Matt McAdoo

Participates in 6 items

Sessions in which Matt McAdoo participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:15 PM
3:15 PM
Asian Archery 1 hour 3:15 PM  -  4:15 PM  |  Sage
Participant Robert Chenoweth | Participant Matt McAdoo
Panel
History
4:30 PM
4:30 PM
Japanese Archery 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Sage
Participant Matt McAdoo | Participant Robert Chenoweth
Panel
HistoryJapanese Culture

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
History of Crossbows 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  3123- Science/History Track
Participant Matt McAdoo | Participant Robert Chenoweth
Panel
History
5:45 PM
5:45 PM
Viking Archery 1 hour 5:45 PM  -  6:45 PM  |  3119- Art/Media/Wildcard
Participant Matt McAdoo | Participant Robert Chenoweth
Panel
History

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:15 AM
10:15 AM
The English Longbow 1 hour 10:15 AM  -  11:15 AM  |  3123- Science/History Track
Participant Robert Chenoweth | Participant Matt McAdoo
Panel
History
12:45 PM
12:45 PM
Experimental Archaeology 1 hour 12:45 PM  -  1:45 PM  |  3123- Science/History Track
Panel
ScienceHistory