You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 26 May 2022 20:44:10 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Bethany Haus

Minnesota State University, Mankato
Participates in 1 Session

Sessions in which Bethany Haus participates

Friday 8 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM

Student Poster

Bethany Haus, Minnesota State University, Mankato (Participant)

Eryn Zuiker, Minnesota State University, Mankato (Participant)

Sessions in which Bethany Haus attends

Thursday 7 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
Registration / NCHC Info Desk
9 hours 30 minutes, 7:30 AM - 5:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

10:00 AM
10:00 AM
Student Orientation
50 minutes, 10:00 AM - 10:50 AM

- Bayside A-C

Student Events

Sydney Keenan, Purdue University (Participant)

1:00 PM
1:00 PM

- Bayside A-C

Students in Honors

Julye Bidmead, Chapman University (Participant)

Laurie Linhart, Des Moines Area Community College (Participant)

Tom Jones, Gardner-Webb University (Participant)

Deirdre Ragan, The Citadel (Participant)

Sydney Keenan, Purdue University (Participant)

Christina McIntyre, Virginia Tech (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Student Party
3 hours, 8:00 PM - 11:00 PM

- Armstrong Ballroom

Student Events

Parker Adamson, Angelo State University (Participant)

Sydney Keenan, Purdue University (Participant)

Olivia Fuson, Creighton University (Participant)

Friday 8 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Yoga (with Lisa Coleman)
1 hour, 7:00 AM - 8:00 AM

- Armstrong Ballroom

Brain Break

7:45 AM
7:45 AM
All Attendee Breakfast
1 hour, 7:45 AM - 8:45 AM

- Grand Ballroom C/D/E ONLY

8:30 AM
8:30 AM

Student Poster

Clarissa Dennis, Eastern Kentucky University (Participant)

Student Poster Session 1
1 hour 50 minutes, 8:30 AM - 10:20 AM

- Grand Ballroom A/B

Student Poster Session

Mike Sloane, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Henry Kendrick, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Michaela Philip, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Troy Shirley, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Zach Watson, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Student Poster

Briana Syed, Texas Christian University (Participant)

Student Poster

Harley Rogers, University of Maine (Participant)

53.1 Deafness: A Disability or A Culture?
1 hour 50 minutes, 8:30 AM - 10:20 AM
  Part of: Student Poster Session 1

Student Poster

Chryssabella Jones-Craig, Suffolk University (Participant)

Student Poster

Sophie Mailhot, Suffolk University (Participant)

Lyndsay Kramer, Suffolk University (Participant)

9:00 AM
9:00 AM

- Napoleon B2

Workshop

Scott O'Leary, North Carolina State University (Participant)

Jeff Chamberlain, University of North Florida (Participant)

Matthew Jordan, Cuyahoga Community College (Participant)

Michael Hartsock, Millikin University (Participant)

Leslie Kaplan, University of North Florida (Participant)

11:00 AM
11:00 AM

Student Poster

Bethany Haus, Minnesota State University, Mankato (Participant)

Eryn Zuiker, Minnesota State University, Mankato (Participant)

Student Poster Session 2
1 hour 50 minutes, 11:00 AM - 12:50 PM

- Grand Ballroom A/B

Student Poster

Mike Sloane, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Henry Kendrick, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Michaela Philip, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Troy Shirley, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Zach Watson, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

2:00 PM
2:00 PM

Student Poster

Aziztitu Murugan, Southern Arkansas University (Participant)

William Lacalle, Southern Arkansas University (Participant)

Kristopher Johnson, Southern Arkansas University (Participant)

Student Poster

Cassidy Woosley, Eastern Kentucky University (Participant)

Student Poster

Troy Holden, Westminster College (Participant)

64.3 Microplastics: Mortality and Reproduction
1 hour 50 minutes, 2:00 PM - 3:50 PM
  Part of: Student Poster Session 3

Student Poster

Peyton Sims, University of West Florida (Participant)

Student Poster

Grace Worley, University of West Florida (Participant)

Student Poster Session 3
1 hour 50 minutes, 2:00 PM - 3:50 PM

- Grand Ballroom A/B

Student Poster

Mike Sloane, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Henry Kendrick, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Michaela Philip, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Troy Shirley, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Zach Watson, University of Alabama at Birmingham (Moderator)

Student Poster

Olivia Morrison, University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Student Poster

Rebecca Conrad, Ball State University (Participant)

Devon Popson, Ball State University (Participant)

37.3 Rethinking Recycling Programs
1 hour 50 minutes, 2:00 PM - 3:50 PM
  Part of: Student Poster Session 3

Student Poster

Madison Chan, The University of Tennessee at Chattanooga (Participant)

Student Poster

Baxter Krug, Angelo State University (Participant)

Student Poster

Molly Burns, Angelo State University (Participant)

Student Poster

Nathan Blair, Angelo State University (Participant)

Student Poster

Elizabeth Boshers, University of Texas at Tyler (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
NCHC Second Line
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Grand Ballroom

Reception

Saturday 9 November, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
Yoga (with Lisa Coleman)
1 hour, 7:00 AM - 8:00 AM

- Armstrong Ballroom

Brain Break

7:30 AM
7:30 AM
Idea Exchange
1 hour 15 minutes, 7:30 AM - 8:45 AM

- Grand Ballroom

Idea Exchange

Aaron Hanlin, Seminole State College of Florida (Moderator)

10:00 AM
10:00 AM
Coffee Cart
2 hours, 10:00 AM - 12:00 PM

- Grand Ballroom Foyer

Share this