Jennifer D'Agostino

Walsh University
Participates in 1 Session

Documents

Sessions in which Jennifer D'Agostino participates

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/(GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM

Sessions in which Jennifer D'Agostino attends

Thursday 7 November, 2019

Time Zone: CST/(GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Drama Master Class
  • Southdown
  • 9:00 AM - 10:50 AM  | 1 hour 50 minutes
  • Master Class
    Master ClassArts & Humanities
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
1:00 PM
1:00 PM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage
5:30 PM
5:30 PM
  • Welcome Reception
  • Grand Ballroom
  • 5:30 PM - 6:30 PM  | 1 hour
  • Reception
    ReceptionFood and Beverage

Friday 8 November, 2019

Time Zone: CST/(GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:45 AM
7:45 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Doing the Arts in Honors
  • Bayside A
  • 11:00 AM - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    Honors PedagogyCo-Curricular ProgrammingTeaching and Learning
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
1:30 PM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 1:30 PM - 3:30 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/(GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 10:00 AM - 12:00 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage
12:00 PM
12:00 PM
4:00 PM
4:00 PM