You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Wed, 26 Jan 2022 08:09:08 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Friday 17 August, 2018

Time Zone: (GMT+10:00) Sydney
7:30 AM
7:30 AM
Registration
2 hours 30 minutes, 7:30 AM - 10:00 AM

- First Floor Lobby

9:00 AM
9:00 AM
Welcome
15 minutes, 9:00 AM - 9:15 AM

- TBC

9:15 AM
9:15 AM
The Anatomy of a Romance Novel with Rachel Bailey
7 hours 15 minutes, 9:15 AM - 4:30 PM

- TBC

Workshop

Rachel Bailey (Participant)

- TBC

Workshop

Ross Grayson Bell (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Morning tea
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM
3:00 PM
3:00 PM
Afternoon tea
30 minutes, 3:00 PM - 3:30 PM
3:30 PM
3:30 PM
Registration
4 hours 30 minutes, 3:30 PM - 8:00 PM

- First Floor Lobby

5:00 PM
5:00 PM
Established Authors Forum
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Perth Room (main conference floor)

7:30 PM
7:30 PM
Harlequin Cocktail Party
2 hours, 7:30 PM - 9:30 PM

- Ballroom