Abigail Reese

The University of Tennessee at Chattanooga
Participates in 2 items

Sessions in which Abigail Reese participates

Friday 8 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM

Student Poster

Abigail Reese, The University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM

Idea Exchange

Aaron Crawford, The University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Abigail Reese, The University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Sessions in which Abigail Reese attends

Thursday 7 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Coffee Cart 2 hours, 1:00 PM - 3:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

2:00 PM
2:00 PM

- Napoleon C3

Developing in Honors

Erik Ozolins, Mt. San Jacinto College (Participant)

Karen Hall, Syracuse University (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Welcome Reception 1 hour, 5:30 PM - 6:30 PM

- Grand Ballroom

Reception

8:00 PM
8:00 PM
Student Party 3 hours, 8:00 PM - 11:00 PM

- Armstrong Ballroom

Student Events

Parker Adamson, Angelo State University (Participant)

Sydney Keenan, Purdue University (Participant)

Olivia Fuson, Creighton University (Participant)

Friday 8 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:45 AM
7:45 AM
All Attendee Breakfast 1 hour, 7:45 AM - 8:45 AM

- Grand Ballroom C/D/E ONLY

11:00 AM
11:00 AM
Student Poster Session 2 1 hour 50 minutes, 11:00 AM - 12:50 PM

- Grand Ballroom A/B

Student Poster

Mike Sloane, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Henry Kendrick, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Michaela Philip, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Troy Shirley, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Zach Watson, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
Idea Exchange 1 hour 15 minutes, 7:30 AM - 8:45 AM

- Grand Ballroom

Idea Exchange

Aaron Hanlin, Seminole State College of Florida (Moderator)

10:00 AM
10:00 AM
Coffee Cart 2 hours, 10:00 AM - 12:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

5:30 PM
5:30 PM