You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sun, 05 Dec 2021 02:05:44 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Andrea Bing

Manchester Street School

Sessions in which Andrea Bing attends

Thursday 4 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
8:15 AM
8:15 AM
Daniel Newmyer
Presenter
Space Center Houston
Vice President of Education
9:30 AM
9:30 AM
9:45 AM
9:45 AM
  • Making Moon Madness
  • Virtual Classroom 3
  • 9:45 AM CST - 11:15 AM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades K-5
10:30 AM
10:30 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:45 PM
12:45 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Stop That Asteroid!
  • Virtual Classroom 2
  • 2:30 PM CST - 4:00 PM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades K-12
3:15 PM
3:15 PM
4:00 PM
4:00 PM

Friday 5 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
Daniel Newmyer
Speaker
Space Center Houston
Vice President of Education
9:15 AM
9:15 AM
  • Next Stop...Mars
  • Virtual Classroom 7
  • 9:15 AM CST - 10:45 AM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades 3-8
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Trash Talk
  • Virtual Classroom 8
  • 11:00 AM CST - 12:30 PM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades K-12Expert/ Educator
11:45 AM
11:45 AM
12:45 PM
12:45 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Rocket Chemistry
  • Virtual Classroom 1
  • 2:00 PM CST - 3:30 PM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades K-12
2:45 PM
2:45 PM
  • Tour: Saturn V
  • Tours
  • 2:45 PM CST - 3:30 PM CST  | 45 minutes
  • Tour
    Networking Lounges and Tours
6:00 PM
6:00 PM
Daniel Newmyer
Presenter
Space Center Houston
Vice President of Education

Saturday 6 February, 2021

Time Zone: (GMT-06:00) Central Time (US & Canada)
8:45 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
  • Inspiring Students through Innovation Challenges
  • Signup required
  • Virtual Classroom 1
  • 9:30 AM CST - 10:15 AM CST  | 45 minutes
  • Session
    Grades K-12
10:30 AM
10:30 AM
  • Let's Go To Orbit
  • Virtual Classroom 7
  • 10:30 AM CST - 12:00 PM CST  | 1 hour 30 minutes
  • Session
    Grades 6-12
11:15 AM
11:15 AM
12:15 PM
12:15 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:15 PM
2:15 PM
3:15 PM
3:15 PM