You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 04 Dec 2021 23:06:26 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

James C. Glass

Retired professor, writer, artist
Participates in 7 items
Jim won the Golden Pen Award for Writers of the Future in 1991, has since published ten novels and over sixty stories in anthologies and magazines such as Analog, Aboriginal, Talebones and Pulphouse. As a physicist his research was in superconductivity and molecular biophysics. He and wife Gail divide their time between Spokane and Desert Hot springs, California.

Sessions in which James C. Glass participates

Friday 11 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
Generating Story Ideas
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant)

Alex Fedyr (Participant)

Dawn Vogel (Participant)

Saturday 12 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Writer's Workshop
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

- Conference Office

Workshop

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

James C. Glass (Participant)

10:30 AM
10:30 AM
The Writing Process
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant)

Thom Caraway, Whitworth University (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Kat Richardson (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Reading: James C. Glass
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Conference Office

Talk

James C. Glass (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
What's New in Science
1 hour, 1:30 PM - 2:30 PM

- Parkside I

Panel

James C. Glass (Participant)

Hugh S. Gregory (Participant)

Kempe Ames (Participant)

Guy Pace (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Ships in Space (and Other Common Errors)
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- Parkside I

Panel

Guy Pace (Participant)

James C. Glass (Participant)

Austin Wilmerding (Participant)

Sunday 13 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
Early Examples of Science Fiction
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Salon V

Panel

James C. Glass (Participant)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)