Friday December 6, 2019

10:00 AM
10:00 AM
Internal Convention Communication Structures 1 hour 55 minutes 10:00 AM  -  11:55 AM  |  Fiesta I-II Streaming Room
 |  Signup required
Participant Vincent Docherty
Workshop
Communicationcommunication
11:00 AM
11:00 AM
Planning your Masquerade and Costume/Cosplay Support 55 minutes 11:00 AM  -  11:55 AM  |  Fiesta III-IV
Panel
Planning
1:30 PM
1:30 PM
Your Social Media and Website Presence 1 hour 55 minutes 1:30 PM  -  3:25 PM  |  Fiesta III-IV
 |  Signup required
Participant Janice Gelb
Workshop
PlanningMarketingCommunicationcommunication
Staffing Your Convention, Management Level 1 hour 55 minutes 1:30 PM  -  3:25 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
 |  Signup required
Workshop
PlanningStaffingmanagement
4:00 PM
4:00 PM
Worldcons Outside North America 55 minutes 4:00 PM  -  4:55 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Panel
Worldcon
Con Culture/Tradition 55 minutes 4:00 PM  -  4:55 PM  |  Fiesta III-IV
Moderator Linda Deneroff | Participant Kevin Roche | Participant Ben Yalow | Participant Randall Shepherd (ALAMO, Inc.) | Participant Bobbi Armbruster
Panel
Worldcon
5:00 PM
5:00 PM
Keeping SMOFing Fun 55 minutes 5:00 PM  -  5:55 PM  |  Fiesta III-IV
Panel
Staffing
Observations on Chinese Conrunning 55 minutes 5:00 PM  -  5:55 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Panel
CommunicationWorldcon
8:30 PM
8:30 PM
Poster Session 1 hour 30 minutes 8:30 PM  -  10:00 PM  |  Fiesta III-IV
Event
Community Experience Exchange! 2 hours 8:30 PM  -  10:30 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Participant Kathy Bond | Participant Colette H Fozard | Participant Bill Parker | Participant Kevin Roche | Participant Barb Vantilburg | Moderator Ian Stockdale | Moderator Elizabeth McCarty (SMOFcon 37) | Participant Janice Gelb | Participant Laurie Mann | Participant Jim Mann | Participant Priscilla Olson | Participant Ron Oakes (New Mexico Science Fiction Conventions) | Participant Randall Shepherd (ALAMO, Inc.) | Participant Scott Zrubek (ALAMO) | Participant Kris Snyder | Participant Angela Jones-Parker (Angelwear) | Participant Bruce Farr | Participant Rick Kovalcik | Participant Tammy Coxen | Participant Sara Felix (ASFA) | Moderator Kent Bloom | Moderator Ms. Patty Wells (OSFCI) | Participant Sharon Sbarsky | Participant Sean McCoy | Participant Helen Montgomery | Participant Bobbi Armbruster
Event
10:00 PM
10:00 PM
If I Ran the Z/o/o Con 1 hour 55 minutes 10:00 PM  -  11:55 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Participant Alexis Layton | Participant Leslie Turek
Other
11:00 PM
11:00 PM
The "Smoffie" Award? 55 minutes 11:00 PM  -  11:55 PM  |  Sierra Vista
Moderator Priscilla Olson | Participant Tammy Coxen | Participant Dave McCarty
Panel