Friday January 15, 2016 Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)

10:30 AM
10:30 AM
LARP Event
12:00 PM
12:00 PM
Participant Dino Andrade | Participant Gregory Houser | Participant John Swasey
Guest Autograph
Pokémon 4Ever 1 hour 30 minutes 12:00 PM  -  1:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
1:00 PM
1:00 PM
The Male Cosplayer 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Michael Meluch
Panel
Scripts Readings with Shin Kurokawa 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Guest Panel
Build a Runner Workshop 2 hours 1:00 PM  -  3:00 PM  |  GCCC ,
Shadow Run Event
CMP 2015-01 Tennessee Suite 1: Copperhead Road 4 hours 1:00 PM  -  5:00 PM  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Meet David Matranga Q&A 1 hour 1:00 PM  -  2:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant David Matranga
Guest Panel
Nana 1 hour 30 minutes 1:00 PM  -  2:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
1:30 PM
1:30 PM
Participant Maria Bucco | Participant Gabrielle Warren
Panel
Ohayocon Scavenger Hunt & Orientation 1 hour 1:30 PM  -  2:30 PM  |  GCCC ,
Signature Event
Pokémon Jirachi 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
2:00 PM
2:00 PM
Crunchyroll Working in the Industry 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  GCCC ,
Industry Panel
AMV 101: Learn How to Make AMV's! 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Mike Nowak | Participant Ralph Iovino | Participant Albert Smith | Participant Dan Brown
Panel
The First Anime with Charles Dunbar 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Fan Guest Panel
Participant Greg Ayres | Participant Jessica Calvello
Guest Autograph
Komori-san Can't Decline 2 hours 2:00 PM  -  4:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
2:30 PM
2:30 PM
Fanfic into Fiction 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Panel
The Giant Robots You Should Know 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  GCCC ,
Participant Mr. Sir | Participant John Lauzon
Panel
Soul Eater 1 hour 30 minutes 2:30 PM  -  4:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
3:00 PM
3:00 PM
The World of Remnant: A RWBY Panel! 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  GCCC ,
Participant Alec Kelly | Participant Caprice Brooks
Panel
The Basic Science of Mass Effect 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Julia Hoban | Participant Brittany Reynolds | Participant Josh Marhol
Panel
Participant Joe DiGiorgi | Participant David Williams | Participant Shin Kurokawa
Guest Panel
Carli Mosier - Q & A 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Carli Mosier
Guest Panel
Fan Guest Panel
The First Taste 2 hours 3:00 PM  -  5:00 PM  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Slayers Revolution -R 1 hour 30 minutes 3:00 PM  -  4:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
3:30 PM
3:30 PM
Get to know the Ohayocon AMV Contest 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  Hyatt Regency ,
AMV Event
J-Pop 101: from AKB48 to ZONE 1 hour 3:30 PM  -  4:30 PM  |  GCCC ,
Participant Tim Wills | Participant Cori Durbin | Participant Codi Durbin
Panel
4:00 PM
4:00 PM
How To YouTube 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Panel
Participant Allie Douglass | Participant Mike Thorn
Panel
Get Random with Jessica Calvello 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Jessica Calvello
Guest Panel
Meet Dino Andrade - Q & A 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Dino Andrade
Guest Panel
Participant Rob Mungle | Participant Samantha Inoue-Harte | Participant Brett Weaver
Guest Autograph
Outlaw Star 2 hours 4:00 PM  -  6:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
Owarimonogatar 2 hours 4:00 PM  -  6:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
Participant Greg Ayres
Guest Panel
4:30 PM
4:30 PM
Tokusatsu: From Abaranger to Zubat 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Mr. Sir | Participant John Lauzon
Panel
Anime Music that ROCKS! 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Mike Flury
Panel
501st Legion Q & A 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  GCCC ,
Panel
Guilty Crown 1 hour 30 minutes 4:30 PM  -  6:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
5:00 PM
5:00 PM
Kingdom Hearts- Pieces of χ 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  GCCC ,
Panel
Q & A with John Swasey 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant John Swasey
Guest Panel
Persona 4 (PS3) 3 hours 5:00 PM  -  8:00 PM  |  GCCC ,
Tournament - Console
5:30 PM
5:30 PM
Industry Panel
6:00 PM
6:00 PM
Official Ohayocon Opening Ceremonies 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  GCCC ,
Participant Dino Andrade | Participant Greg Ayres | Participant Gregory Houser | Participant Bill Rogers | Participant David Matranga | Participant Jessica Calvello | Participant Rob Mungle | Participant Emily DeJesus | Participant Veronica Taylor | Participant John Swasey | Participant Samantha Inoue-Harte | Participant Brett Weaver | Participant Chuck Hüber | Participant Charles Dunbar (Study of Anime) | Participant Joe DiGiorgi | Participant David Williams | Participant Jessica von Braun | Participant Carli Mosier | Participant Shin Kurokawa
Signature Event
Yugioh 3 hours 6:00 PM  -  9:00 PM  |  GCCC ,
Tournament - Tabletop
Mortal Combat X (PS4) 3 hours 6:00 PM  -  9:00 PM  |  GCCC ,
Tournament - Console
Build a Runner Workshop 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Shadow Run Event
Shadow Run Event
LARP Event
Beck 3 hours 6:00 PM  -  9:00 PM  |  Hyatt Regency ,
AMV Event
Testament of Sister New Devil 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
Baccano 2 hours 30 minutes 6:00 PM  -  8:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
6:30 PM
6:30 PM
Sports Science: Anime Edition 1 hour 6:30 PM  -  7:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Panel
Participant Maria Bucco | Participant Gabrielle Warren
Panel
7:00 PM
7:00 PM
Geisha Today 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  GCCC ,
Participant Columbus Kimono | Participant Columbus Kimono
Panel
Ins and Outs of Gender-Bend Cosplay 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Stephanie Saroiberry | Participant Kimberly Lindsay | Participant Courtney Radak
Panel
Magic the Gathering 5 hours 7:00 PM  -  12:00 AM  |  GCCC ,
Tournament - Tabletop
Participant Rob Mungle
Guest Panel (18+)
Participant Gregory Houser | Participant Bill Rogers
Guest Panel
Participant David Matranga | Participant Carli Mosier
Guest Autograph
Jubeat 3 hours 7:00 PM  -  10:00 PM  |  GCCC ,
Tournament - Rhythm
7:30 PM
7:30 PM
Girls' Generation Dance Tutorial 1 hour 7:30 PM  -  8:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Panel
Hearts as Strong as Ponies 1 hour 7:30 PM  -  8:30 PM  |  GCCC ,
Participant Punny Panels | Participant Jashin (Punny Panels)
Panel
Ultra Street fighter 4 (PS3) 3 hours 7:30 PM  -  10:30 PM  |  GCCC ,
Tournament - Console
8:00 PM
8:00 PM
Kimono Buyer's Guide 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  GCCC ,
Participant Columbus Kimono | Participant Columbus Kimono | Participant Tamas
Panel
Participant Shannon Powell | Participant Courtney Bairas
Panel
The Ohayocon Ball 1 hour 30 minutes 8:00 PM  -  9:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Greg Ayres
Dance
Participant David Matranga
Guest Panel
Art Jam with Jessica von Braun! 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Fan Guest Panel
The First Taste 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Anti-Magic Academy 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
8:30 PM
8:30 PM
FUNimation Industry Panel 1 hour 30 minutes 8:30 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Industry Panel
Participant Kayla Dick | Participant Brittany Williams | Participant FundipYoshi
Panel
Cowboy Bebop 2 hours 8:30 PM  -  10:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Video
9:00 PM
9:00 PM
Masquerade 101: The art of the skit 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Cosplay Event
Grassss Tastes Bad: A Rick and Morty Panel (18+) 1 hour 30 minutes 9:00 PM  -  10:30 PM  |  GCCC ,
Panel (18+)
AMV Fight Club 2 hours 9:00 PM  -  11:00 PM  |  GCCC ,
AMV Event
Acting Workshop with Chuck Huber 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Chuck Hüber
Guest Panel
Ultimate Marvel vs Capcom 3 (PS3) 3 hours 9:00 PM  -  12:00 AM  |  GCCC ,
Tournament - Console
Tokoyo Gore Police 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video (18+)
9:30 PM
9:30 PM
Ohayocon Signature Event: Pajama Jam 1 hour 30 minutes 9:30 PM  -  11:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Signature Event
Ohayocon Friday Night Dance 5 hours 30 minutes 9:30 PM  -  3:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Dance
10:00 PM
10:00 PM
Ohayocon Roast of Jessica Calvello 2 hours 30 minutes 10:00 PM  -  12:30 AM  |  Hyatt Regency ,
Participant Greg Ayres | Participant Jessica Calvello | Participant Emily DeJesus | Participant Brett Weaver | Participant Joe DiGiorgi | Participant David Williams | Participant Carli Mosier
Signature Event
Intro to Garment Construction 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Sara Overberg | Participant Hannah Deathridge | Participant Erik Schauf
Panel
Funimation Premier: Brother's Conflict 2 hours 10:00 PM  -  12:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Video Premiere
Guest Panel (18+)
Comedy Block with Andy! 18+ 2 hours 10:00 PM  -  12:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Guest Panel (18+)
MIlk Money 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  Hyatt Regency ,
Video (18+)
The Perfect Insider 2 hours 10:00 PM  -  12:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Video
10:30 PM
10:30 PM
Brief History of Fire Emblem 1 hour 10:30 PM  -  11:30 PM  |  GCCC ,
Participant FundipYoshi
Panel
Gregory Horror Show (R) 1 hour 10:30 PM  -  11:30 PM  |  Hyatt Regency ,
Participant Anna Robbins | Participant Robert Baker
Panel
11:00 PM
11:00 PM
FUNimation Favorites 1 hour 11:00 PM  -  12:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Industry Panel
Step into the Portal: A Portal Panel 1 hour 11:00 PM  -  12:00 AM  |  GCCC ,
Panel
Fan Guest Panel
Crimson Climax: Cursed Beginnings 1 hour 11:00 PM  -  12:00 AM  |  Hyatt Regency ,
Video (18+)
Deadman Wonderland Block 1 2 hours 30 minutes 11:00 PM  -  1:30 AM  |  Hyatt Regency ,
Video
11:30 PM
11:30 PM
Waifuism and You, an Informational Panel 1 hour 11:30 PM  -  12:30 AM  |  GCCC ,
Participant Andrew chicotel | Participant Craig Lazenby | Participant Alexander Kapelski | Participant Sad Boy
Panel
Friday Night Karaoke 4 hours 11:30 PM  -  3:30 AM  |  Hyatt Regency ,
Signature Event
Ohayocon AMV Compeition (First Showing) 2 hours 11:30 PM  -  1:30 AM  |  GCCC ,
AMV Event