Thursday August 3, 2017

6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Cheese & Cheese
  • Bordeaux Suite
  •  2 hours
  • Social
    EntertainmentsFood and DrinkBooksCheeseFictionFan FictionPoetryCreative Writingfood18+
11:58 PM
11:58 PM

Friday August 4, 2017

8:45 AM
8:45 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:45 AM
  • Superhero Academy
  • Beaujolais
  •  1 hour
  • Kids
    KidsTVComicsMoviesKids programmeSuperheroesKids craftsKid-friendly
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
  • Colouring and a Cuppa
  • Beaujolais
  •  1 hour
  • Social
    KidsCraftingMeetupsMeet upsocialcolouringteaCreativeKid-friendly
2:30 PM
2:30 PM
3:15 PM
3:15 PM
  • Deeds not Words
  • Bordeaux Suite
  •  1 hour
  • Talk
    AcademiaBooksComicsD/deaf cultureComics
  • Feminist Parenting Meet Up
  • Chalon
  •  1 hour
  • Meet Up
    KidsIdentity and CultureMeetupsFeminismKidsParentingDiscussion GroupsPlay SessiontoyscolouringKid-friendly
4:15 PM
4:15 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Crafters Meet Up
  • Mouton Cadet
  •  1 hour
  • Workshop
    CraftingMeetupsKnittingCrochetsewingArtCraftMeet upsocial
  • Games Corner
  • Cognac - Kids
  •  1 hour 30 minutes
  • Kids
    KidsGamingKids programmeKid-friendlyUnder 18s Only
6:00 PM
6:00 PM
6:45 PM
  • Questing Time!
  • Cremant
  •  1 hour 30 minutes
  • Ent
    EntertainmentsTabletopRoleplayingEntComedyD&DDungeons & Dragons
  • Tweens and Teens Writing Salon
  • Pouilly
  •  1 hour
  • Kids
    KidsCreative WritingYoung AdultKids programmeCreative Writingoriginal writingKid-friendlyUnder 18s OnlyFanficFanworks
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
  • Dr Magnethands
  • Bordeaux Suite
  •  1 hour
  • Panel
    EntertainmentsGamingComedyroleplaySuperheroesImprovisationRPGCreative18+
  • Sex Lives of Goblins
  • Bouzy
  •  1 hour
  • Panel
    BooksCreative WritingLiteratureBooksFilmRepresentationFantasyscifi18+
9:00 PM
9:00 PM
  • Videogame Burlesque (18+)
  • Cremant
  •  1 hour 30 minutes
  • Ent
    EntertainmentsGamingBurlesqueVideo GamesGamingMusicComedy18+Strobe lightingTheatrical haze
11:00 PM
11:00 PM
  • Friday Night Lite
  • Cremant
  •  2 hours
  • Ent
    EntertainmentsEntertainmentStrobe lightingTheatrical haze

Saturday August 5, 2017

8:45 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:45 AM
  • An interview with KJ Charles
  • Reims
  •  1 hour
  • Talk
    BooksAuthor interviewKJ CharlesQueerRomanceHistorical FantasyHistorical FictionParanormal romanceAdult content
  • Whitewashing in Fanworks
  • Bouzy
  •  1 hour
  • Panel
    Identity and CultureFanworksFandomFanficRaceDiversityRepresentationidentity and cultureFanworks
12:00 PM
12:00 PM
12:45 PM
1:15 PM
1:15 PM
1:30 PM
  • BSL For Geeks
  • Bordeaux Suite
  •  1 hour
  • Talk
    Identity and Cultureshow and tellculture
2:00 PM
2:00 PM
  • Kids Book Club
  • Cognac - Kids
  •  30 minutes
  • Kids
    KidsBooksKids programmeKid-friendly
2:30 PM
2:45 PM
3:15 PM
3:15 PM
4:15 PM
4:15 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Colouring Time
  • Cognac - Kids
  •  1 hour
  • Kids
    KidsCraftingKids programmeKid-friendly
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:45 PM
  • My Voice Matters
  • Beaujolais
  •  1 hour
  • Kids
    KidsCraftingKids programmeKids craftsKid-friendly
7:00 PM
7:00 PM
7:45 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
  • Dr Magnethands
  • Bouzy
  •  1 hour
  • Panel
    EntertainmentsGamingComedyroleplaySuperheroesImprovisationRPGCreative18+
  • Brain of Knitain
  • Alsace
  •  1 hour 30 minutes
  • Quiz
    EntertainmentsCraftingCraftquizKnittingyarn craftCrochetsocial
  • Mystery Video VTC-5000
  • Muscadet
  •  1 hour
  • Screening
    EntertainmentsMoviesscreeningMystery Science Theatre 3000MST3KtrailershumourAdult content
10:15 PM
10:15 PM
11:58 PM
11:58 PM

Sunday August 6, 2017

8:45 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Labyrinth Screening
  • Mancy
  •  2 hours
  • Screening
    EntertainmentsMoviesFilmscreeningLabyrinthYou remind me of the BabeBowieJim HensonKid-friendlyWhat babe?
  • Mini LARP
  • Cognac - Kids
  •  1 hour
  • Kids
    KidsLARPKids programmeKid-friendlyUnder 18s Only
11:00 AM
11:00 AM
11:45 AM
12:45 PM
12:45 PM
1:30 PM
1:30 PM
  • Furry 101
  • Alsace
  •  1 hour
  • Talk
    Identity and Culture18+ Only18+Furryidentity and culture
3:15 PM
3:15 PM
  • Geeky Cupcake Decorating
  • Mouton Cadet
  •  2 hours
  • Workshop
    Food and DrinkCraftingcakecupcakescake decoratingCreativegeekyKid-friendlyfood
4:15 PM
4:15 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:45 PM
6:45 PM
7:00 PM
7:00 PM
9:00 PM
9:00 PM