You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Thu, 09 Dec 2021 04:57:25 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Manny Frishberg

Author and Editor
Wordfire Press and others
Participates in 6 items
Manny Frishberg has been making up stories since he started staring out windows. He has been learning to do it better for the last 40 years and inflicting the results on an unsuspecting public since 2010. More than 30 of his stories have appeared in anthologies and magazines, along with numerous magazine feature articles over a long writing career.

Sessions in which Manny Frishberg participates

Friday 11 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
Romantic Elements in SF
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant)

Kat Richardson (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Crossing Genres
1 hour, 3:30 PM - 4:30 PM

- Parkside II

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Scott James Magner, En Masse Entertainment, ARUS Entertainment (Participant)

Kat Richardson (Participant)

Grivante, Grivante Press (Participant)

Saturday 12 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Reading: Manny Frishberg
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Evergreen

Talk

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Black Cinderella and the New Jim Crow
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Shades

Panel

Mary Albers, SpoCon (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Roget Ratchford (Moderator)

John Welker, Spocon Staff (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Cultural Appropriation
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Roberta Gregory (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Bob Lovely (Participant)

Roget Ratchford (Moderator)

Sunday 13 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Keep Me In Suspense!
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Parkside II

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)