Wesley Kalitovic

Participates in 14 items
My name is Wesley, I'm a writer for Attention Span Games, I have been an avid creator and nerd for most of my life and I'm excited to share what I know.

Sessions in which Wesley Kalitovic participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
"30-Day Cliff, My A**": Indie Authors and Timelines 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Joseph Malik | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic | Participant Josh Haas | Participant EM Prazeman
Panel
Writing
3:15 PM
3:15 PM
World Building 101 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3127- Writing Track
Participant Will Carson | Participant Jayne Goude (Attention Span Games) | Participant Levi juchau | Participant Sanan Kolva | Potential Wesley Kalitovic | Potential Joey Kalitovic | Potential EM Prazeman | Participant Josh Haas
Panel
Writing
5:45 PM
5:45 PM
Collaborating Without Bloodshed 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3121- Gaming/Fan Track
Panel
WritingArtGaming
7:00 PM
7:00 PM
Research and Writing 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3125- Writing Track
Moderator Mark Rounds | Participant Ted Butler | Potential Manny Frishberg | Participant S. Evan Townsend | Participant Jeanette M. Bennett | Potential John Lovett | Potential Sanan Kolva | Participant Monica Valentinelli | Potential Joey Kalitovic | Potential Wesley Kalitovic
Panel
Writing
8:15 PM
8:15 PM
Communicating Between Artist and Writers 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3121- Gaming/Fan Track
Panel
Writing

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
World Building 201: Creating Believable Religions 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3125- Writing Track
Panel
Writing
3:15 PM
3:15 PM
Creating a Low Barrier of Entry for Your Table Top RPG 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3121- Gaming/Fan Track
Potential Sara Quinn (Tri-City Area Gaming) | Moderator Wesley Kalitovic | Potential Brendan Quinn | Participant Matt McElroy | Participant Josh Haas | Participant Levi juchau | Participant Ron F. Leota | Potential Joey Kalitovic
Panel
Gaming
4:30 PM
4:30 PM
Gm tips and tricks 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3121- Gaming/Fan Track
Panel
Gaming
Legend of Zelda, Food in Fandom 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Sage
Participant Jaleta Clegg | Moderator Rachel Van Dyke | Participant Lilyanne Jensen | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic
Workshop
FanFandom
5:45 PM
5:45 PM
World Building 204: Architecture and Infrastructure 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3123- Science/History Track
Moderator Will Carson | Participant Levi juchau | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic | Participant EM Prazeman | Participant Josh Haas
Panel
Writing
8:15 PM
8:15 PM
Aegis of the Elements: “There Are No Fish in Salia" 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Josh Haas | Participant Will Carson | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic | Participant Levi juchau
Panel
Writing

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Defeating the Blank Page 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3125- Writing Track
Participant S. Evan Townsend | Moderator Joey Kalitovic | Potential Wesley Kalitovic | Participant Jason Andrew Bond | Participant Sanan Kolva | Participant EM Prazeman
Panel
Writing
11:30 AM
11:30 AM
Physical Health and Writing 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3127- Writing Track
Participant Rory Miller | Moderator EM Prazeman | Participant Ted Butler | Participant Bonnie Dillabough | Participant Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic
Panel
Writing
12:45 PM
12:45 PM
From Table Top to Virtual Reality 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  3121- Gaming/Fan Track
Moderator Joey Kalitovic | Participant Wesley Kalitovic | Participant Rossiter
Panel
Gaming