Friday November 2, 2018

9:30 AM
9:30 AM
 |  Tickets required
Workshop
WritingPublishingWorkshop
Jumpstart Your Publishing Dreams [additional ticket required] 7 hours 9:30 AM  -  4:30 PM  |  Bromley
 |  Tickets required
Workshop
PublishingWorkshop
Your Book, Your Brand [additional ticket required] 3 hours 9:30 AM  -  12:30 PM  |  Cook Room
 |  Tickets required
Workshop
MarketingBusinessWorkshop
12:30 PM
12:30 PM
Lunch for Workshop Attendees 1 hour 12:30 PM  -  1:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
 |  Tickets required
Workshop
MarketingWorkshop
 |  Tickets required
Workshop
MarketingWorkshop
6:30 PM
6:30 PM
Check-In and Late Registration 30 minutes 6:30 PM  -  7:00 PM  |  Hamilton Room
Social
Social
7:00 PM
7:00 PM
The Independent Authors Conference Kickoff with Readercoin 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  Hamilton Room
 |  Signup required
Social
Social

Saturday November 3, 2018

8:15 AM
8:15 AM
Check-In 45 minutes 8:15 AM  -  9:00 AM  |  Exhibitor Hall
9:00 AM
9:00 AM
Singing Praises For Self Publishing 15 minutes 9:00 AM  -  9:15 AM  |  Society Hill Ballroom
Keynote
PlenaryKeynote
9:15 AM
Passionately Successful – Making the Most of Ambition and Happiness 45 minutes 9:15 AM  -  10:00 AM  |  Society Hill Ballroom
Keynote
PlenaryKeynote
10:20 AM
10:20 AM
BookBaby Headquarters 5 hours 40 minutes 10:20 AM  -  4:00 PM  |  Cook Room
Consultation
10:30 AM
Mentoring Sessions 5 hours 10:30 AM  -  3:30 PM  |  Cook Room
Consultation
10:45 AM
Self-Publishing Is Not A Back-up Plan 45 minutes 10:45 AM  -  11:30 AM  |  Ballroom A
Breakout Session
PublishingJumpstart
The Art & Business of Author Platform 45 minutes 10:45 AM  -  11:30 AM  |  Ballroom B
Breakout Session
MarketingBusinessExperienced
Breakout Session
BusinessExperienced
Audiobooks: Hear How It’s Done 45 minutes 10:45 AM  -  11:30 AM  |  Ballroom E
Breakout Session
Publishing
11:45 AM
11:45 AM
Getting to the finish line - overcoming barriers to finishing your book 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Ballroom A
Breakout Session
PublishingWritingJumpstart
Funnels for Authors 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Ballroom B
Breakout Session
MarketingBusiness
How to Prevail with Pre-Sales 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Ballroom D
Breakout Session
MarketingBusiness
Success Leaves Traces 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Ballroom E
Breakout Session
WritingAuthor's Life
12:30 PM
12:30 PM
Lunch Break 1 hour 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
How to Monetize Your Book Beyond Traditional Sales 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  Ballroom A
Breakout Session
BusinessExperienced
Book Marketing Masterclass 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  Ballroom B
Breakout Session
MarketingExperienced
How to BookBaby: Keys to a Successful Publish 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  Ballroom E
Breakout Session
PublishingJumpstart
3:00 PM
3:00 PM
Self-Publishing and Global Markets 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  Ballroom A
Breakout Session
PublishingJumpstart
Dressed to Impress: How your book’s design influences buyers/readers 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  Ballroom B
Breakout Session
Marketing
Your Book Promotion Easy Button: Driving Sales with Promo Stacking 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  Ballroom D
Breakout Session
Marketing
The Road Less Traveled: Paving Your Way with Hybrid Publishing 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  Ballroom E
Breakout Session
Publishing
4:00 PM
4:00 PM
How Do You Measure Success? 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  Society Hill Ballroom
Plenary
PlenaryAuthor's Life

Sunday November 4, 2018

8:30 AM
8:30 AM
Get SH*T Published 45 minutes 8:30 AM  -  9:15 AM  |  Ballroom B
Breakout Session
PublishingExperienced
The Jeopardy Approach: How to Find Thousands of True Fans 45 minutes 8:30 AM  -  9:15 AM  |  Ballroom D
Breakout Session
Marketing
How to Purpose, Plan, and Title Your Nonfiction Book 45 minutes 8:30 AM  -  9:15 AM  |  Ballroom E
Breakout Session
WritingJumpstart
9:00 AM
9:00 AM
BookBaby Headquarters 2 hours 40 minutes 9:00 AM  -  11:40 AM  |  Cook Room
Consultation
9:30 AM
Breakout Session
Marketing
Breakout Session
MarketingAuthor's LifeBusinessExperienced
10:30 AM
10:30 AM
Book Promotion Before, During & After Your Book Release 45 minutes 10:30 AM  -  11:15 AM  |  Ballroom B
Breakout Session
MarketingJumpstart
Costly Mistakes Authors (& Self-Publishers) Make 45 minutes 10:30 AM  -  11:15 AM  |  Ballroom D
Breakout Session
Business
Book Covers: An Indie Author's Marketing Staff 45 minutes 10:30 AM  -  11:15 AM  |  Ballroom E
Breakout Session
Marketing
11:45 AM
11:45 AM
How to Make a Living with your Writing | Joanna Penn 45 minutes 11:45 AM  -  12:30 PM  |  Society Hill Ballroom
Keynote
KeynoteBusinessPlenaryAuthor's Life
12:30 PM
12:30 PM
Closing Remarks 20 minutes 12:30 PM  -  12:50 PM  |  Society Hill Ballroom
Plenary
PlenaryKeynote