Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Sessions

Friday 11 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
3:30 PM
3:30 PM
Mark Oshiro Autograph – Friday A
30 minutes, 3:30 PM EDT - 4:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Mark Oshiro, Anger is a Gift (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Preeti Chhibber Autograph – Friday A
30 minutes, 4:00 PM EDT - 4:30 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Claudia Gray Autograph – Friday A
30 minutes, 4:30 PM EDT - 5:00 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

Saturday 12 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
1:15 PM
1:15 PM
Luke Youngblood Autograph – Saturday A
30 minutes, 1:15 PM EDT - 1:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Luke Youngblood, Harry Potter films (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Claudia Gray Autograph – Saturday A
30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Claudia Gray, The "Constellation" Series (Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Mason Deaver Autograph – Saturday A
30 minutes, 5:15 PM EDT - 5:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Mason Deaver, I Wish You All The Best (Participant)

Sunday 13 October, 2019

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
Preeti Chhibber Autograph – Sunday A
30 minutes, 10:45 AM EDT - 11:15 AM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Preeti Chhibber, Peter and Ned's Ultimate Travel Journal (Participant)

3:15 PM
3:15 PM
Kacen Callender Autograph – Sunday A
30 minutes, 3:15 PM EDT - 3:45 PM EDT

Seaport World Trade Center - Autograph Area 3

Autograph Session

Kacen Callender, Hurricane Child (Participant)