Wednesday November 6, 2019

Time Zone: CDT/Central Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
NCHC Board of Directors Meeting 5 hours 50 minutes 8:00 AM  -  1:50 PM  |  Grand Chenier
Meetings
10:00 AM
10:00 AM
BIH Leader Training 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Bayside A
Meetings
12:30 PM
12:30 PM
Beginning in Honors (BIH) Opening 20 minutes 12:30 PM  -  12:50 PM  |  Bayside A
Beginning in Honors
Beginning in Honors
1:00 PM
1:00 PM
BIH Breakout: Community Colleges 1 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Bayside A
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Community Colleges 2 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Bayside B
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Private, Liberal Arts, or Faith-Based Colleges 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Bayside C
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Community Colleges 3 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Bayside C
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Public 4-Year Universities 1 (Large Universities) 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Oak Alley
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Public 4-Year Universities 3 (Regional Medium Size) 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Southdown
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Public 4-Year Universities 2 (STEM/Tech Focus) 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Oakley
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Public 4-Year Universities 3 (Regional Medium Size) 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Gallier A
Beginning in Honors
Beginning in Honors
BIH Breakout: Public 4-Year Universities 4 (R1 Large Universities) 3 hours 50 minutes 1:00 PM  -  4:50 PM  |  Gallier B
Beginning in Honors
Beginning in Honors
3:00 PM
3:00 PM
Registration / NCHC Info Desk 5 hours 3:00 PM  -  8:00 PM  |  Grand Ballroom Foyer
Administration
4:00 PM
4:00 PM
Master Class Rehearsal 7 hours 4:00 PM  -  11:00 PM  |  Poydras
Master Class
Master Class
5:00 PM
5:00 PM
#NCHC20 Conference Planning Meeting (by invitation only) 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Grand Chenier
Meetings
5:30 PM
5:30 PM
New Directors Networking Reception (invitation only) 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  Armstrong Ballroom
Reception
7:00 PM
7:00 PM
International Reception by invitation only 50 minutes 7:00 PM  -  7:50 PM  |  1st Floor Gallery
Reception
International Education
Place as Text Committee Meeting 1 hour 50 minutes 7:00 PM  -  8:50 PM  |  Oak Alley
NCHC Committee Meeting
Assessment and Evaluation Committee Meeting 1 hour 50 minutes 7:00 PM  -  8:50 PM  |  Southdown
NCHC Committee Meeting
Diversity Committee Meeting 1 hour 50 minutes 7:00 PM  -  8:50 PM  |  Oakley
NCHC Committee Meeting
8:00 PM
8:00 PM
Student Open Mic Night and Swag Swap 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  Bayside C
Student Activity