Monday 30 April, 2018

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM

Tuesday 1 May, 2018

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
8:30 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:15 AM
10:15 AM
10:30 AM
10:30 AM
10:40 AM
10:40 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Lunch
  • 12:00 PM  - 1:15 PM  | 1 hour 15 minutes
  • Break
1:15 PM
1:15 PM
  • Financial Abuse: Protecting Your Money and Yourself
  • Signup required
  • River Cree 1, 2
  • 1:15 PM  - 2:25 PM  | 1 hour 10 minutes
  • Breakout Session
  • Bullying: A Life Time Occupation
  • Signup required
  • Enoch A/B
  • 1:15 PM  - 2:25 PM  | 1 hour 10 minutes
  • Breakout Session
2:25 PM
2:25 PM
2:55 PM
2:55 PM
4:10 PM
4:10 PM
6:00 PM
6:00 PM

Wednesday 2 May, 2018

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
  • Breakfast
  • Enoch Ballroom
  • 7:00 AM  - 8:00 AM  | 1 hour
  • Break
8:30 AM
8:30 AM
8:45 AM
8:45 AM
10:00 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:15 AM
  • Social Marketing for Creating Awareness, Part 1
  • Signup required
  • Enoch A/B
  • 10:15 AM  - 11:25 AM  | 1 hour 10 minutes
  • Breakout Session
  • Immigrant Seniors Project
  • Signup required
  • Enoch E/F
  • 10:15 AM  - 11:25 AM  | 1 hour 10 minutes
  • Breakout Session
11:30 AM
11:30 AM
  • Lunch
  • 11:30 AM  - 12:30 PM  | 1 hour
  • Break
12:30 PM
12:30 PM
  • Social Marketing for Creating Awareness, Part 2
  • Signup required
  • Enoch A/B
  • 12:30 PM  - 1:40 PM  | 1 hour 10 minutes
  • Breakout Session
1:45 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:00 PM
Darryl Rolfson
Participant
Faculty of Medicine & De...
3:15 PM
3:15 PM