Friday 11 August, 2017

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
1:00 PM
1:00 PM
  • Art Show
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 1:00 PM - 6:00 PM  | 5 hours
  • Large Programming
    Arts
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Docent Tour
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 3:30 PM - 4:30 PM  | 1 hour
  • Talk
    Arts
  • Boffers!
  • Salon V
  • 3:30 PM - 4:30 PM  | 1 hour
  • Large Programming
    InteractiveYouth
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Tekken 7
  • Salon I
  • 6:00 PM - 7:00 PM  | 1 hour
  • Gaming
  • Lore RPG
  • Salon II
  • 6:00 PM - 10:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Remembrance
  • Salon V
  • 8:00 PM - 11:00 PM  | 3 hours
  • Large Programming
    GeneralInteractive
9:00 PM
9:00 PM
  • Heroclix
  • Salon II
  • 9:00 PM - 1:00 AM  | 4 hours
  • Gaming

Saturday 12 August, 2017

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • Art Show
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 9:00 AM - 6:00 PM  | 9 hours
  • Large Programming
    Arts
  • Virtual Reality
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 9:00 AM - 6:00 PM  | 9 hours
  • Special Game
    General
  • Pokemon Walk I
  • Suite D, Spok Falls Ballroom
  • 9:00 AM - 10:00 AM  | 1 hour
  • Meet-Up
    GamingYouthMeet-Up
  • Screenwriting
  • Parkside II
  • 9:00 AM - 10:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    WritingArts
10:00 AM
10:00 AM
  • Lore RPG
  • Salon II
  • 10:00 AM - 1:55 PM  | 3 hours 55 minutes
  • Gaming
10:30 AM
10:30 AM
  • Docent Tour
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 10:30 AM - 11:30 AM  | 1 hour
  • Talk
    Arts
  • Masquerade 101
  • Conference Office
  • 10:30 AM - 11:30 AM  | 1 hour
  • Workshop
    Costuming
  • Inktense
  • Exec. Boardroom
  • 10:30 AM - 11:30 AM  | 1 hour
  • Workshop
    Costuming
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Adventurer's League
  • Signup required
  • Salon III
  • 12:00 PM - 3:55 PM  | 3 hours 55 minutes
  • Gaming
  • Super You!
  • Evergreen
  • 12:00 PM - 3:00 PM  | 3 hours
  • Workshop
    MakersCostumingYouth
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Photo Booth
  • Foyer
  • 3:00 PM - 8:00 PM  | 5 hours
  • GeneralCostuming
4:00 PM
4:00 PM
  • Lore RPG
  • Salon II
  • 4:00 PM - 8:00 PM  | 4 hours
  • Gaming
4:30 PM
4:30 PM
  • Self-Editing
  • Parkside II
  • 4:30 PM - 5:30 PM  | 1 hour
  • Panel
    Writing
  • Teen Crafting
  • Exec. Boardroom
  • 4:30 PM - 5:30 PM  | 1 hour
  • Workshop
    Makers
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • LARP: Og
  • Parkside I
  • 6:00 PM - 7:55 PM  | 1 hour 55 minutes
  • Gaming
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • Salon V
  • 7:00 PM - 8:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Large Programming
    GeneralCosPlayCostuming
8:00 PM
8:00 PM
  • LARP: Soap
  • Signup required
  • Parkside I
  • 8:00 PM - 9:55 PM  | 1 hour 55 minutes
  • Gaming
9:00 PM
9:00 PM
  • Heroclix
  • Salon II
  • 9:00 PM - 1:00 AM  | 4 hours
  • Gaming

Sunday 13 August, 2017

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
  • Art Show
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 9:00 AM - 11:00 AM  | 2 hours
  • Large Programming
    Arts
  • Virtual Reality
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 9:00 AM - 1:00 PM  | 4 hours
  • Special Game
    General
  • Art Auction
  • Shades
  • 9:00 AM - 11:30 AM  | 2 hours 30 minutes
  • Special Game
    ContestArts
  • Teen Crafting
  • Exec. Boardroom
  • 9:00 AM - 11:30 AM  | 2 hours 30 minutes
  • Makers
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Adventurer's League
  • Signup required
  • Salon III
  • 12:00 PM - 3:55 PM  | 3 hours 55 minutes
  • Gaming
  • Art Auction
  • Shades
  • 12:00 PM - 2:00 PM  | 2 hours
  • Special Game
    Arts
1:00 PM
1:00 PM
  • Heroclix
  • Salon II
  • 1:00 PM - 3:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
1:15 PM
1:15 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Art Pickup
  • Suite A-B, Spok Falls Ballroom
  • 2:00 PM - 4:00 PM  | 2 hours
  • Arts