James C. Glass

Retired professor, writer, artist
Participates in 10 items
Jim won the Golden Pen Award for Writers of the Future in 1991, has since published ten novels and over sixty stories in anthologies and magazines such as Analog, Aboriginal, Talebones and Pulphouse. As a physicist his research was in superconductivity and molecular biophysics. He and wife Gail divide their time between Spokane and Desert Hot springs, California.

Sessions in which James C. Glass participates

Friday 10 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Creating a Science-Fictional World
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant)

Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Opening Ceremony
1 hour 45 minutes, 5:00 PM - 6:45 PM

DoubleTree City Center - Salon V

Large Programming

Daniel Moberg, SpoCon (Participant)

Dave Anderson, 501st Legion (Participant)

BrAd Steiner, Allied video Productions (Moderator)

James C. Glass (Participant)

Jim Humble, Humble Studios (Participant)

Michelle Brumley, SpoCon (Participant)

Glenn Case, Grammar Club / The Half Racks (Participant)

Mason Williams, Spocon Staff (Participant)

Tanner Brown, The Grammar Club (Participant)

William (Bill) Dietz (Participant)

Ty Guenley, The Grammar Club (Participant)

Shael Riley, The Grammar Club (Participant)

Sean Stone, The Grammar Club (Participant)

Beef Thompson, The Grammar Club (Participant)

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Habitable Planets Around Red Dwarf Stars
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside I

Panel

James C. Glass (Participant)

Hugh S. Gregory (Participant)

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Autograph Session
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Shades

James C. Glass (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Reading: James C. Glass
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Conference Office

Talk

James C. Glass (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
What's New in Science?
45 minutes, 2:00 PM - 2:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside I

Panel

Kempe Ames (Participant)

James C. Glass (Moderator)

Michael Brugger, MichaelBruggerArts (Participant)

Hugh S. Gregory (Participant)

Guy Pace (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Construct a Story on a 3x5 Card
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Evergreen

Workshop

James C. Glass (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Rocket Propulsion Systems
45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside I

Panel

James C. Glass (Participant)

Hugh S. Gregory (Participant)

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
The Writing Habit
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside I

Panel

James C. Glass (Moderator)

Richard Flores, Factor Four Magazine (Participant)

Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant)

Dean Wells (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Closing Ceremony
45 minutes, 2:00 PM - 2:45 PM

DoubleTree City Center - Salon V

Large Programming

Dave Anderson, 501st Legion (Participant)

Mason Williams, Spocon Staff (Participant)

James C. Glass (Participant)

Daniel Moberg, SpoCon (Participant)

Jim Humble, Humble Studios (Participant)

Michelle Brumley, SpoCon (Participant)

William (Bill) Dietz (Participant)

Ty Guenley, The Grammar Club (Participant)

Glenn Case, Grammar Club / The Half Racks (Participant)

Tanner Brown, The Grammar Club (Participant)

Sean Stone, The Grammar Club (Participant)

Shael Riley, The Grammar Club (Participant)

Beef Thompson, The Grammar Club (Participant)

Share this