Saturday November 3, 2018

8:15 AM
8:15 AM
10:30 AM
10:30 AM
Miral Sattar
Participant
Bibliocrunch
CEO & Founder
Jane Friedman
Participant
Publishing Consultant an...
Nate Hoffelder
Participant
The Digital Reader
Founder
10:50 AM
10:50 AM
11:10 AM
11:10 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  | 12:30 PM  -12:45 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
12:50 PM
12:50 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  | 12:50 PM  - 1:05 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
1:10 PM
1:10 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  |  1:10 PM  - 1:25 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
1:30 PM
1:30 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  |  1:30 PM  - 1:45 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
1:50 PM
1:50 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  |  1:50 PM  - 2:05 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
2:10 PM
2:10 PM
  • Mentoring Session: Miral Sattar
  • Signup required
  •  15 minutes  |  2:10 PM  - 2:25 PM 
    Part of: Mentoring Sessions
  • Consultation
2:30 PM
2:30 PM
2:50 PM
2:50 PM
3:10 PM
3:10 PM
3:00 PM
3:00 PM
Tamara Dever
Participant
TLC Book Designs