Friday 15 January, 2016

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:30
10:30
12:00
12:00
Participant Dino Andrade Participant Gregory Houser | Participant John Swasey |
Guest Autograph
Pokémon 4Ever 1 hour 30 minutes 12:00  -  13:30  |  Hyatt Regency ,
Video
13:00
13:00
Meet David Matranga Q&A 1 hour 13:00  -  14:00  |  Hyatt Regency ,
Participant David Matranga
Guest Panel
The Male Cosplayer 1 hour 13:00  -  14:00  |  Hyatt Regency ,
Participant Michael Meluch
Panel
Guest Panel
Nana 1 hour 30 minutes 13:00  -  14:30  |  Hyatt Regency ,
Video
Build a Runner Workshop 2 hours 13:00  -  15:00  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Shadow Run Event
13:30
13:30
Ohayocon Scavenger Hunt & Orientation 1 hour 13:30  -  14:30  |  GCCC ,
Signature Event
Pokémon Jirachi 1 hour 30 minutes 13:30  -  15:00  |  Hyatt Regency ,
Video
14:00
14:00
Participant Dan Brown Participant Ralph Iovino | Participant Albert Smith | Participant Mike Nowak |
Panel
Participant Jessica Calvello Participant Greg Ayres |
Guest Autograph
Crunchyroll Working in the Industry 1 hour 14:00  -  15:00  |  GCCC ,
Industry Panel
Fan Guest Panel
Komori-san Can't Decline 2 hours 14:00  -  16:00  |  Hyatt Regency ,
Video
14:30
14:30
The Giant Robots You Should Know 1 hour 14:30  -  15:30  |  GCCC ,
Participant Mr. Sir Participant John Lauzon |
Panel
Fanfic into Fiction 1 hour 14:30  -  15:30  |  Hyatt Regency ,
Panel
Soul Eater 1 hour 30 minutes 14:30  -  16:00  |  Hyatt Regency ,
Video
15:00
15:00
Carli Mosier - Q & A 1 hour 15:00  -  16:00  |  Hyatt Regency ,
Participant Carli Mosier
Guest Panel
Fan Guest Panel
Participant Josh Marhol Participant Julia Hoban | Participant Brittany Reynolds |
Panel
The World of Remnant: A RWBY Panel! 1 hour 15:00  -  16:00  |  GCCC ,
Participant Alec Kelly Participant Caprice Brooks |
Panel
Slayers Revolution -R 1 hour 30 minutes 15:00  -  16:30  |  Hyatt Regency ,
Video
The First Taste 2 hours 15:00  -  17:00  |  GCCC ,
Shadow Run Event
15:30
15:30
AMV Event
J-Pop 101: from AKB48 to ZONE 1 hour 15:30  -  16:30  |  GCCC ,
Participant Codi Durbin Participant Tim Wills | Participant Cori Durbin |
Panel
16:00
16:00
Participant Jessica Calvello
Guest Panel
Participant Allie Douglass Participant Mike Thorn |
Panel
Meet Dino Andrade - Q & A 1 hour 16:00  -  17:00  |  Hyatt Regency ,
Participant Dino Andrade
Guest Panel
Participant Samantha Inoue-Harte Participant Brett Weaver | Participant Rob Mungle |
Guest Autograph
Outlaw Star 2 hours 16:00  -  18:00  |  Hyatt Regency ,
Video
Owarimonogatar 2 hours 16:00  -  18:00  |  Hyatt Regency ,
Video
16:30
16:30
Participant Mr. Sir Participant John Lauzon |
Panel
501st Legion Q & A 1 hour 16:30  -  17:30  |  GCCC ,
Panel
Anime Music that ROCKS! 1 hour 16:30  -  17:30  |  Hyatt Regency ,
Participant Mike Flury
Panel
Guilty Crown 1 hour 30 minutes 16:30  -  18:00  |  Hyatt Regency ,
Video
17:00
17:00
Q & A with John Swasey 1 hour 17:00  -  18:00  |  Hyatt Regency ,
Participant John Swasey
Guest Panel
Kingdom Hearts- Pieces of χ 1 hour 17:00  -  18:00  |  GCCC ,
Panel
Persona 4 (PS3) 3 hours 17:00  -  20:00  |  GCCC ,
Tournament - Console
17:30
17:30
Industry Panel
18:00
18:00
Official Ohayocon Opening Ceremonies 1 hour 18:00  -  19:00  |  GCCC ,
Participant David Matranga Participant Emily DeJesus | Participant Samantha Inoue-Harte | Participant Dino Andrade | Participant Brett Weaver | Participant Carli Mosier | Participant Jessica Calvello | Participant Chuck Hüber | Participant Greg Ayres | Participant Charles Dunbar (Study of Anime) | Participant Rob Mungle | Participant Bill Rogers | Participant Shin Kurokawa | Participant Joe DiGiorgi | Participant Veronica Taylor | Participant David Williams | Participant Gregory Houser | Participant John Swasey | Participant Jessica von Braun |
Signature Event
Testament of Sister New Devil 2 hours 18:00  -  20:00  |  Hyatt Regency ,
Video
Build a Runner Workshop 2 hours 18:00  -  20:00  |  GCCC ,
Shadow Run Event
Baccano 2 hours 30 minutes 18:00  -  20:30  |  Hyatt Regency ,
Video
Beck 3 hours 18:00  -  21:00  |  Hyatt Regency ,
AMV Event
Mortal Combat X (PS4) 3 hours 18:00  -  21:00  |  GCCC ,
Tournament - Console
Yugioh 3 hours 18:00  -  21:00  |  GCCC ,
Tournament - Tabletop
Shadow Run Event
Shadow Run Event
18:30
18:30
19:00
19:00
Participant Rob Mungle
Guest Panel (18+)
Participant Stephanie Saroiberry Participant Kimberly Lindsay | Participant Courtney Radak |
Panel
Participant David Matranga Participant Carli Mosier |
Guest Autograph
Geisha Today 1 hour 19:00  -  20:00  |  GCCC ,
Participant Columbus Kimono Participant Columbus Kimono |
Panel
Jubeat 3 hours 19:00  -  22:00  |  GCCC ,
Tournament - Rhythm
Magic the Gathering 5 hours 19:00  -  0:00  |  GCCC ,
Tournament - Tabletop
19:30
19:30
Hearts as Strong as Ponies 1 hour 19:30  -  20:30  |  GCCC ,
Participant Punny Panels Participant Jashin (Punny Panels) |
Panel
Panel
Ultra Street fighter 4 (PS3) 3 hours 19:30  -  22:30  |  GCCC ,
Tournament - Console
20:00
20:00
Participant David Matranga
Guest Panel
Kimono Buyer's Guide 1 hour 20:00  -  21:00  |  GCCC ,
Participant Columbus Kimono Participant Columbus Kimono | Participant Tamas |
Panel
The Ohayocon Ball 1 hour 30 minutes 20:00  -  21:30  |  Hyatt Regency ,
Participant Greg Ayres
Dance
Anti-Magic Academy 2 hours 20:00  -  22:00  |  Hyatt Regency ,
Video
Art Jam with Jessica von Braun! 2 hours 20:00  -  22:00  |  Hyatt Regency ,
Fan Guest Panel
The First Taste 2 hours 20:00  -  22:00  |  GCCC ,
Shadow Run Event
20:30
20:30
FUNimation Industry Panel 1 hour 30 minutes 20:30  -  22:00  |  Hyatt Regency ,
Industry Panel
Cowboy Bebop 2 hours 20:30  -  22:30  |  Hyatt Regency ,
Video
21:00
21:00
Tokoyo Gore Police 1 hour 21:00  -  22:00  |  Hyatt Regency ,
Video (18+)
Participant Chuck Hüber
Guest Panel
Cosplay Event
AMV Fight Club 2 hours 21:00  -  23:00  |  GCCC ,
AMV Event
Ultimate Marvel vs Capcom 3 (PS3) 3 hours 21:00  -  0:00  |  GCCC ,
Tournament - Console
21:30
21:30
Ohayocon Signature Event: Pajama Jam 1 hour 30 minutes 21:30  -  23:00  |  Hyatt Regency ,
Signature Event
Ohayocon Friday Night Dance 5 hours 30 minutes 21:30  -  3:00  |  Hyatt Regency ,
Dance
22:00
22:00
MIlk Money 1 hour 22:00  -  23:00  |  Hyatt Regency ,
Video (18+)
Intro to Garment Construction 1 hour 22:00  -  23:00  |  Hyatt Regency ,
Participant Hannah Deathridge Participant Erik Schauf | Participant Sara Overberg |
Panel
Guest Panel (18+)
Comedy Block with Andy! 18+ 2 hours 22:00  -  0:00  |  Hyatt Regency ,
Guest Panel (18+)
Video Premiere
The Perfect Insider 2 hours 22:00  -  0:00  |  Hyatt Regency ,
Video
Ohayocon Roast of Jessica Calvello 2 hours 30 minutes 22:00  -  0:30  |  Hyatt Regency ,
Participant Emily DeJesus Participant Brett Weaver | Participant Carli Mosier | Participant Jessica Calvello | Participant Greg Ayres | Participant Joe DiGiorgi | Participant David Williams |
Signature Event
22:30
22:30
Brief History of Fire Emblem 1 hour 22:30  -  23:30  |  GCCC ,
Participant FundipYoshi
Panel
Gregory Horror Show (R) 1 hour 22:30  -  23:30  |  Hyatt Regency ,
Participant Anna Robbins Participant Robert Baker |
Panel
23:00
23:00
Step into the Portal: A Portal Panel 1 hour 23:00  -  0:00  |  GCCC ,
Panel
Video (18+)
FUNimation Favorites 1 hour 23:00  -  0:00  |  Hyatt Regency ,
Industry Panel
Deadman Wonderland Block 1 2 hours 30 minutes 23:00  -  1:30  |  Hyatt Regency ,
Video
23:30
23:30
Participant Sad Boy Participant Craig Lazenby | Participant Alexander Kapelski | Participant Andrew chicotel |
Panel
Ohayocon AMV Compeition (First Showing) 2 hours 23:30  -  1:30  |  GCCC ,
AMV Event
Friday Night Karaoke 4 hours 23:30  -  3:30  |  Hyatt Regency ,
Signature Event