Elizabeth R. Alix

Participates in 7 items
Elizabeth R. Alix is the pen name of Elizabeth Wilmerding. She is the author of Dreams of Fire and Sylvan Dreams, both available on Amazon. She has a PhD in archaeology and spent time in the Aleutians researching the prehistory of the ancient Unangan. She is an avid convention goer, board gamer, role play gamer, knitter, and filker.

Sessions in which Elizabeth R. Alix participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
What publishing path is right for you? 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3125- Writing Track
Panel
Writing
5:45 PM
5:45 PM
Self-publish and Upload Your Book Online 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Elizabeth R. Alix | Participant Jaleta Clegg | Participant Rory Miller | Participant Jeanette M. Bennett
Panel
Writing

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Real Steam Punk 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3123- Science/History Track
Participant Laurel Anne Hill | Moderator Jeanette M. Bennett | Participant Sir. James the Magnificent | Participant Elizabeth R. Alix | Participant Mark Rounds | Participant Darkmoon
Panel
ScienceHistory
3:15 PM
3:15 PM
Dirigibles, Automatons, Steam trains! 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  3123- Science/History Track
Participant Laurel Anne Hill | Moderator Elizabeth R. Alix | Participant Darkmoon | Participant Mark Rounds
Panel
History
4:30 PM
4:30 PM
To Outline or Not to Outline--that is the Question 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Bobbie Benton Hull | Participant Manny Frishberg | Participant Jason Andrew Bond | Participant Elizabeth R. Alix | Participant Frances Pauli | Potential EM Prazeman
Panel
Writing
7:00 PM
7:00 PM
Roots of Steampunk 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  3127- Writing Track
Moderator Mark Rounds | Participant Laurel Anne Hill | Participant Josh Haas | Participant Elizabeth R. Alix
Panel
WritingHistory

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
When Genres Collide 1 hour 9:00 AM  -  10:00 AM  |  3127- Writing Track
Participant S. Evan Townsend | Participant Jaleta Clegg | Potential Joseph Malik | Participant Judy Johnson | Participant Siana Wineland | Participant Elizabeth R. Alix | Participant Sanan Kolva
Panel
Writing