Friday 8 November, 2019

Time Zone: CST/Central Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
7:30 AM
7:30 AM
7:45 AM
7:45 AM
8:30 AM
8:30 AM
Mike Sloane
Moderator
University of Alabama at...
Henry Kendrick
Moderator
University of Alabama at...
Michaela Philip
Moderator
University of Alabama at...
Troy Shirley
Moderator
University of Alabama at...
Zach Watson
Moderator
University of Alabama at...
9:00 AM
9:00 AM
  • Dual Advising: Honors and Majors
  • Napoleon B1
  • 9:00 AM  -  9:50 AM  | 50 minutes
  • General Session
    Advising and MentoringBest PracticesStudent Recruitment and Retention
  • Building the Scholarship Habit
  • Napoleon A3
  • 9:00 AM  -  10:20 AM  | 1 hour 20 minutes
  • Workshop
    Advising and MentoringBest PracticesScholarships and Fellowships
  • Narrative Cartography Workshop
  • Napoleon D3
  • 9:00 AM  -  10:50 AM  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
    DiversityInclusionHonors PedagogyEquityAccess & Social Justice
10:00 AM
10:00 AM
  • Crisis Management in Honors
  • Bayside A
  • 10:00 AM  -  10:50 AM  | 50 minutes
  • General Session
    Best PracticesAdministratorProfessional Administrative Staff
11:00 AM
11:00 AM
  • Having Fun At Work
  • Grand Chenier
  • 11:00 AM  -  11:50 AM  | 50 minutes
  • Sponsored General Session
  • Doing the Arts in Honors
  • Bayside A
  • 11:00 AM  -  11:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    Teaching and LearningHonors PedagogyCo-Curricular Programming
  • Improv for Anxiety
  • Napoleon A2
  • 11:00 AM  -  11:50 AM  | 50 minutes
  • Workshop
    Advising and MentoringBest PracticesExperiential Learning
Mike Sloane
Moderator
University of Alabama at...
Henry Kendrick
Moderator
University of Alabama at...
Michaela Philip
Moderator
University of Alabama at...
Troy Shirley
Moderator
University of Alabama at...
Zach Watson
Moderator
University of Alabama at...
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Major Scholarships: 1
  • Bayside B
  • 1:00 PM  -  1:50 PM  | 50 minutes
  • General Session
    Advising and MentoringBest PracticesScholarships and Fellowships
  • Student Fishbowl
  • Grand Ballroom E
  • 1:00 PM  -  1:50 PM  | 50 minutes
  • Fishbowl
    Honors PedagogyExperiential LearningTeaching and Learning
1:30 PM
1:30 PM
  • Coffee Cart
  • Grand Ballroom Foyer
  • 1:30 PM  -  3:30 PM  | 2 hours
  • Food and BeverageCaffeine Break
2:00 PM
2:00 PM
  • Major Scholarships 2: STEM
  • Napoleon D2
  • 2:00 PM  -  2:50 PM  | 50 minutes
  • General Session
    Advising and MentoringBest PracticesScholarships and Fellowships
  • A Head Start Toward Future Success
  • Evergreen
  • 2:00 PM  -  2:50 PM  | 50 minutes
  • Roundtable
    Advising and MentoringHonors Community/Living-Learning CommunitiesTeaching & Learning
Phil Frana
Participant
James Madison University
Mike Sloane
Moderator
University of Alabama at...
Henry Kendrick
Moderator
University of Alabama at...
Michaela Philip
Moderator
University of Alabama at...
Troy Shirley
Moderator
University of Alabama at...
Zach Watson
Moderator
University of Alabama at...
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • NCHC Second Line
  • Grand Ballroom
  • 5:00 PM  -  6:00 PM  | 1 hour
  • Reception
    Food and Beverage