Scott James Magner

Participates in 6 items
Once upon a time, there was a man who lied for a living. He told tales of strange worlds, fantastic places, and other adjective plural nouns. In truth, over the last 20 years Scott James Magner has lied about pretty much everything, and people keep paying him to do it. You can find his work in Role-Playing, miniatures, tabletop, board, card, and video games. He was a contributing editor to several now defunct online magazines, once ran the largest Dungeons and Dragons campaign in the world, avenged the deaths of his parents by becoming a shadowy vigilante, and can (verb) an (adverb)(past participle) (noun). He also writes books.

Sessions in which Scott James Magner participates

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Bouncing Back From Mistakes 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3125- Writing Track
Moderator John Lovett | Participant Frog Jones | Participant Scott James Magner | Participant Jason Andrew Bond | Participant EM Prazeman
Panel
WritingWild Card
12:45 PM
12:45 PM
The realistic, multi-faceted, scary as hell villian 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  3127- Writing Track
Participant Scott James Magner | Participant Ted Butler | Participant Bill Gruner | Potential Matt Haynes (Haynes Narration) | Participant EM Prazeman | Participant Sanan Kolva
Panel
Writing
2:00 PM
2:00 PM
Finding Art for Authors and other Creatives 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  3127- Writing Track
Panel
WritingArt
8:15 PM
8:15 PM
The Care and Feeding of Writers 1 hour 8:15 PM  -  9:15 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Moderator Mike Farley | Participant Frog Jones | Participant Scott James Magner | Participant S. Evan Townsend | Participant EM Prazeman
Panel
Writing

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
Crossing genre's successfully 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3127- Writing Track
Moderator Manny Frishberg | Participant Scott James Magner | Participant Luna Corbden | Participant John Lovett | Participant Joseph Malik
Panel
Writing
11:30 AM
11:30 AM
Smooth-Running Book Promotion 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Participant Matt McElroy | Participant Frog Jones | Moderator Laurel Anne Hill Participant Scott James Magner |
Panel
Writing