Diyana Sulaiman

PhD Candidate
Deakin University
Participates in 29 items
Diyana Sulaiman joined the ARC Discovery Project in February 2015 as a PhD candidate working on the topic of Protection of Intangible Cultural Heritage in Indonesia and Malaysia, related to the ARC Discovery Project. Diyana completed her LLM in Public International Law at Leiden University. Her BLS (Hons) and LLB (Hons) degrees were obtained at Universiti Teknologi MARA. 

Sessions in which Diyana Sulaiman participates

Friday 3 June, 2016

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
12:30
12:30
Registration 5 hours 12:30  -  17:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Main hall
Welcome Coffee 5 hours 12:30  -  17:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
13:00
13:00
Pre-Conference Tour: Mile End, the Crossroads of Three Cultures 2 hours 30 minutes 13:00  -  15:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Registration table (meeting point)
Tour
Tour/ExcursionPublic event
17:00
17:00
Opening Ceremony and Cocktail 2 hours 30 minutes 17:00  -  19:30  |  Concordia, Grey Nuns Motherhouse (GN) , Former Chapel
 |  Signup required
Cocktail
Festive Event

Saturday 4 June, 2016

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
 |  Signup required
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
10:30
10:30
Break | Pause 30 minutes 10:30  -  11:00  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Pause
11:00
11:00
Regular session
Heritage Changes the Local SocietiesNotions of HeritageHeritage changes the local societiesheritage and mobilityPost-colonial heritageGlobal vs local
12:30
12:30
Lunchboxes | Boîtes à lunch 1 hour 12:30  -  13:30  |  UQAM, pavillon J.-A. De Sève (DS) , DS Ground Floor Hall
Repas
18:30
18:30
 |  Signup required
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée

Sunday 5 June, 2016

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
14:00
14:00
 |  Signup required
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Co-Construction and Community Based HeritageHeritage Changes the Social OrderCitizenshipPublic eventSimultaneous translation - Traduction simultanée
19:00
19:00
Film Series: De engel van Doel 2 hours 19:00  -  21:00  |  Concordia, LB Building , LB 125
 |  Signup required
Public event

Monday 6 June, 2016

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
15:30
15:30
 |  Signup required
Keynote with simultaneous translation / Conférence avec traduction simultanée
Public eventSimultaneous translation - Traduction simultanée

Tuesday 7 June, 2016

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
19:00
19:00
Pawâ 4 hours 19:00  -  23:00  |  La Scena , La Scena (intérieur)
Repas
Festive Event