Roza Ace

Ball State University
Participates in 1 Session

Sessions in which Roza Ace participates

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM

Sessions in which Roza Ace attends

Thursday 7 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
8:00 AM
8:00 AM
Elaine Torda
Participant
Orange County Community ...
9:00 AM
9:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
Bernice Braid
Participant
Long Island University B...
Sara Quay
Participant
Endicott College
Alix Fink
Participant
Longwood University
1:00 PM
1:00 PM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 1:00 PM  -  3:00 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Welcome Reception
  • Grand Ballroom
  • 5:30 PM  -  6:30 PM  | 1 hour
  • Reception
    ReceptionFood and Beverage
7:00 PM
7:00 PM

Friday 8 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
7:45 AM
7:45 AM
8:30 AM
8:30 AM
Mike Sloane
Moderator
University of Alabama at...
Henry Kendrick
Moderator
University of Alabama at...
Michaela Philip
Moderator
University of Alabama at...
Troy Shirley
Moderator
University of Alabama at...
Zach Watson
Moderator
University of Alabama at...
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
1:30 PM
1:30 PM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 1:30 PM  -  3:30 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage
2:00 PM
2:00 PM
Mike Sloane
Moderator
University of Alabama at...
Henry Kendrick
Moderator
University of Alabama at...
Michaela Philip
Moderator
University of Alabama at...
Troy Shirley
Moderator
University of Alabama at...
Zach Watson
Moderator
University of Alabama at...
Phil Frana
Participant
James Madison University
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • NCHC Second Line
  • Grand Ballroom
  • 5:00 PM  -  6:00 PM  | 1 hour
  • Reception
    Food and Beverage

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
7:30 AM
7:30 AM
  • Idea Exchange
  • Grand Ballroom
  • 7:30 AM  -  8:45 AM  | 1 hour 15 minutes
  • Idea Exchange
    Food and Beverage
Aaron Hanlin
Moderator
Seminole State College o...
9:00 AM
9:00 AM
  • Publishing in Honors
  • Edgewood B
  • 9:00 AM  -  9:50 AM  | 50 minutes
  • General Session
    Honors PedagogyFaculty Recruitment and DevelopmentResearch
10:00 AM
10:00 AM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 10:00 AM  -  12:00 PM  | 2 hours
  • Caffeine BreakFood and Beverage
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
5:30 PM
5:30 PM