Filters

Theme
Tag
Format
Other Filters

Tuesday 19 May, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM

Keynote

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Mark Mulligan, MIDiA Research (Keynote speaker)

1:00 PM
1:00 PM

Dana Kenney, AntiFragile Music (Panelist)

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Liz Pjesky, High Road Touring (Panelist)

Jay Gilbert (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM
Investment: What to Do While on Hold
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

David Dufresne (Presenter)

3:00 PM
3:00 PM

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Christina Rentz, Merge Records (Panelist)

Kevin Breuner, CD Baby (Panelist)

Rishon Blumberg, Brick Wall Managment (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM
Meetup
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Jade Prieboy, rock paper scissors inc. (Master of ceremonies)

5:00 PM
5:00 PM
Happy Hour: Instrument Demos
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Jade Prieboy, rock paper scissors inc. (Performer)

Tyler Volkmar, rock paper scissors inc. (Performer)

Wednesday 20 May, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Music Tech Pivots: Now or Never
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Fabrice Sergent, Bandsintown (Panelist)

Zack Zalon, Super Hi-Fi (Panelist)

Dani Deahl, BandLab (Panelist)

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

1:00 PM
1:00 PM
What's Hot During the Crisis
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Kelli Richards, The All Access Group LLC (Panelist)

Vickie Nauman, CrossBorderWorks (Panelist)

Dick Wingate, DEV Advisors (Panelist)

Seth Schachner, Strat Americas (Panelist)

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

2:00 PM
2:00 PM

Marcela Trujano, CD Baby (Panelist)

Sarah Hughes, Loma Vista Recordings (Panelist)

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Sung Cho, Chartmetric (Panelist)

3:00 PM
3:00 PM
Music Tech PR: What's Your Narrative?
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

dmitri, rock paper scissors inc. (Panelist)

Tristra New Year, rock paper scissors (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM

Rasty Turek, Pex (Panelist)

Glenn Peoples, Billboard (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM

Jade Prieboy, rock paper scissors inc. (Master of ceremonies)

Tim Exile, Endlesss (Presenter)

Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.