2023 Space Exploration Educators Conference

Wednesday, Feb. 8

1 – 5 p.m.                                       Early bird check-in

                                                       Tour Space Center Houston 

                                                       Pre- Conference events- TBA

Thursday, Feb. 9

7:15 a.m.                                        Check-in begins at Space Center Houston

7:30 a.m. - 7:45 a.m.                      SEEC 101 (A must for all new attendees to SEEC) in Mission Briefing Center

8:00 -9:30 a.m.                               Welcome address and keynote in Space Center – TBA

10:00 – 11:30 a.m.                         First session (90 min) 

11:30 a.m. – 12:30 p.m.                 Lunch 1 buffet

12:30 – 1:30 p.m.                           Lunch 2 buffet 

1:30 – 3:00 p.m.                             Second session (90 min)

3:15 – 4:45 p.m.                             Third session (90 min)

5:10 p.m.                                        Bus runs begin to hotels

 

Friday, Feb. 10

7:30 a.m.                                        Doors open for conference

8 – 9 a.m.                                       Keynote- TBA

9:30-11:00 a.m.                              First session (90 min)

11 a.m. – 12 p.m.                           Lunch 1 buffet 

12 – 1 p.m.                                    Lunch 2 buffet 

1:15 – 2:45 p.m.                            Second session (90 min)

3:15 – 4:45 p.m.                            Third session (90 min)

4:45 p.m.                                       Dismiss (bus run begins) 

7 – 11 p.m.                                    Banquet, includes dinner and dancing to a live band 

 

Saturday, Feb. 11

8:00 a.m.                                       Doors open for conference                     

8:45 - 9:30 a.m.                             First session (45 min)

10 – 11:30 p.m.                             Second session (90 min)

11:30 a.m. – 12:30 p.m.                Lunch 1 buffet

12:30 – 1:30 p.m.                          Lunch 2 buffet

12:00 -1:10 p.m.                            Lunch with an Astronaut (Optional ticket purchase)

1:45 – 3:15 p.m.                            Third session (90 min)

3:30 – 4:30 p.m.                            Featured speaker in Space Center Theater – TBA

4:30 p.m.                                       Dismiss

5:00 p.m.                                       Conference Help Desk closes

6 p.m.                                            Space Center Houston closes

 

Times and events subject to change

Brought to you by: