You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 26 May 2022 23:50:16 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Lana Pecherczyk

Alternative Income Stream Panel
Participates in 2 items

Sessions in which Lana Pecherczyk participates

Saturday 18 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
1:00 PM
1:00 PM

- Canberra Room (main conference floor)

Breakout session

Lana Pecherczyk, Alternative Income Stream Panel (Participant)

Sunday 19 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
9:00 AM
9:00 AM

- Brisbane Room (main conference floor)

Breakout session

Lana Pecherczyk, Alternative Income Stream Panel (Moderator)

Rachael Johns (Participant)

Anna Hackett (Participant)

Clare Connelly (Participant)

Sessions in which Lana Pecherczyk attends

Friday 17 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
9:15 AM
9:15 AM
The Anatomy of a Romance Novel with Rachel Bailey
7 hours 15 minutes, 9:15 AM - 4:30 PM

- TBC

Workshop

Rachel Bailey (Participant)

- TBC

Workshop

Ross Grayson Bell (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Harlequin Cocktail Party
2 hours, 7:30 PM - 9:30 PM

- Ballroom

Saturday 18 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
8:30 AM
8:30 AM
Welcome and Opening by RWA President
15 minutes, 8:30 AM - 8:45 AM

- Ballroom

Claire Boston (Participant)

9:15 AM
9:15 AM

- Ballroom

Panel

Amy Matthews (Participant)

Lynn Ward, W/A Lynn Robson (Participant)

Elizabeth Rolls (Participant)

10:00 AM
10:00 AM
Little Gems and Spicy Bites Launch
15 minutes, 10:00 AM - 10:15 AM

- TBC

10:45 AM
10:45 AM
04: Ten Top Tips for Character Development with Kelly Hunter
1 hour 30 minutes, 10:45 AM - 12:15 PM

- Brisbane Room (main conference floor)

Breakout session

Kelly Hunter (Participant)

1:00 PM
1:00 PM

- Canberra Room (main conference floor)

Breakout session

Lana Pecherczyk, Alternative Income Stream Panel (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Afternoon tea
30 minutes, 2:30 PM - 3:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
Gala Awards Dinner
3 hours, 7:00 PM - 10:00 PM

- Ballroom

Sunday 19 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
9:00 AM
9:00 AM

- Brisbane Room (main conference floor)

Breakout session

Lana Pecherczyk, Alternative Income Stream Panel (Moderator)

Rachael Johns (Participant)

Anna Hackett (Participant)

Clare Connelly (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
19: Draft2Digital with Dan Wood
1 hour 30 minutes, 11:00 AM - 12:30 PM

- Canberra Room (main conference floor)

Breakout session

Dan Wood, Draft2Digital (Participant)

1:15 PM
1:15 PM
Life Lessons from RWA Legends
30 minutes, 1:15 PM - 1:45 PM

- Ballroom

Panel

2:00 PM
2:00 PM

- Ballroom

2:45 PM
2:45 PM
RWA Conference 2019 - Melbourne Launch
15 minutes, 2:45 PM - 3:00 PM

- Ballroom

3:30 PM
3:30 PM
Keynote with Kathryn Fox
45 minutes, 3:30 PM - 4:15 PM

- Ballroom

Keynote

Kathryn Fox (Participant)

Share this