You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 05 Jul 2022 22:25:51 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Kellie Cathcart

Hi! This is my first RWA Event and I’m sooo excited. I’ve been writing academic material for a while and also blogging as a psychologist around mental health of university students. This year I’m taking my first steps in writing fiction and completed the first draft of my first manuscript and am now in the editing and re write stages :) I can’t wait to attend the conference. Feel free to say hi or jump on over to my website, Facebook or Instagram pages.

Sessions in which Kellie Cathcart attends

Wednesday 12 August, 2020

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM

Online Virtual Venue - Wednesday Webinar Room

Workshop

Liz Pelletier, Entangled Publishing (Participant)

10:15 AM
10:15 AM

Online Virtual Venue - Wednesday Webinar Room

Workshop

Liz Pelletier, Entangled Publishing (Participant)

1:05 PM
1:05 PM

Online Virtual Venue - Wednesday Webinar Room

Workshop

Liz Pelletier, Entangled Publishing (Participant)

3:05 PM
3:05 PM
PART Four: Questions and Answers Live with Liz Pelletier
1 hour, 3:05 PM AWST - 4:05 PM AWST

Online Virtual Venue - Wednesday Webinar Room

Workshop

Liz Pelletier, Entangled Publishing (Participant)

4:10 PM
4:10 PM
The Third Option - Doing the Unexpected - Laurie Steed
1 hour, 4:10 PM AWST - 5:10 PM AWST

Online Virtual Venue - Wednesday Webinar Room

Workshop

Laurie Steed (Participant)

Thursday 13 August, 2020

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM
The Secrets of Networking - Tanya Nellestein
1 hour, 8:00 AM AWST - 9:00 AM AWST

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

9:05 AM
9:05 AM

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

12:50 PM
12:50 PM
Getting Started in Self-Publishing - Elizabeth Stevens
1 hour 30 minutes, 12:50 PM AWST - 2:20 PM AWST

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

Elizabeth Stevens (Participant)

2:25 PM
2:25 PM
Psychology Hacks for Social Media - Kara Lambert
1 hour 30 minutes, 2:25 PM AWST - 3:55 PM AWST

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

Kara Lambert (Participant)

4:10 PM
4:10 PM
Getting Ahead in Indie Publishing - Draft2Digital
1 hour, 4:10 PM AWST - 5:10 PM AWST

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

Kevin Tumlinson, Draft2Digital (Speaker)

Dan Wood, Draft2Digital (Participant)

Friday 14 August, 2020

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Alex Adsett, Alex Adsett Literary Agent (Participant)

9:05 AM
9:05 AM
The Things We Do with Words - Heather Graham
1 hour, 9:05 AM AWST - 10:05 AM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Heather Graham (Participant)

10:20 AM
10:20 AM
Mastering Plot Structures - Carleton Chinner
1 hour 30 minutes, 10:20 AM AWST - 11:50 AM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Carleton Chinner (Participant)

12:50 PM
12:50 PM
Turn up the Tension - Pamela Cook
1 hour 30 minutes, 12:50 PM AWST - 2:20 PM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Pamela Cook (Participant)

2:25 PM
2:25 PM
Sparkling Dialogue - Rachel Bailey
1 hour 30 minutes, 2:25 PM AWST - 3:55 PM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Rachel Bailey (Participant)

4:10 PM
4:10 PM
How to Write Blurbs - Liz Pelletier
1 hour, 4:10 PM AWST - 5:10 PM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Workshop

Liz Pelletier, Entangled Publishing (Participant)

5:10 PM
5:10 PM
Whodunnit? You can do it - Anna Boatman
1 hour, 5:10 PM AWST - 6:10 PM AWST

Online Virtual Venue - Friday Webinar Room

Talk

Saturday 15 August, 2020

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM
Author Business College - Ebony McKenna
1 hour, 8:00 AM AWST - 9:00 AM AWST

Online Virtual Venue - Saturday Webinar Room

Workshop

Ebony McKenna, RWAus (Participant)

10:20 AM
10:20 AM
Crafting your Query Letter - AJ Blythe
1 hour 30 minutes, 10:20 AM AWST - 11:50 AM AWST

Online Virtual Venue - Saturday Webinar Room

Workshop

AJ Blythe, Query Tuner & Cosy Author (Participant)

12:50 PM
12:50 PM
Taking the next step with Facebook advertising - Ricardo Fayet
1 hour 30 minutes, 12:50 PM AWST - 2:20 PM AWST

Online Virtual Venue - Saturday Webinar Room

Workshop

Ricardo Fayet, Reedsy (Participant)

2:25 PM
2:25 PM
At the Scene of the Crime - Crime Scene Investigation with Simon Lewis
1 hour 30 minutes, 2:25 PM AWST - 3:55 PM AWST

Online Virtual Venue - Saturday Webinar Room

Workshop

Simon Lewis (Participant)

4:10 PM
4:10 PM

Online Virtual Venue - Saturday Webinar Room

Panel

Kaneana May (Participant)

Cassie Hamer (Participant)

Maya Linnell (Participant)

Sunday 16 August, 2020

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:05 AM
9:05 AM
What Turns Agents Off from the Slush Pile - Tanera Simons
1 hour, 9:05 AM AWST - 10:05 AM AWST

Online Virtual Venue - Sunday Webinar Room

Talk

Tanera Simons, Darley Anderson (Participant)

12:50 PM
12:50 PM
Working with an Editor - Elizabeth Rolls
1 hour 30 minutes, 12:50 PM AWST - 2:20 PM AWST

Online Virtual Venue - Sunday Webinar Room

Workshop

Elizabeth Rolls, Harlequin (Participant)

2:25 PM
2:25 PM
Lending Yourself to Libraries - Jaye Ford, Fiona McArthur
1 hour 30 minutes, 2:25 PM AWST - 3:55 PM AWST

Online Virtual Venue - Sunday Webinar Room

Workshop

Jaye Ford (Participant)

Fiona McArthur, FionaMcArthurAuthor.com (Participant)

4:10 PM
4:10 PM
Marketing and Brand Building for Authors - Jacqui Greig
1 hour, 4:10 PM AWST - 5:10 PM AWST

Online Virtual Venue - Thursday Webinar Room

Workshop

Jacqui Greig, Blush Magazine (Participant)

5:10 PM
5:10 PM
Sunday Conference Closing Keynote - Anna Hackett
15 minutes, 5:10 PM AWST - 5:25 PM AWST

Online Virtual Venue - Sunday Webinar Room

Keynote

Share this