Saturday 17 August, 2019

Time Zone: CDT/Central Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Registration 8 hours, 9:00 AM - 5:00 PM

Hilton Austin - Salon G

other

Exhibit Hall 8 hours, 9:00 AM - 5:00 PM

Hilton Austin - 6th Floor Prefunction

Continental Breakfast 1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM

Hilton Austin - 6th Floor Prefunction

Social

9:30 AM
9:30 AM
YouTube Office Hours 2 hours 40 minutes, 9:30 AM - 12:10 PM

Hilton Austin - 616

other

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Jon Bahr, CD Baby (Participant)

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Judy Stakee (Participant)

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Carolina Castilla, Massive Act (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Breakout Session

Shan Dan Horan (Participant)

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Kaytee Long, DIY PR GROUP (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
Artist Meet-Ups 45 minutes, 10:30 AM - 11:15 AM

Hilton Austin - Salon G

Social

Speaker's Tables 7 hours 45 minutes, 10:30 AM - 6:15 PM

Hilton Austin - Salon G

other

10:35 AM
10:35 AM
CD Baby Jam Room 30 minutes, 10:35 AM - 11:05 AM

Hilton Austin - 404

Sponsored Demo

Record with Spire Studio 30 minutes, 10:35 AM - 11:05 AM

Hilton Austin - 617

Sponsored Demo

Shure Open Mic Room 30 minutes, 10:35 AM - 11:05 AM

Hilton Austin - 602

Sponsored Demo

Self-Publish Your Sheet Music 30 minutes, 10:35 AM - 11:05 AM

Hilton Austin - 400

Sponsored Demo

Hilton Austin - 615

Sponsored Demo

11:10 AM
11:10 AM
Song Arrangement: Make It Your Own 1 hour, 11:10 AM - 12:10 PM

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Victor & Penny, Victor & Penny (Participant)

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Judy Stakee (Participant)

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Cheryl Slay Carr, Belmont University (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Breakout Session

Simon Tam, Music Business Hacks (Participant)

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Cheryl B. Engelhardt, In The Key of Success (Participant)

11:15 AM
11:15 AM
Same Sky Studio Tour 2 hours, 11:15 AM - 1:15 PM

Same Sky Productions - Same Sky Productions

Breakout Session

David Messier, Same Sky Productions (Participant)

Dave Scher (Participant)

12:25 PM
12:25 PM

Hilton Austin - 400

Breakout Session

SaulPaul (Participant)

Marketing 101: las estrategias DIY 1 hour, 12:25 PM - 1:25 PM

Hilton Austin - 615

Breakout Session

Marcela Murillo Trujano, CD Baby (Participant)

Johanna Rivera, CD Baby (Participant)

CD Baby HQ 1 hour, 12:25 PM - 1:25 PM

Hilton Austin - 614

other

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Chrissy Tignor, Berklee College of Music (Participant)

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Jason Hobbs, found.ee (Participant)

Daniel Parscale, CD Baby (Participant)

Angela Womack, CD Baby (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Breakout Session

Tony van Veen, DIY Media Group (Disc Makers/BookBaby/Merchly) (Participant)

Chris Robley, CD Baby (Participant)

Inside the Mind of Bob Boilen 1 hour, 12:25 PM - 1:25 PM

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Bob Boilen, National Public Radio (Participant)

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

1:00 PM
1:00 PM
Listening Session 3 2 hours, 1:00 PM - 3:00 PM

Hilton Austin - Salon G

Listening

Brad First, South by Southwest (Participant)

Myrrh Crow, CD Baby (Participant)

1:25 PM
1:25 PM
Lunch Break 1 hour, 1:25 PM - 2:25 PM

other

CD Baby Jam Room 1 hour, 1:25 PM - 2:25 PM

Hilton Austin - 404

Sponsored Demo

Record with Spire Studio 1 hour, 1:25 PM - 2:25 PM

Hilton Austin - 617

Sponsored Demo

Shure Open Mic Room 1 hour, 1:25 PM - 2:25 PM

Hilton Austin - 602

Sponsored Demo

ACID Pro Next Demo 1 hour, 1:25 PM - 2:25 PM

Hilton Austin - 400

Sponsored Demo

Comedians Interviewing Musicians 3 hours 40 minutes, 1:25 PM - 5:05 PM

Hilton Austin - 615

Live Podcast

Comedians Interviewing Musicians, Music Firsthand (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Sponsored Demo

2:00 PM
2:00 PM
Listening Session 4 2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

Hilton Austin - Salon G

Listening

Shan Dan Horan (Participant)

Will Shirey, Texas Performing Arts (Participant)

Mentoring Session 2 2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

Hilton Austin - Salon G

Mentoring

Margaret Alba, CD Baby (Participant)

Charlie Faye (Participant)

sheryl, rock paper scissors inc. (Participant)

Livy Rodriguez-Behar, Dreamboat Music (Participant)

Anna Held, CD Baby (Participant)

Carolina Castilla, Massive Act (Participant)

Bobby Nall (Participant)

Bob Baker (Participant)

Alyce Zawacki, Alyce Zawacki Law (Participant)

2:25 PM
2:25 PM
Brooks Pierce Office Hours 2 hours 40 minutes, 2:25 PM - 5:05 PM

Hilton Austin - 616

other

Thomas Varnum, Brooks Pierce (Participant)

Coe Ramsey, Brooks Pierce (Participant)

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Stephen Belans (Participant)

CD Baby HQ 1 hour, 2:25 PM - 3:25 PM

Hilton Austin - 614

other

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Chrissy Tignor, Berklee College of Music (Participant)

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Jennifer Masset, Spotify (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Breakout Session

Jason Lekberg, Lekberg Enterprises (Participant)

Creating a Global Mindset 1 hour, 2:25 PM - 3:25 PM

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Heli Del Moral, CD Baby - AVL Digital (Participant)

Keith Tan, CD Baby (Participant)

Marcos Chomen, CD Baby (Participant)

Rich Orchard, CD Baby (Participant)

Marcela Murillo Trujano, CD Baby (Participant)

Darryl Hurs, CD Baby (Participant)

Tagui Sole, CD Baby (Participant)

Johanna Rivera, CD Baby (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Same Sky Studio Tour 2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

Same Sky Productions - Same Sky Productions

Breakout Session

David Messier, Same Sky Productions (Participant)

Dave Scher (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Record with Spire Studio 30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

Hilton Austin - 617

Sponsored Demo

Shure Open Mic Room 30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

Hilton Austin - 602

Sponsored Demo

Hilton Austin - Salon F

Sponsored Demo

4:00 PM
4:00 PM
CD Baby International Team Meet-Up 45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

Hilton Austin - Salon G

Social

4:05 PM
4:05 PM

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Joel McCray, J & B Music Ministries (Participant)

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Suzanne Paulinski, The Rock/Star Advocate (Participant)

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Nicholas Salomone, CD Baby - AVL Digital (Participant)

Chelsea Broussard (Participant)

Ted Kartzman (Participant)

Daniel Arwady (Participant)

Nicolas le Jeune (Participant)

How to Monetize Your Instagram 1 hour, 4:05 PM - 5:05 PM

Hilton Austin - Salon F

Breakout Session

Rick Barker, Music Industry Blueprint (Participant)

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Victor & Penny, Victor & Penny (Participant)

5:15 PM
5:15 PM

Hilton Austin - Salon H

Keynote

Darryl "DMC" McDaniels (Participant)

Joel Andrew, AVL / CD Baby (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
AKIMI Showcase, Canadian Artist Showcase 4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Cheer Up Charlies - Outdoor Stage

Evening Event

Cheer Up Charlies - Indoor Stage

Evening Event