You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 06 Jul 2022 06:22:05 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

John Korstad

Oral Roberts University
Participates in 5 items
John has been a full time Professor of Biology for 34 years and continues to do research in his specialty. He has been Honors Program Director since 2001 when ORU established its HP. One of his current areas of interest is the interdisciplinary aspects of sustainability.

Sessions in which John Korstad participates

Wednesday 6 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
BIH Breakout: Private, Liberal Arts, or Faith-Based Colleges
3 hours 50 minutes, 1:00 PM - 4:50 PM

- Bayside C

Beginning in Honors

Aron Reppmann, Trinity Christian College (Participant)

Maria Vandergriff-Avery, Catawba College (Participant)

William Swart, Augustana University (Participant)

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

Friday 8 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

- Napoleon A1

Panel

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

John Dilyard, St. Francis College (Participant)

Keith Miller, University of Denver (Participant)

Rocky Dailey, South Dakota State University (Participant)

Megan Jacobs, The University of New Mexico (Participant)

Allison Wallace, University of Central Arkansas (Participant)

Lawrence Hultgren, Virginia Wesleyan University (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Science, Math, and Sustainability Committee Meeting
50 minutes, 11:00 AM - 11:50 AM

- Ellendale

NCHC Committee Meeting

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

Russell Costa, Westminster College (Participant)

1:00 PM
1:00 PM

- Napoleon A1

Panel

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

John Dilyard, St. Francis College (Participant)

Allison Wallace, University of Central Arkansas (Participant)

Lawrence Hultgren, Virginia Wesleyan University (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
NCHC Consultant Center
50 minutes, 2:00 PM - 2:50 PM

- Grand Ballroom Foyer

Consultant Center

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

M.G. Aune, California University of Pennsylvania (Participant)

Jon Blanford, Bellarmine University (Participant)

Sessions in which John Korstad attends

Wednesday 6 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
NCHC Committee Chair Summit (invitation only)
2 hours 20 minutes, 2:30 PM - 4:50 PM

- Grand Chenier

Meetings

Richard Badenhausen, Westminster College (Participant)

Suketu Bhavsar, California State Polytechnic University (Participant)

Steve Engel, Georgia Southern University (Participant)

Laurie Smith Law, Iowa State University (Participant)

Elaine Torda, Orange County Community College (Participant)

Naomi Yavneh Klos, Loyola University New Orleans (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Registration / NCHC Info Desk
5 hours, 3:00 PM - 8:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

5:30 PM
5:30 PM

- Armstrong Ballroom

Reception

Thursday 7 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Coffee Cart
2 hours, 1:00 PM - 3:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

8:00 PM
8:00 PM
Publications Board Committee Meeting
2 hours 50 minutes, 8:00 PM - 10:50 PM

- Grand Chenier

NCHC Committee Meeting

Linda Frost, University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Jeffrey Portnoy, Georgia State University (Participant)

Rusty Rushton, University of Alabama at Birmingham (Participant)

Friday 8 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Small College Honors Program Committee Meeting
50 minutes, 11:00 AM - 11:50 AM

- Edgewood B

NCHC Committee Meeting

Aron Reppmann, Trinity Christian College (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
Coffee Cart
2 hours, 1:30 PM - 3:30 PM

- Grand Ballroom Foyer

2:00 PM
2:00 PM
NCHC Consultant Center
50 minutes, 2:00 PM - 2:50 PM

- Grand Ballroom Foyer

Consultant Center

John Korstad, Oral Roberts University (Participant)

M.G. Aune, California University of Pennsylvania (Participant)

Jon Blanford, Bellarmine University (Participant)

Share this