You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 26 May 2022 08:11:50 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Tuesday 20 October, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Fireside Chat with Union Square Ventures' Andy Weissman
45 minutes, 10:00 AM PDT - 10:45 AM PDT

Fireside chat

Andy Weissman, Union Square Ventures (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
Networking
15 minutes, 10:45 AM PDT - 11:00 AM PDT
11:00 AM
11:00 AM
Keynote: New Growth Drivers for the Music Business
45 minutes, 11:00 AM PDT - 11:45 AM PDT

Keynote

Mark Mulligan, MIDiA Research (Keynote speaker)

11:45 AM
11:45 AM
Networking
15 minutes, 11:45 AM PDT - 12:00 PM PDT
12:00 PM
12:00 PM
Monetizing Fandom
45 minutes, 12:00 PM PDT - 12:45 PM PDT

Dani Deahl, Output Inc. (Moderator)

Duránd Davis, LavLabs (Speaker)

Grant Dexter, Fanaply (Speaker)

Mat Devine, Cameo (Speaker)

12:45 PM
12:45 PM
Networking
15 minutes, 12:45 PM PDT - 1:00 PM PDT
1:00 PM
1:00 PM

Perry Bashkoff, Instagram (Speaker)

Amy Wang, Rolling Stone (Moderator)

Monday 26 October, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM

David Mandelbrot, Reverb USA (Presenter)

12:00 PM
12:00 PM
Opening Party in Degy World (Software Required)
2 hours, 12:00 PM PDT - 2:00 PM PDT

Tuesday 27 October, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Networking
30 minutes, 8:30 AM PDT - 9:00 AM PDT
VIP lounge
30 minutes, 8:30 AM PDT - 9:00 AM PDT
9:00 AM
9:00 AM
Fireside Chat: Scott Cohen and Dmitri Vietze
45 minutes, 9:00 AM PDT - 9:45 AM PDT

Fireside chat

dmitri, rock paper scissors inc. (Moderator)

Scott Cohen, Warner Music Group (Speaker)

9:45 AM
9:45 AM
Networking Break
15 minutes, 9:45 AM PDT - 10:00 AM PDT
10:00 AM
10:00 AM

Cindy James, Caroline (Speaker)

Christine Osazuwa, Warner Music Group (Speaker)

Corey Sheridan, Tik Tok (Speaker)

Chaz Jenkins, Chartmetric (Moderator)

The Value of Music
45 minutes, 10:00 AM PDT - 10:45 AM PDT

Noah Becker, AdRev (Speaker)

Vickie Nauman, CrossBorderWorks (Moderator)

Tracy Maddux, CD Baby/AVL Digital Group (Speaker)

Kristen Agee, 411 Music Group (Speaker)

The Music Tectonics Investor Panel
45 minutes, 10:00 AM PDT - 10:45 AM PDT

Zach Katz, Raised in Space Enterprises (Speaker)

Xavier Peters, LeanSquare (Speaker)

Denisha Kuhlor, Silicon Valley Bank (Moderator)

David Dufresne (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
Networking Break
15 minutes, 10:45 AM PDT - 11:00 AM PDT
11:00 AM
11:00 AM

Ben Kihnel, AdRev (Presenter)

Brett Heatley, AdRev (Presenter)

Amanda Baltazar, AdRev.net (Presenter)

Zack Zalon, Super Hi-Fi (Presenter)

Brendon Cassidy, Super Hi-Fi (Presenter)

Carlo Biagioni, Linkfire (Presenter)

Vadim Brenner, Stageit (Presenter)

11:45 AM
11:45 AM
Networking Break
15 minutes, 11:45 AM PDT - 12:00 PM PDT
12:00 PM
12:00 PM
Expo Hall Spotlight
2 hours, 12:00 PM PDT - 2:00 PM PDT
1:00 PM
1:00 PM

Arabian Prince, inov8next (Participant)

Dhruva Kashyap, Naada (Presenter)

Tommy Stalknecht, Single Music (Presenter)

Lorenc Miri, Brots (Presenter)

Jacquelle Amankonah Horton, Fave (Presenter)

Jeremy Vaughn, Rimark (Presenter)

Jade Prieboy, rock paper scissors inc. (Participant)

dmitri, rock paper scissors inc. (Participant)

David Gabeau, Union Square Ventures (Participant)

1:45 PM
1:45 PM
Networking Break
15 minutes, 1:45 PM PDT - 2:00 PM PDT
2:00 PM
2:00 PM
Pandemics and Innovation: New Concert Models
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Ric Leichtung, AdHoc (Speaker)

Jessi Olsen, Big Room (Moderator)

Dayna Frank, 1st Avenue Presents (Speaker)

Juan Torres, Prism.fm (Speaker)

The Future of Listening Experiences
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Zack Zalon, Super Hi-Fi (Speaker)

Taylor Kirch, SiriusXM + Pandora (Speaker)

Ryan Taylor, Sonos (Speaker)

Madame Gandhi, Madame Gandhi (Moderator)

Social Video Explosion: A Case Study from Right Now
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Rasty Turek, Pex (Speaker)

Mike Lu, Triller (Speaker)

2:45 PM
2:45 PM
Networking Break
15 minutes, 2:45 PM PDT - 3:00 PM PDT
3:00 PM
3:00 PM
Let's Get Digital: The Music Explosion in Fitness
45 minutes, 3:00 PM PDT - 3:45 PM PDT

KK Hart, Follow your HART LLC. & HART Marketing & Communications INC. (Moderator)

Lauren Pufpaf, Feed.fm (Speaker)

Chloe Raynes, p.volve (Speaker)

Ryan Vance, Tonal (Speaker)

Building a Global Fan Network
45 minutes, 3:00 PM PDT - 3:45 PM PDT

Louis Pratt, BMG (Speaker)

Bryan Calhoun, The Blueprint Group/Maverick (Speaker)

Michael Bassal, Tradable Bits (Moderator)

Marie Clausen, Ninja Tune (Speaker)

The Livestreaming Era: A Sneaker Wave of the Pandemic
45 minutes, 3:00 PM PDT - 3:45 PM PDT

Kelli Richards, The All Access Group LLC (Moderator)

Matthew Adell, OnNow.TV (Speaker)

Sy Smith, Psyko Records (Speaker)

Stephen White, Stageit (Speaker)

3:45 PM
3:45 PM
Networking Break
15 minutes, 3:45 PM PDT - 4:00 PM PDT
4:00 PM
4:00 PM

John Bolton, Super Hi-Fi (Presenter)

Zack Zalon, Super Hi-Fi (Presenter)

4:15 PM
4:15 PM

Adam McHeffey, Artiphon (Presenter)

4:30 PM
4:30 PM
VIP Lounge Open
1 hour, 4:30 PM PDT - 5:30 PM PDT
Networking Break
1 hour, 4:30 PM PDT - 5:30 PM PDT

Wednesday 28 October, 2020

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Networking
30 minutes, 8:30 AM PDT - 9:00 AM PDT
VIP Lounge
30 minutes, 8:30 AM PDT - 9:00 AM PDT
9:15 AM
9:15 AM
9:30 AM
9:30 AM

Stephen White, Stageit (Presenter)

9:45 AM
9:45 AM
Networking
15 minutes, 9:45 AM PDT - 10:00 AM PDT
10:00 AM
10:00 AM
Leave No Money on the Table: New Revenue Streams Every Day
45 minutes, 10:00 AM PDT - 10:45 AM PDT

Dan Mackta, Qobuz USA (Speaker)

Dae Bogan, The MLC (Moderator)

Darryl Ballantyne, LyricFind (Speaker)

Anna Bond, Songtrust (Speaker)

Justin Gray, MDIIO (Speaker)

Einar Helde, AIMS API (Speaker)

Emma Griffiths, Synchtank (Moderator)

Kirt Debique, SynchFloor (Speaker)

Gaming is Another Musical World
45 minutes, 10:00 AM PDT - 10:45 AM PDT

Antonio Di Puorto, Genesis (Speaker)

Michelle Bresaw, Activision (Speaker)

Tarik Moody, Rhythm Labs (Moderator)

Jon Vlassopulos, Roblox (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
Networking Break
15 minutes, 10:45 AM PDT - 11:00 AM PDT
11:00 AM
11:00 AM

Hamilton Byrd, Blue Pig Presents (Presenter)

Juan Torres, Prism.fm (Presenter)

Rachel Silton, Qobuz USA (Presenter)

Sujan Hong, Qobuz USA (Presenter)

Robert Singerman, LyricFind (Presenter)

Michael Bassal, Tradable Bits (Presenter)

Alex Manigault, Art+Logic (Panelist)

Kendall Wyman, Art+Logic (Panelist)

11:45 AM
11:45 AM
Networking Break
15 minutes, 11:45 AM PDT - 12:00 PM PDT
12:00 PM
12:00 PM

Mark Mulligan, MIDiA Research (Keynote speaker)

12:45 PM
12:45 PM
Networking Break
1 hour 15 minutes, 12:45 PM PDT - 2:00 PM PDT
VIP Lounge Open
1 hour 15 minutes, 12:45 PM PDT - 2:00 PM PDT
2:00 PM
2:00 PM
Mixed Reality & Music
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Mary Spio, CEEKVR (Speaker)

Jaroslav Beck, Beat Games (Speaker)

Marlon Fuentes, The Recording Academy (Moderator)

Tom Impallomeni, Tribe XR (Speaker)

The Future of Monetization is Fandom
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Seth Schachner, Strat Americas (Moderator)

Jacquelle Amankonah Horton, Fave (Speaker)

Tom McNeill, Patreon (Speaker)

Andrea Arcari, Linkfire (Speaker)

Innovations in Music Making & Listening
45 minutes, 2:00 PM PDT - 2:45 PM PDT

Ellie McNeil, Audionamix (Speaker)

Brett Porter, Art+Logic (Moderator)

Allison Clift-Jennings, Tonic Audio Labs (Speaker)

Matthew Boerum, Audible Reality (Speaker)

2:45 PM
2:45 PM
Networking Break
15 minutes, 2:45 PM PDT - 3:00 PM PDT
3:00 PM
3:00 PM
Expo Hall Spotlight
1 hour, 3:00 PM PDT - 4:00 PM PDT
4:00 PM
4:00 PM
Fireside Chat: Cherie Hu and Dmitri Vietze
45 minutes, 4:00 PM PDT - 4:45 PM PDT

Cherie Hu, Water & Music (Keynote speaker)

dmitri, rock paper scissors inc. (Participant)

4:45 PM
4:45 PM
Closing Party in Degy World (Software Required)
2 hours, 4:45 PM PDT - 6:45 PM PDT