospective 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Presentation

Matt London (Participant)

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Proma Khosla, Mashable (Moderator)

Ari Koontz, Wizards in Space (Participant)

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Riley Wackernagel, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Lis Hulin Wheeler, Wizards in Space (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Lecture

Adrielle Mitchell, Nazareth College (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Alberto Bec (Participant)

Aliza Weinberger (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Hagrid, Half-bloods, and Squibs: One-Drop Rule? 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Kishana Taylor, University of California (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Jasmine Rose Schmitt, University of Texas at Austin (Participant)

Spoonie Meetup 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Abigail Sienko (Participant)

Lexi Whittemore (Participant)

Harry Potter and the Sacred Text Class 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Podcast

Ariana Nedelman, Harry Potter and the Sacred Text (Participant)

Vanessa Zoltan, Not-Sorry productions and Harry Potter & the Sacred Text (Participant)

1:15 PM
1:15 PM
Luke Youngblood Autograph – Saturday A 30 minutes, 1:15 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Potterless Live: Tales of Beedle the Bard 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Podcast

Mike Schubert, Potterless (Participant)

How Harry Potter Influenced Us 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Stop. Howler Time! 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Roundtable

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Kathy Kavanaugh, Oklahoma State University - Counseling Psychology (Participant)

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Shanyce Lora, Mischief Management (Participant)

The LeakyCon 2019 Gender-Expansive Meetup! 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Jennifer Levine (Participant)

Ethan "Kwikspell" Parker (Participant)

Hogwarts As A Home 2.0 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Becki Osborne (Participant)

Kevin R. (Moderator)

Courtney Conway (Participant)

Bethany McQuiston (Participant)

Amanda Brooke (Participant)

2:45 PM
2:45 PM
Stanislav Yanevski Photograph – Saturday A 30 minutes, 2:45 PM EDT - 3:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Stanislav Yanevski Autograph – Saturday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Stanislav Yanevski, Harry Potter and the Goblet of Fire (Participant)

Preeti Chhibber Autograph – Saturday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

Claudia Gray Autograph – Saturday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Game

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

John Noe, PotterCast (Participant)

Eric Scull, MuggleCast (Participant)

Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Roundtable

Kathy Kavanaugh, Oklahoma State University - Counseling Psychology (Participant)

Jennie Martin (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Jessica Matilszki (Participant)

Speed Dating Fanfiction 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Hannah Hosking (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Potterheads of Color Meetup 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Ashley Hamel, Ashley Trix & the WZRDS (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

We Really Really Want to Discuss Cursed Child 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Discussion

Sierra Fox (Participant)

Brian Acunis (Participant)

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

3:45 PM
3:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Saturday A 30 minutes, 3:45 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Potter Puppet Pals (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Chris Rankin Photograph – Saturday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Jackson Bird Autograph – Saturday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mark Oshiro Autograph – Saturday A 30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Josh Wittge (Participant)

Leah Cornish, Mischief Management (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Emma Pocock, The Leaky Cauldron (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Sydney Dean (Participant)

Kim McChesney (Participant)

Amanda Kirk (Participant)

Lauren Osborne (Participant)

Dawn Johnson (Participant)

When Fanfic Goes off the Rails 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Kim Harris (Participant)

Sequoia Thomas, Fanatical Fics and Where to Find Them (Participant)

The Other Chosen One: A New Musical 1 hour 10 minutes, 4:30 PM EDT - 5:40 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Performance

Shauna Carrick, Freelance (Participant)

Kathy Moore (Participant)

Richie Gagen (Participant)

Madeleine Koon (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Ashley Hamel, Ashley Trix & the WZRDS (Participant)

Jay McDougall (Participant)

Maggie Brevig (Participant)

Wizard Rock Cafe (Saturday) 1 hour 30 minutes, 4:30 PM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Performance

Erin Pyne (Participant)

Losing Lara (Participant)

Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Jenae Williams (Participant)

Aliza Weinberger (Participant)

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

Lizzie Keiper (Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Chris Rankin Autograph – Saturday A 30 minutes, 5:15 PM EDT - 5:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Kacen Callender Autograph – Saturday A 30 minutes, 5:15 PM EDT - 5:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Mason Deaver Autograph – Saturday A 30 minutes, 5:15 PM EDT - 5:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

5:40 PM
5:40 PM
Author Reading: Jackson Bird's "Sorted" 30 minutes, 5:40 PM EDT - 6:10 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Special Event

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
The Esther Earl Ball 3 hours 30 minutes, 8:00 PM EDT - 11:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Special Event

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Box Office Open 9 hours 30 minutes, 8:30 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Attendee Check In

Event Hours

9:00 AM
9:00 AM
Marketplace Open 9 hours, 9:00 AM EDT - 6:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Marketplace (Commonwealth Complex CDE)

Event Hours

9:30 AM
9:30 AM
Cosplay Contest Check-In 2 hours, 9:30 AM EDT - 11:30 AM EDT

Seaport World Trade Center - Programming Headquarters (Harborside Room)

Special Event

10:15 AM
10:15 AM
Spotlight: Luke Youngblood 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Interview

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

Emma Pocock, The Leaky Cauldron (Participant)

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Roundtable

Tia Belleisle (Participant)

Elli Streifer (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Michael Burson (Participant)

Chelsea Hensley (Participant)

Hayley Burson (Participant)

The Problem of Pince 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Roundtable

Mimi Carolus-Hager (Participant)

Ethnic Communities in the Wizarding World 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Roundtable

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Moderator)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Robyn Jordan, Black Girls Create (Participant)

Robert Galbraith Meetup 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

Managing The Hogwarts Houses 1 hour, 10:15 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Lizzie Keiper (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Sierra Fox (Participant)

Shanyce Lora, Mischief Management (Participant)

Taekia Blackwell, Mischief Management (Moderator)

10:45 AM
10:45 AM
Claudia Gray Autograph – Sunday A 30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Mark Oshiro Autograph – Sunday A 30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Preeti Chhibber Autograph – Sunday A 30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Luke Youngblood Photograph – Sunday A 30 minutes, 11:30 AM EDT - 12:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

MuggleCast Live! 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Podcast

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Eric Scull, MuggleCast (Participant)

Micah Tannenbaum, MuggleCast (Participant)

Marvel, Star Wars, and More: Writing Tie-Ins 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Leah Cornish, Mischief Management (Moderator)

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

You Cannot Deny, the Wizarding World's Got Style 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Delia Gallegos, Black Girls Create (Moderator)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Jacqueline Wolpoe (Participant)

Trans and Non-Binary Representation in YA 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Moderator)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Tattoo Meetup 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Meetup

Ally Haley (Participant)

Emily Hahn (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Lecture

Lorrie Kim (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Luke Youngblood Autograph – Sunday A 30 minutes, 12:00 PM EDT - 12:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

12:45 PM
12:45 PM
Chris Rankin Photograph – Sunday A 30 minutes, 12:45 PM EDT - 1:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

Potter Puppet Pals Performance 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Performance

The Origin of House-Elves 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Bayana Davis, Black Girls Create (Participant)

The Forty-Line Stare: The Case for Remus/Sirius 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

India Frank (Participant)

Claire Merrill, Columbia Law School (Participant)

Naomi T (Participant)

The Snitch, the Stone, and the Sword 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

B.L. Purdom, Quantum Harry, the Podcast (Participant)

Can We Do Magic on Shabbat? 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Kara Greenberg (Participant)

Paige Breisacher (Participant)

Let's Discuss Ravenclaws 1 hour, 12:45 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Sierra Fox (Participant)

Margaux Herrera, Mischief Management (Participant)

Taekia Blackwell, Mischief Management (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Podcast

Katie Petras (Participant)

Megan Petras (Participant)

Sarah O'Malley (Participant)

Tiffany O’Malley, Swish and Flick Podcast (Participant)

1:15 PM
1:15 PM
Chris Rankin Autograph – Sunday A 30 minutes, 1:15 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Chris Rankin, Harry Potter films (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Spotlight: Dan Fogler 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Interview

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

Melissa Anelli, Mischief Management (Moderator)

John Noe, PotterCast (Moderator)

Frankie Franco, PotterCast (Moderator)

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Proma Khosla, Mashable (Participant)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

Madison Ironfield (Participant)

Lauren Fairweather (Participant)

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Panel

Anne Merrill, University of Oxford (Participant)

India Frank (Participant)

Claire Merrill, Columbia Law School (Participant)

Eric Scull, MuggleCast (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Panel

Brian Acunis (Participant)

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Kayla Neumeyer (Participant)

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Participant)

Sarah O'Conner (Participant)

Beyond Ilvermorny 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Delia Gallegos, Black Girls Create (Moderator)

Constance Gibbs, Black Girls Create (Participant)

Ashley Hamel, Ashley Trix & the WZRDS (Participant)

Porshéa Patterson-Hurst, The Harry Potter Alliance (Participant)

Let's Talk About Bodies 1 hour, 2:00 PM EDT - 3:00 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Julia Rittenberg, Mischief Management (Moderator)

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

2:45 PM
2:45 PM
Potter Puppet Pals Photograph – Sunday A 30 minutes, 2:45 PM EDT - 3:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Potter Puppet Pals (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Jackson Bird Autograph – Sunday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Jackson Bird, Sorted: Growing Up (Participant)

Mason Deaver Autograph – Sunday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 2

Autograph Session

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Kacen Callender Autograph – Sunday A 30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)

LeakyCon Boston Cosplay Parade and Contest 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Special Event

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

Robyn Jordan, Black Girls Create (Moderator)

AJ Solomon, Harry Potter Alliance (Participant)

Delia Gallegos, Black Girls Create (Participant)

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

Proma Khosla, Mashable (Participant)

Harry Potter in Hawaiian 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Lecture

Keao NeSmith, University of Hawaii (Participant)

MJ Wilke, Wayward Nerd (Moderator)

Harry Potter Film School 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Max Kimble (Participant)

Dylan Brennan (Participant)

History of Magic: Finding the Wizards in history 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Amphitheater

Panel

Brian Acunis (Participant)

Jenae Williams (Participant)

Jessi Dickinson (Participant)

Building Positive Potter Communities 1 hour, 3:15 PM EDT - 4:15 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Panel

Jennifer Dorsey, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

Christine Chapman, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Discussion

Savannah Dag Currier (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Dan Fogler Photograph – Sunday A 30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Photograph Area 1

Photograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Dan Fogler Autograph – Sunday A 30 minutes, 4:00 PM EDT - 4:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 1

Autograph Session

Dan Fogler, Fantastic Beasts (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
PotterCast: The 300th Episode 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - MainStage (Commonwealth Complex AB)

Podcast

Melissa Anelli, Mischief Management (Participant)

Frankie Franco, PotterCast (Participant)

John Noe, PotterCast (Participant)

The Evolution of Grindeldore 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Harborview Ballroom

Panel

August Brereton (Participant)

It Was All Snape's Fault Anyway 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Cityview Ballroom

Roundtable

Savannah Dag Currier (Participant)

Seaport World Trade Center - Waterfront Ballroom

Lecture

Hannah Hosking (Participant)

Wizard Rock Cafe (Sunday) 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Beacon Hill Complex

Performance

Abby Ritter, Mischief Management (Participant)

Shauna Carrick, Freelance (Participant)

Brian Ross, Draco and the Malfoys (Participant)

Using Our Magic to Make the World Awesome 1 hour, 4:30 PM EDT - 5:30 PM EDT

Seaport Hotel Boston - Seaport Ballroom

Panel

Jennifer Dorsey, Uplift: Online Communities Against Sexual Violence (Participant)

Michelle Joy, This Star Won't Go Out (Participant)

Brian Biggs, Potterhead Running Club (Participant)

Katie Bowers, The Harry Potter Alliance (Participant)

Olivia Dolphin, Wizards in Space Literary Magazine (Participant)

Lori Earl, This Star Won't Go Out (Participant)