You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Thu, 09 Dec 2021 03:36:22 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Kat Richardson

Author, editor, writer
Participates in 7 items
Bestselling author of the Greywalker novels, Kat Richardson currently lives in Western Washington, writing and editing science fiction, crime, mystery, and fantasy. She is a former journalist and editor, with a wide range of non-fiction publications on topics from technology, software, and security, to history, health, and precious metals. A lifelong fan of crime and mystery fiction, and films noir, she is also the author of Scattered Objects, a science fiction police thriller coming soon from Pyr Books under the pseudonym K. R. Richardson. She’s taught writing workshops for Clarion West, Cascade Writers, PNWA, Mystery Writers of America, ArmadilloCon, and Foolscap, and when not writing or researching, she may be found malingering with her dogs, shooting, or dabbling with paper automata.

Sessions in which Kat Richardson participates

Friday 11 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
Romantic Elements in SF
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant)

Kat Richardson (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Crossing Genres
1 hour, 3:30 PM - 4:30 PM

- Parkside II

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Scott James Magner, En Masse Entertainment, ARUS Entertainment (Participant)

Kat Richardson (Participant)

Grivante, Grivante Press (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Opening Ceremonies
1 hour 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

- Salon V

Large Programming

Daniel Moberg, SpoCon (Moderator)

Kat Richardson (Participant)

Betsy Mott, The Corner Door (Participant)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant)

Mason Williams, Spocon Staff (Participant)

Kurt Perrigo (Participant)

Carol Lalicker, SpoCon (Participant)

Howard Lalicker, SpoCon (Participant)

Deby Fredericks, SpoCon (Participant)

Saturday 12 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
The Writing Process
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant)

Thom Caraway, Whitworth University (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Kat Richardson (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
Reading: Kat Richardson
1 hour, 1:30 PM - 2:30 PM

- Conference Office

Talk

Kat Richardson (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Self-Editing
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- Parkside II

Panel

Alex Fedyr (Participant)

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant)

Dawn Vogel (Participant)

Kat Richardson (Participant)

Grivante, Grivante Press (Participant)

Sunday 13 August, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
I Got Published! Now what?
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Parkside II

Panel

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

Rosemary Jones (Participant)

Kat Richardson (Participant)