You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 28 Nov 2021 21:38:13 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sunday 18 August, 2019

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Registration
2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM

Hilton Austin - Salon G

other

Continental Breakfast
1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM

Hilton Austin - 6th Floor Prefunction

Social

9:30 AM
9:30 AM
Shure Open Mic Room
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

Hilton Austin - 404

Sponsored Demo

Record with Spire Studio
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

Hilton Austin - 617

Sponsored Demo

Self-Publish Your Sheet Music
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

Hilton Austin - 616

Sponsored Demo

10:45 AM
10:45 AM

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Matthew Mayer, SoloPiano.com (Participant)

CD Baby HQ
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM

Hilton Austin - 614

other

Making Music Videos: The Artistry and The Biz
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Traci Goudie, Traci Goudie Imagery (Participant)

Making A Living Selling Beats Online
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

Jamil Khoury, BeatStars (Moderator)

Abe Batshon, BeatStars (Participant)

Chris Gomez, Beat Demons (Participant)

Mark Hardin, Beat Demons (Participant)

Hilton Austin - Salon F

Live Podcast

Chris Robley, CD Baby (Participant)

Kevin Breuner, CD Baby (Participant)

Joy: How Jackie Venson Built An Artist Career
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Charles Alexander, Systemic & Outside The Box Music (Moderator)

Jackie Venson (Participant)

Louie Carr, Jackie Venson (Participant)

11:15 AM
11:15 AM
Same Sky Studio Tour
2 hours, 11:15 AM - 1:15 PM

Same Sky Productions - Same Sky Productions

Breakout Session

David Messier, Same Sky Productions (Participant)

Dave Scher (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Speaker's Tables
2 hours 15 minutes, 12:00 PM - 2:15 PM

Hilton Austin - Salon G

other

Hilton Austin - 400

Breakout Session

Caren Kelleher, Gold Rush Vinyl (Participant)

Hilton Austin - Salon K

Breakout Session

Marian Call (Moderator)

Michael Roth (Participant)

Michael Howard (Participant)

Optimizing Your Song For Commercial Success
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Hilton Austin - Salon J

Breakout Session

David Penn, Hit Songs Deconstructed (Participant)

Hilton Austin - Salon H

Breakout Session

Anna Bond, Songtrust (Participant)

Jedd Katrancha, Downtown Music Publishing (Participant)

Dan Bettes, Downtown Music Holdings (Participant)

1:15 PM
1:15 PM

Hilton Austin - Salon H

Keynote

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Alejandro Escovedo (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Same Sky Studio Tour
2 hours, 3:00 PM - 5:00 PM

Same Sky Productions - Same Sky Productions

Breakout Session

David Messier, Same Sky Productions (Participant)

Dave Scher (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
CD Baby Showcase
4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Cheer Up Charlies - Outdoor Stage

Evening Event

CD Baby Open Mic
4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Cheer Up Charlies - Indoor Stage

Evening Event