You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Wed, 08 Dec 2021 01:29:10 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Melbourne
7:30 AM
7:30 AM
Registration
2 hours 30 minutes, 7:30 AM - 10:00 AM

- TBC

9:00 AM
9:00 AM
Welcome
15 minutes, 9:00 AM - 9:15 AM

- Grand Ballroom 5-6

9:15 AM
9:15 AM
Rachel Bailey - Deep Dive (one day intensive)
7 hours 45 minutes, 9:15 AM - 5:00 PM

- Grand Ballroom 3

Workshop

Rachel Bailey (Participant)

Melissa Storm - The Big Book Launch Bootcamp
7 hours 45 minutes, 9:15 AM - 5:00 PM

- Grand Ballroom 5-6

Workshop

Melissa Storm, Writing as Molly Fitz (Participant)

Natasha Lester - Plotting Masterclass
7 hours 45 minutes, 9:15 AM - 5:00 PM

- Grand Ballroom 1-2

Workshop

Natasha Lester, Plotting Masterclass - Friday Workshop (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Morning Tea
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM
12:30 PM
12:30 PM
Lunch
45 minutes, 12:30 PM - 1:15 PM
3:00 PM
3:00 PM
Afternoon Tea
30 minutes, 3:00 PM - 3:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
Gatherings - Indie Authors
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- TBC

Gatherings - Established Authors Forum
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Atrium Bar & Lounge

6:45 PM
6:45 PM
Gatherings - RWA Volunteers
45 minutes, 6:45 PM - 7:30 PM

- TBC

Gatherings - Newbies
45 minutes, 6:45 PM - 7:30 PM

- Atrium Bar & Lounge

7:30 PM
7:30 PM
Cocktail Party - Twisted Fairy Tales theme
2 hours 30 minutes, 7:30 PM - 10:00 PM

- Grand Ballroom Lobby

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Melbourne
7:30 AM
7:30 AM
Registration
9 hours 30 minutes, 7:30 AM - 5:00 PM

- TBC

8:00 AM
8:00 AM
Welcome and Opening
30 minutes, 8:00 AM - 8:30 AM

- Grand Ballroom 5-6

8:30 AM
8:30 AM

- Grand Ballroom 5-6

Keynote

Nalini Singh (Participant)

9:30 AM
9:30 AM
10:15 AM
10:15 AM
Morning Tea
30 minutes, 10:15 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM

- Grand Ballroom 4

Workshop

Olivia Lanchester, Australian Society of Authors (Participant)

04: Life. Sue-Ellen Pashley - How to Stay Sane
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- Room M9

Workshop

Sue-Ellen Pashley, How to Stay Sane as an Author - Creating Balance (Participant)

- Grand Ballroom 2

Workshop

Kathryn (Kit) Carstairs, Manuscript Appraisal Agency (Participant)

Jenny Mosher, IndieMosh Self Publishing (Participant)

- Grand Ballroom 1

Natasha Lester, Plotting Masterclass - Friday Workshop (Participant)

- Grand Ballroom 3

Workshop

John Harrison, A Story of People & Medicine: Her story, His story (Participant)

- Grand Ballroom 5-6

Nalini Singh (Participant)

12:15 PM
12:15 PM
Lunch
45 minutes, 12:15 PM - 1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM

- Grand Ballroom 4

Panel

Sarah Williams, Getting Heard! Podcasting 101 (Participant)

- Grand Ballroom 6

Workshop

Paula Roe, Author - Indie/Trad (Participant)

Shannon Curtis, Alpha Hole to Alpha Hero (Participant)

- Grand Ballroom 6

Panel

Shannon Curtis, Alpha Hole to Alpha Hero (Participant)

Paula Roe, Author - Indie/Trad (Participant)

- Grand Ballroom 5

Workshop

Michelle Somers, Characterisation through Narration (Participant)

10: Life. Jane Muirhead - The Mindful Author
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

- Grand Ballroom 2

Workshop

- Grand Ballroom 1

Workshop

Dan Wood, Draft2Digital (Participant)

- Grand Ballroom 3

Panel

AJ Blythe, Query Tuner & Cosy Author (Participant)

1:45 PM
1:45 PM
18. Career. Tracy Travis - Presentations
45 minutes, 1:45 PM - 2:30 PM

- Grand Ballroom 4

Panel

Tracy Travis, Tips for Engaging and Audience During a Presentation (Participant)

17. Research. Linda Mercury - Arousal to Zipper
45 minutes, 1:45 PM - 2:30 PM

- Grand Ballroom 5

Panel

Linda Mercury, Arousal to Zipper: Writing the best sex of oyur life (Participant)

- Grand Ballroom 2

Panel

Kelly Lytle, Findaway Voices (Participant)

13. Beginner Craft. Fiona Lowe - Happy Talk
45 minutes, 1:45 PM - 2:30 PM

- Grand Ballroom 1

Panel

Fiona Lowe, Happy Talk: Dialogue that Doesn't Drag a Reader Down (Participant)

16. Life. Carla Ford - Five Ways to Wellbeing
45 minutes, 1:45 PM - 2:30 PM

- Grand Ballroom 3

Panel

Carla Ford, Five Ways to Wellbeing (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Afternoon Tea
30 minutes, 2:30 PM - 3:00 PM
3:00 PM
3:00 PM

- Grand Ballroom 5-6

Panel

Paul York, Behind the Uniform Panel (Participant)

Megan Jane Colville, Behind the Uniform Panel (Participant)

Shane McCluskey, Behind the Uniform Panel (Participant)

Darren Hodge, Behind the Uniform Panel (Participant)

4:00 PM
4:00 PM

- Grand Ballroom 5-6

Panel

6:30 PM
6:30 PM
Gala Awards Dinner
3 hours 30 minutes, 6:30 PM - 10:00 PM

- Grand Ballroom 1-4

10:00 PM
10:00 PM
Escape After Party
2 hours, 10:00 PM - 12:00 AM

- Grand Ballroom 1-4

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT+10:00) Melbourne
8:00 AM
8:00 AM
Registration
1 hour, 8:00 AM - 9:00 AM

- Grand 1

8:30 AM
8:30 AM
Welcome by Keri Arthur
15 minutes, 8:30 AM - 8:45 AM

- Grand Ballroom 5-6

8:45 AM
8:45 AM

- Grand Ballroom 5-6

Panel

Nicole Hurley-Moore, Diversity Debate (Participant)

Renee Dahlia (Participant)

MV Ellis, Diversity Debate (Participant)

Amy Matthews (Participant)

Jess White (Participant)

9:45 AM
9:45 AM
Keynote - Melissa Storm
30 minutes, 9:45 AM - 10:15 AM

- Grand Ballroom 5-6

Panel

Melissa Storm, Writing as Molly Fitz (Participant)

10:15 AM
10:15 AM
Morning Tea
30 minutes, 10:15 AM - 10:45 AM
10:45 AM
10:45 AM
24: Career. Nick Coveney - How to Grow your Sales with Kobo
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- TBC

Workshop

Nick Coveney, KWL/Rakuten Kobo (Participant)

23: Research. Aiki Flinthart - Fight Like a Girl - Part A
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- TBC

Workshop

Aiki Flinthart, Fight Like a Girl (Participant)

22: Life. Sara Hood - How to Stay Sane in a Twitter Storm
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- TBC

Workshop

Sara Hood, How to Save your Soul when a Twitter Storm Hits (Participant)

20: Advanced Craft. Anne Gracie - Plot Story Theme
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- Grand Ballroom 6

Workshop

Anne Gracie, RWA (Participant)

21: Business/Indie. Melissa Storm - Winning Ad Strategies
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- Grand Ballroom 2

Workshop

Melissa Storm, Writing as Molly Fitz (Participant)

19: Beginner Craft. Nalini Singh - Writing Novellas
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- Grand Ballroom 1

Workshop

Nalini Singh (Participant)

12:15 PM
12:15 PM
Lunch
45 minutes, 12:15 PM - 1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM

- Grand Ballroom 4

Workshop

Aiki Flinthart, Fight Like a Girl (Participant)

- Grand Ballroom 6

Workshop

Sandi Wallace, Take on the World of Crime-Writing (Participant)

- Grand Ballroom 5

Workshop

Marisa Corvisiero, Corvisiero Literary Agency (Participant)

- Grand Ballroom 2

Workshop

Emily Roach, Standing out on Social Media (Participant)

- Grand Ballroom 1

Workshop

- Grand Ballroom 3

Workshop

Linda Tate & Valerie Parv, Getting back the Joy of Writing (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Afternoon Tea
30 minutes, 2:00 PM - 2:30 PM
2:30 PM
2:30 PM

- Grand Ballroom 5-6

Panel

3:00 PM
3:00 PM
AGM / Raffle Draw
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

- Grand Ballroom 5-6

3:45 PM
3:45 PM
Fremantle 2020 Launch
15 minutes, 3:45 PM - 4:00 PM

- Grand Ballroom 5-6

4:00 PM
4:00 PM
Closing Keynote - Amy Andrews
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

- Grand Ballroom 5-6

Keynote

Amy Andrews (Participant)

4:45 PM
4:45 PM
Close and farewell - RWA President
15 minutes, 4:45 PM - 5:00 PM

- Grand Ballroom 5-6