Sunday December 8, 2019

10:00 AM
10:00 AM
The Present and Future of the WSFS Business Meeting 55 minutes 10:00 AM  -  10:55 AM  |  Sierra Vista
Other
WSFS
All Things (Hard) Tech 1 hour 55 minutes 10:00 AM  -  11:55 AM  |  Fiesta III-IV
 |  Signup required
Participant Fred Bauer | Participant Rick Kovalcik
Workshop
PlanningTechtech
Local Fan Groups 55 minutes 10:00 AM  -  10:55 AM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Panel
Communication
Columbus NASFiC in 2020 FAQs & Recruitment Drive 55 minutes 10:00 AM  -  10:55 AM  |  Boardroom East
Participant Lisa Garrison
Talk
11:00 AM
11:00 AM
Planning for the Unexpected/ Real Time 55 minutes 11:00 AM  -  11:55 AM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Panel
Planning
How We Got Here 55 minutes 11:00 AM  -  11:55 AM  |  Sierra Vista
Participant Priscilla Olson
Other
Worldcon
11:30 AM
11:30 AM
Program Software for Small Conventions - Presentation 25 minutes 11:30 AM  -  11:55 AM  |  Boardroom East
Participant Jim Mann | Participant Mark Olson
Talk
Tech
1:30 PM
1:30 PM
How to Revive, Rescue or Reinvent a Failing Convention... Or, Not 55 minutes 1:30 PM  -  2:25 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Talk
Convention Fan Table Session 1 hour 55 minutes 1:30 PM  -  3:25 PM  |  Enchantment Ballroom
Event
Do Things Scale? 55 minutes 1:30 PM  -  2:25 PM  |  Fiesta III-IV
Moderator Theresa Renner | Participant Mark Olson | Participant Sean McCoy | Participant Bastien Vergoni
Panel
PlanningOperationsmanagementmarketingbudget
Marketing on a Dime 55 minutes 1:30 PM  -  2:25 PM  |  Sierra Vista
Panel
Marketingmarketing
2:30 PM
2:30 PM
Really Cool Ideas 55 minutes 2:30 PM  -  3:25 PM  |  Fiesta III-IV
Other
Logistics of Program Participants 55 minutes 2:30 PM  -  3:25 PM  |  Sierra Vista
Participant Ian Stockdale | Participant Kris Snyder
Talk
Programming
Communicating Apologies - Publicly and Inside the Concom 55 minutes 2:30 PM  -  3:25 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Talk
Communication
3:30 PM
3:30 PM
SMOFCon 37 Wrap up and Feedback 55 minutes 3:30 PM  -  4:25 PM  |  Fiesta I-II Streaming Room
Panel