Wednesday, Feb. 8

1:00 PM - 5:00 PM                     Virtual Help Desk Open

 

Thursday, Feb. 9

7:15 AM - 5:00 PM                     Virtual Help Desk Open

7:30 AM - 7:45 AM                     SEEC 101 (A must for all new attendees to SEEC) 

8:00 AM - 9:30 AM                     Welcome Address/Keynote- TBA

10:00 AM – 11:30 AM                First Virtual/Hybrid Session (90 min)

10:30 AM - 12:00 PM                Virtual Tour- TBA

11:45 AM – 12:30 PM                Hybrid Panel- TBA

1:30 PM – 3:00 PM                   Second Virtual/Hybrid Session (90 min)

3:15 PM – 4:45 PM                   Third Virtual/Hybrid Session (90 min)

 

Friday, Feb. 10

7:30 AM - 4:45 PM                    Virtual Help Desk Open

8:00 AM – 9:00 AM                   Keynote- TBA

9:30 AM - 11:00 AM                  First Virtual/Hybrid Session (90 min)

9:30 AM - 11:00 AM                  Virtual Tour-TBA

11:00 AM – 12:00 PM               Hybrid Panel- TBA

12:15 PM – 1:00 PM                Virtual Lunch with an Astronaut- TBA

1:15 PM – 2:45 PM                  Second Virtual/Hybrid Session (90 min)

3:15 PM – 4:45 PM                  Third Virtual/Hybrid Session (90 min)

6:00 PM – 10:30 PM                Hybrid Banquet and Awards (Live Band)

 

Saturday, Feb. 11                   

8:00 AM - 5:00 PM                   Virtual Help Desk Open

8:45 AM - 9:30 AM                   First Virtual/Hybrid Session (45 min)

10:00 AM – 11:30 AM              Second Virtual/Hybrid Session (90 min)

12:00 PM – 1:00 PM               Hybrid Panel- TBA

10:00 AM - 11:00 AM               Virtual Tour- TBA

1:45 PM – 3:15 PM                 Third Virtual/Hybrid Session (90 min)

3:30 PM - 4:30 PM                  Closing Keynote- TBA

 

ALL TIMES ARE CENTRAL TIME ZONE.

Times and Events Subject to Change

Brought to you by: