Thursday 7 November, 2019

Time Zone: CDT/Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
Registration / NCHC Info Desk 9 hours 30 minutes 7:30 AM  -  5:00 PM  |  Grand Ballroom Foyer
Administration
8:00 AM
8:00 AM
Conference Welcome and Opening Plenary 45 minutes 8:00 AM  -  8:45 AM  |  Grand Ballroom
Plenary
9:00 AM
9:00 AM
Professional Staff in Honors (PSIH) Opening: Roundtable 50 minutes 9:00 AM  -  9:50 AM  |  Napoleon A1/A2
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Students in Honors (SIH): Opening Workshop 50 minutes 9:00 AM  -  9:50 AM  |  Bayside A-C
Students in Honors
Students in Honors
City As Text™ (CAT) Leader Prep 50 minutes 9:00 AM  -  9:50 AM  |  Ellendale
City As Text
City As Text
10:00 AM
10:00 AM
Professional Staff in Honors (PSIH) Breakout 1.1: Wellness in Advising 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Napoleon A3
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Student Orientation 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Bayside A-C
Student Events
BRAIN BREAK sponsored by GEICO 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  1st Floor Gallery
Brain Break
NCHC Publication Sales 7 hours 10:00 AM  -  5:00 PM  |  Grand Ballroom Foyer
11:00 AM
11:00 AM
Constitution and Bylaws Committee Meeting 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Ellendale
NCHC Committee Meeting
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
City As Text™ (CAT) Opening sponsored by EF Tours 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Grand Ballroom
City As Text
City As Text
11:30 AM
11:30 AM
Poetry Master Class 1 hour 20 minutes 11:30 AM  -  12:50 PM  |  Southdown
Master Class
Master Class
12:00 PM
12:00 PM
SRHC Executive Committee Meeting 1 hour 50 minutes 12:00 PM  -  1:50 PM  |  Napoleon D1
Meetings
1:00 PM
1:00 PM
Forum on Diversity Session 1: Into the Light: Student Voices 1 hour 50 minutes 1:00 PM  -  2:50 PM  |  Nottoway
Forum on Diversity
Forum on Diversity
Sub Sessions
Forum on Diversity Session 1: Into the Light: Student Voices 1 hour 50 minutes 1:00 PM  -  2:50 PM  |  Nottoway
Forum on Diversity
Forum on Diversity
Forum on Diversity Session 1: Into the Light: Student Voices 1 hour 50 minutes 1:00 PM  -  2:50 PM  |  Nottoway
Forum on Diversity
Forum on Diversity
Professional Staff in Honors (PSIH) Breakout 3.1: Networking Opportunities 1 hour 50 minutes 1:00 PM  -  2:50 PM  |  Napoleon A3
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors (PSIH) Breakout 3.2: Topic Tables 1 hour 50 minutes 1:00 PM  -  2:50 PM  |  Napoleon A1/A2
Professional Staff in Honors
Professional Staff in Honors
Coffee Cart 2 hours 1:00 PM  -  3:00 PM  |  Grand Ballroom Foyer
Food and BeverageCaffeine Break
2:00 PM
2:00 PM
Texas Honors Council Meeting 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Napoleon D1
Meetings
3:00 PM
3:00 PM
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Gallier B
City As Text
City As Text
Personnel Committee Meeting 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Ellendale
NCHC Committee Meeting
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Evergreen
City As Text
City As Text
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Estherwood
City As Text
City As Text
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Edgewood B
City As Text
City As Text
SEC Honors Meeting 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Napoleon D1
Meetings
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Nottoway
City As Text
City As Text
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Oak Alley
City As Text
City As Text
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Oakley
City As Text
City As Text
City As Text™ (CAT) Reports 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Gallier A
City As Text
City As Text
4:00 PM
4:00 PM
City As Text™ (CAT) Wrap Up 50 minutes 4:00 PM  -  4:50 PM  |  Bayside A-C
City As Text
City As Text
Master Class Rehearsal 7 hours 4:00 PM  -  11:00 PM  |  Poydras
Master Class
Master Class
5:30 PM
5:30 PM
Welcome Reception 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  Grand Ballroom
Reception
Food and BeverageReception
7:00 PM
7:00 PM
Student Moderator Training (by invitation only) 50 minutes 7:00 PM  -  7:50 PM  |  Bayside A-C
Special Event
Speed Socializing (pre-registration required) 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  Napoleon Exhibit Hall/Ballroom
Networking
Networking
8:00 PM
8:00 PM
Partners in the Parks Committee Meeting 2 hours 50 minutes 8:00 PM  -  10:50 PM  |  Grand Couteau
NCHC Committee Meeting
Student Party 3 hours 8:00 PM  -  11:00 PM  |  Armstrong Ballroom
Student Events
Student Events